mynewspapers.net

Saker en man bör säga för en 5: e bröllopsdag

Saker en man bör säga för en 5: e bröllopsdag


Firar fem års äktenskap är en milstolpe och bör behandlas som sådana. Rosor och choklad är bra, men din fru vill veta att du fortfarande älskar henne lika mycket som du gjorde den dagen du gifte sig med henne. Så berätta för henne att. Berätta för henne att om du hade det att göra igen, skulle du gå ner denna gången och säga "Jag gör" utan ett ögonblicks tvekan. Berätta för henne hur mycket hon betyder och hur viktigt ditt liv tillsammans är till dig.

Egna ord

Beskriva den dagen du först träffade henne, så detaljerat som möjligt. Berätta för henne inte bara vad du minns---vad hon var klädd, vad du pratade om, doften av parfym hon bar--- men hur hon gjorde du känner. Din hjärtat hoppar över ett beat när du först såg henne in i rummet? Kan du inte sluta tänka på henne förrän nästa gång du vill se henne igen? Berätta för henne dessa saker.

Citat

Saker en man bör säga för en 5: e bröllopsdag


"Lyckliga äktenskap börjar när vi gifter sig den som vi älskar och de blomstra när vi älskar en gift vi." Det finns många kända citat om kärlek och äktenskap---såsom här är från humorist Sam Levenson---som du kan upprepa för att markera tillfället. Fransk författare Andre Marouis sade, "ett lyckligt äktenskap är ett långt samtal som alltid verkar för kort." Aristoteles krediteras med "Kärlek består av en enda själ lever två kroppar." Bläddra igenom avsnittet poesi i biblioteket kommer att leda till massor av andra lämpliga citat som du kan säga till din fru.

Poesi

Förutom citat om kärlek och äktenskap, kan du läsa henne en dikt som fångar hur du känner din årsdag. Du bör lätt kunna hitta en bok av poesi firar kärlek på ditt lokala bibliotek eller bokhandel, men, om du är begåvad med det skrivna ordet, det skulle innebära ännu mer till henne om du skrev en själv. Bara tala från hjärtat och oroa dig inte om det inte är perfekt. Din fru kommer att uppskatta ansträngningar.

Tre magiska ordMen du väljer att cerebrate din femte bröllopsdag, kommer att din fru känna särskild bara veta hur mycket du älskar och uppskattar henne. Gör det till en natt hon kommer ihåg, och se till att avsluta det på samma sätt som det började: genom att uttrycka för henne hur mycket hennes kärlek betyder för dig. Och glöm inte de tre magiska lilla orden: Jag älskar dig.