mynewspapers.net

Saker att sätta på en plakett

Saker att sätta på en plakett


Plack är ett klassiskt sätt att memorialise, fira eller Visa uppskattning, om att en person, en grupp eller en händelse till ära. Plack kan göras från trä, glas, metall och sten och är ofta ingraverat. Plack kan vara överarbetat, elegant eller underhållande och typen av saker som du kan sätta på en plakett bestäms till stor del av detta tillfälle för att ge plack.

Uppskattning

Uppskattande ord kan placeras på en plakett att erkänna någons bidrag till en orsak eller projekt, exempelvis ideella volontär eller någon som utfört utöver call of duty. Ett exempel på formuleringen skulle kunna vara: "Fram till Joe Smith med uppskattning för hans enastående engagemang för programmet At-risk ungdomar" med namn på firma eller organisation framträdande ingraverat på botten av plack.

Memorial

Plack kan fungera som minnesmärken att minnas någon som har dött eller en betydelsefull händelse från förflutnan. Dessa typer av plack är ofta placerade på en vägg eller utemöbler eller en skulptur eller satsade på marken som markör för människor att se. Minnesmärken kan utformas på flera olika sätt, beroende på deras ämne. Exempel är "Joe Smith, 3 mars 1910 till 7 juli 1980, kärleksfull minne av en far, soldat och hjälte," eller "7: e bataljonen, Normandie, 6 December 1941, Heroes, en och alla."

Utmärkelser

En minnestavla får presenteras som en award, som för en "anställd av året" eller vinnarna av sportevenemang. Anställd av året plack inkluderar namnet på personen, år som priset ges och ibland ett kort meddelande. Ett exempel är: "Joe Smith, 2010 anställd av året, erkänt för utmärkt kundservice" Utmärkelser för idrottstävlingar tyder på viss händelse, datum, namn på personen och platsen färdig, i tillämpliga fall, sådan som första, andra eller tredje.

Pensionering meddelande

Du kan också lägga ett pensionering meddelande på en plakett att uttrycka någon vad hans år av service och engagemang har betytt för företaget. Pensionering meddelanden tenderar att vara mer specifika och personliga än uppskattning meddelanden eftersom avsikten är att kapsla in många års tjänst i stället för uppskattning för en händelse. Ett exempel på denna typ av budskap är "Joe Smith, 25 år du träffade varje deadline, nöjd varje kund och aldrig klagat. Du kommer alltid vara en inspiration för detta företag."