mynewspapers.net

Saker att skriva i alla hjärtans dag-kort för barn

Saker att skriva i alla hjärtans dag-kort för barn


Vuxna förknippar ofta alla hjärtans dag med romantisk kärlek, men barn som involveras i denna dag också. Barn älskar att både ge och få alla hjärtans dag kort och kommer att ge dem till klasskamrater, vänner, föräldrar, syskon, mor-och farföräldrar och lärare. Om korten är hemgjord eller köpt, behöver barn ofta vägledning om vad jag ska skriva inuti.

Öppnare

En alla hjärtans dagskort bör börja med att säga vem det är för. Införliva ett ord som visar att du bryr dig om att personen som favorit, underbar, särskilda, bästa eller vackra. Exempel på detta är "till min favorit lärare," "för min bästa vän" och "till min underbara mamma." Gör det klart att detta meddelande är till en viss person och de inte får samma meddelande som någon annan ger du ett kort till.

Uppriktiga budskap

När du skriver ett meddelande i ett alla hjärtans dagskort vill du att det ska vara uppriktiga. För nära familj och vänner kan du skriva ett meddelande som talar om för dem hur speciell de är till dig, hur du uppskattar saker de gör för dig eller hur betyder mycket din vänskap. Om du ger ett kort till en klasskamrat du är inte mycket nära till då det kan vara ett enkelt budskap som bara säger "Glad Alla hjärtans dag."

Dikter, citat, gåtor och skämt

Om du har svårt att hitta ord för att uttrycka hur du känner, kan då du sätta en dikt, citat eller skämt inuti ditt kort. Med hjälp av dessa är ett bra sätt att göra din alla hjärtans dagskort lättsamma och sätta ett leende i ansiktet av vänner och familj. Du kan även komma med din egen poesi att inkludera.

Närmare

Du kan avsluta ditt kort med en mening som "Med kärlek från," "Din kärleksfulla dotter", "Puss och kram" eller "i vänskap." Glöm inte att skriva ditt namn längst ner. Du kan vara kreativ i att leverera du kortet genom att rulla och placera den inuti en ballong med lite glitter. Spränga ballongen och knyta den bort då dina vänner kommer att behöva pop deras ballong för att läsa din alla hjärtans dagskort.