mynewspapers.net

Saker att skriva för en pojkväns födelsedag

Saker att skriva för en pojkväns födelsedag


Din pojkvän födelsedag är den perfekta tiden att låta honom veta, skriftligen, hur du känner honom. Du kan välja att sätta detta i ett kort, på ett brev, en dikt eller även på kärlek kuponger som du gör. Ta tid och lägga kraft på det så att han kan se hur mycket du bryr dig om honom.

Topp 10

Gör en lista över de topp 10 skäl du älskar honom. Män älskar att höra saker om sig själva, speciellt när det kommer till saker som gör dig glad. Inkludera saker som han gör för dig, attribut att bara du kan veta om honom och även sättet att han ler eller gör du skratta. Tänka på saker som han har gjort för att du ska känna sig speciell och älskad eller en tid när han gick ur sitt sätt att behaga dig.

Dreams

Skriva ut dina önskemål och drömmar för honom. Berätta för honom vad du hoppas på hans framtid och liv. Skriva om saker som han har talat om fullföljandet och vill göra och låta honom veta du kommer att göra allt du kan för att hjälpa honom att göra dessa drömmar. Du kan även skriva ut en plan för att starta i riktning han vill gå. Du kan också välja att inkludera en bön ber om vägledning och styrka att hjälpa honom att uppnå sitt mål.

Dina känslor

Tänk på hur du känner dig för din pojkvän. Tänk om de olika tider att han har varit där för dig och hur det gjorde du känner. Överväga hur du först kände när du träffade, din första kyss och första gången han sa att han älskade dig. Sätta dessa känslor i ord. Förmedla till honom hur glad du var när du först träffade och hur nervös du var på din första några datum. Berätta hur du ser fram emot många fler år av kärleksfulla känslor.

Lista över saker att göra tillsammans

Skriv ut en lista över saker som du vill ni göra tillsammans under nästa år eller ens en livstid. Inkludera platser du vill besöka, saker du vill köpa och där du vill vara på olika tider i ditt liv. Skriva om saker som ni har talat om att göra med honom och de sätt som du vill förverkliga dessa drömmar.