mynewspapers.net

Saker för att få 18 åringar till jul

Saker för att få 18 åringar till jul


Presenter till 18 åriga tjejer och killar ska ha en air av elegans som en nick till deras vuxenliv. De är juridiskt vuxna nu och de saker som de får vid jul bör återspegla deras mogen smak. Förbereda dem för resten av sitt vuxna liv, eller kanske bara ett par år av kul med den perfekta presenten under trädet.

Gadgets

De flesta 18-åriga killar och tjejer är inte bara datakunniga, de är tidiga i en växande landskap av tekniska leksaker och prylar. Uppgradera den teknik de är förmodligen redan bekant med genom att Linda upp en MP3-spelare, smart telefon, digitalkamera, Tablet PC eller laptop. Å andra sidan, få dem något verkligen unik, som en Lomography kamera eller en stationär leksak som läser en Twitter feed högt.

Klasser

Saker för att få 18 åringar till jul


Ge en 18-årig en pedagogisk gåva som inte tar plats någonstans nära ett college klassrum. För en sportig person, vira in spinning klasser, yoga, bryta dans, balett eller boxning. För vissa inhemska salighet, sätta en uppsättning av matlagning, stickning eller träbearbetning klasser under trädet.

Underhållning

Saker för att få 18 åringar till jul


För att hålla 18-åringar underhållen i timmar, överraska dem med en jul-prenumeration till en online video streaming tjänst, en spelkonsol eller spel, konsert eller teater biljetter. För något mer analog, en inbunden uppsättning av litterära klassiker (som räddaren i den råg, On the Road, The Importance of Being Earnest) kommer att hålla alla 18-åriga bra företag genom resten av vintern.

Upplevelser

Saker för att få 18 åringar till jul


En upplevelse-in-a-box typ gåva kan omfatta ett presentkort för att gå fallskärmshoppning, tillbringa en dag på ett spa eller ta en racerbil på en tur på ett rack spår. Det kan också vara en flygbiljett eller ett all inclusive-paketet.

Produkter för hemmet

Många 18-åriga tjejer och killar lever på egen hand, i ett college hemvist eller åtminstone funderar på att flytta på sina egna. En uppsättning lakan, en mjuk kasta filt, en bit av inramade konst, en retro skivspelare eller radio kan alla göra vackra gåvor. För köket, överväga något praktiskt, till exempel en riskokare, en elektrisk grill eller en kokbok.

MinnessakerBetydelsen av detta år i en 18-årig liv genom att ge henne något att minnas för resten av hennes liv. För en pojke, anpassa en guldklocka, Sedelklämma eller en uppsättning manschettknappar. För en tjej, sätta en silver medaljong, pärlband eller en av Tiffanys signatur halsband runt hennes hals.