mynewspapers.net

Saker att sätta in en gåva korg för killar

Saker att sätta in en gåva korg för killar


Skapa en gåva korg att ta särskild hänsyn till killen i ditt liv. Utveckla ett tema eller enkelt uttryckt slumpmässiga artiklar i korgen som han kommer att njuta. Hursomhelst, visar du hur mycket du bryr dig genom att välja presenter bara för honom. Välj gåvorna innan man beslutar om en korg för att plocka en i rätt storlek.

Sport

Skapa en sport-tema gåva korg för en speciell man i ditt liv genom att placera artiklar med anknytning till hans favoritsport i den. Välja objekt som en tröja av hans favorit-spelare, en boll, en handske, biljetter till sportevenemang eller sport-tema mat eller dryck. En mjuk kringla liknar en som du köper på en baseball stadium, ett paket med ungefärlig stil korv eller fotboll-formade cookies är möjliga idéer. Om han är ett fan av mer än en sport väljer några objekt från varje eller fokusera helt på en för denna gåva.

Musik

För en kille som älskar musik, sammanställt en musikrelaterad presentkorg. Detta kan inkludera poster som konsertbiljetter att se sitt favorit band, CD-skivor, band T-shirts, undertecknat konsert affischer eller ett presentkort för MP3 nedladdningar. Om han spelar ett instrument, inkludera tillbehör för instrumentet, som gitarr plockar eller en elektronisk tuner. Har hans namn ingraverat på dem för en extra speciell touch. Detta är en enkel present att sätta ihop som de flesta killar har intresse av någon form av musik.

Fitness

För gym eller utomhus killar, göra en presentkorg som innehåller objekt av fitness-typ. För män som vill hellre träna på gymmet, tänka på boxningshandskar, svett band eller tillbehör för en MP3-spelare. För en kille som gillar naturen tycker om vilken aktivitet han mest föredrar och fokusera på att. Bergsklättring redskap, en cykel hjälm, en ny flaska eller en stegräknare kan alla vara intressanta presenter att ta med. Ett presentkort för en dag tillbringade forsränning, för flygande lektioner eller för bergsklättring lektioner ger en mer erfarenhetsbaserat gåva.

Andra idéer

Om killen i ditt liv har andra fritidsintressen som är speciell för honom inkludera objekt som speglar hans smak. För mat sätta älskare gourmet ost eller hem bakade godsaker i korgen. Han kan också njuta av ett presentkort för en matlagningskurs. För hund älskarna omfattar smaskiga godsaker, en ny koppel eller en fancy krage. Om han är ett fan av sin bil kan du skapa en bil-tema korg med nya klädslar, några tärningar till backspegel och objekt att göra bilen luktar gott. Vara kreativ och låta sin personliga smak att vägleda den korg som du sätter tillsammans.