mynewspapers.net

Saker att stöta bort katter

Saker att stöta bort katter


Det bästa sättet att avvärja katter eller avskräcka dem från att komma in din gård är genom ett integrerat förhållningssätt. Detta innebär att med hjälp av kombination kontrollmetoder, såsom fysiska hinder tillsammans med kemikalier eller växter det är motbjudande att katter. Katter kan vara en besvär om de inte tillhör dig, särskilt om de är förvildade. Dessa katter kan vara bullriga på natten, gräva upp trädgård sängar att använda som toaletter, förstöra den fågel befolkningen och kan ge oönskade loppor i din trädgård.

Ta bort dofter

Katter markerar sitt territorium genom att släppa feromoner, som de gnida på föremål. Doften körtlar är belägna på deras fötter och kinder. När katter vill påvisa ägande av ett område, spraya de urin för att varna andra katter som detta utrymme har tagits. Det är mestadels manliga katter som inte har kastrerats som uppvisar detta beteende. Katt avskräckningsmedel kommer inte vara effektivt tills du har tagit bort dofter som har hamnat på efterkälken av territoriella katter. Ta bort eventuella kattavföring som de också har en doft som kan markera revir. Tvätta och skrubba några väggar eller objekt på gården som har besprutas innan katten repellerande produkter.

Kemiska avskräckningsmedel

Det finns en mängd olika produkter på marknaden som kan köpas online eller i trädgården eller sällskapsdjur butiker. Vissa använder coyote eller fox urinen för att hålla katt bort. Skaka bort inhemska katt avskräckande är sådan produkt, som är i pulverform. Formeln hävdar att stöta bort katter 5 fot på vardera sidan av där det har varit stänkte. Havahart har en katt myggmedel som innehåller eterisk olja av senap och chili samt citron. Andra avskräckande medel använda olja av apelsin, citronella bergamott samt och citrongräs. Dessa säljs i flytande form i spray flaskor.

Huskurer

Rue är en ört som avger en mycket stark lukt som katter inte gillar. Plantera denna ört i trädgården och nära platser där katten kan vara att få tillgång till din trädgård. Göra din egen katt motbjudande med naturliga ingredienser. Många av de huskurer som används för att stöta bort katter beror på kattens skarpa luktsinne och dess motvilja för vissa lukter. Citrus skal och cayennepeppar är bland de ingredienser som katter inte gillar. Skär rå lök på hälften och gnugga juice på ett område eller stänk vinäger är andra naturliga katt avskräckande medel som du kan prova.

Vatten sprayer

Det finns flera enheter tillgängliga som använder vatten som en metod för tillbakadrivningen katter. Katter är inte förtjust i att få våt och vattenspridning enheter använda rörelsedetektorer som aktiveras när en katt och medelstora djur går förbi. Enheten är ansluten till en trädgårdsslang och levererar en plötslig, kraftig spray vatten över området. Katten är uppskrämd och blir våt. Efter utlösande enheten några gånger, det lär sig att undvika området. Du kan flytta enheten att upprätthålla överraskningsmomentet och förhoppningen är att snart invaderande katten kommer att inse att det finns ingen säker plats i din trädgård.