mynewspapers.net

Saker du kan göra av gamla trä scraps

Saker du kan göra av gamla trä scraps


Efter att bygga ett större projekt, kan du hitta att du har mycket mindre trä scraps. Dessa bitar är för små att bygga anständigt medelstora projekt, såsom små hyllor, men de ska inte gå till avfall eller att recycle bin ännu. Använda dessa gamla rester för mindre projekt som kommer att få din kreativa safter flödar. Från små skulpturer till spelet bitar, utmana dig själv med en kreativ--- och gratis---småskaliga trä projekt.

Prydnadssaker

Trä prydnadssaker är mångsidig; Du kan utforma dem med något ämne du vill och skapa dem som i djupet som du vill ha. Du kan också använda olika carving metoder för att skapa dem. Till exempel om du vill avgränsa ansikten, hår och andra funktioner på en platt trä skrot, använda en mängd små eller stora stämjärn göra ristningarna. Om du vill en tredimensionell känsla och har en tjockare bit av trä, använda svarven och försiktigt placera dina stämjärn på trä för önskad form och titta. Om du vill lämna verktyg ut, ta några akrylfärger och penslar och måla en scen eller räkna på trä.

Klockan Base

Du kan köpa urtavlor som redan har det inre arbetet och ett batteri; de kräver ingenting men vidhäftning till en klocka bas. Därför försöka att göra en klocka bas av din gamla trä. Använda maskiner eller Stämjärn för en mer traditionell metod, för att bortse från det lilla området där klockan kommer att sitta. Detta område är relativt grunt och små circumference-wise, så inget extra arbete behövs. Bifoga klockan till klockan bas efter anvisningarna på förpackningen. Urtavlor kör allt i pris, titta och storlek, så välj en som passar storleken på din trä bit.

Julgransprydnader

Om du vet några vänner eller familj som samlar eller njuta av många julgransprydnader, använda ditt gamla trä för att göra dem. Precis som prydnadssaker, dessa kan vara platt eller tredimensionella och kan sträcka sig över en mängd olika teman. Du kan också använda olika färger för enkel dekoration, eller du kan använda wood fläckar i olika röda, bruna och gröna nyanser. Några idéer för prydnad inkluderar Santa Claus, ren, träd, stjärnor eller snöflingor. Medan vissa av dessa kan vara målade på trä eller skulpterats ut, kan mer komplicerade uppstickare som snöflingor och stjärnor kräva en bandsåg att producera formen. Mjuka upp några skurna kanter med en slipmaskin eller sandpapper för att förhindra skada.

Liten bildramar

Om du har flera korta bitar av trä som är tjockare i naturen, gör en ram. Helt enkelt spika dessa bitar ihop i hörnen efter sågningen ändarna till 45-gradersvinklar. Nästa, bifoga kantlinjer med små bitar av trä trim du har gjort eller köpt. Denna gräns ska vara större så att det skapar en läpp på insidan av ramen för din bild och bild underlag att sitta på. Denna gräns kommer att spola mot ytterkanterna på ram. dess kanter kommer även skäras i 45 graders vinkel. Du kan välja om att införliva en glasbit att vakta bilden. Efter detta, skär ut en bit kartong att placera bakom bilden. Använda oavsett vilken metod du vill ska hålla bild och kartong på plats.