mynewspapers.net

Saker att säga som kommer att lämna en flicka andfådd

Saker att säga som kommer att lämna en flicka andfådd


För att få en tjej att tappa andan med din ord innebär har du sagt något som flyttar henne djupt. Varje människa som dejtar en kvinna vill göra henne lycklig, och de ord du säger alltid göra en stor inverkan på hur hon känner. Några omtänksamma ord från djupet av ditt hjärta kan få henne att tappa andan.

"Du har en sällsynt skönhet som jag aldrig har sett."

Säger kvinnan du älskar att hon har en sällsynt skönhet är en underbar sak att säga av flera skäl. Först och främst älskar varje flicka att höra hon är vacker. Ordet fångar fysisk attraktivitet, mystik och karaktär allt i ett. För det andra, sällsynt skönhet är ännu bättre på grund av det faktum att det säger flickan att hon är unik och en av ett slag. Omtanke för denna speciella komplimang kommer att flytta henne.

"Du fängsla mig med vem du är."

När du låter en kvinna vet hon fängslar dig, säger du hennes närvaro är så stark att du att det överväldigar dig och tar tag i varje bit av din uppmärksamhet. Det visar hur stor av en effekt som hon har på dig och vad hon gör till dig med sin blotta närvaro. Att låta henne veta att hon är så inspirerande att du kommer att flytta henne och ger henne glädje.

"Din Passion är vackra."

När du berättar en kvinna är hennes passion vacker, du fokuserar på något annat än hennes utseende. Fokusera på en viss passion hon har, som en passion för att läsa, trädgårdsarbete eller att hjälpa fattiga, kommer att vara tillräckligt specifikt för att visa henne att du uppskattar vad hon gör. Denna iakttagelse kan verkligen göra hennes dag eftersom det visar att du älskar henne för vem hon verkligen är; Det kommer också inspirera henne att engagera sig ännu mer med det hon älskar.

"Jag har aldrig träffat någon som du."

Att låta henne veta att du aldrig träffat någon som henne är kraftfull eftersom det singlar henne bland inte bara kvinnor du har daterat men människor du någonsin har stött på. Låta henne veta vad är singular och särskilt om vem hon är. Till exempel hon kan vara otroligt snäll, söt eller begåvade, eller hon kan ha tålamod som du aldrig har stött på. Ta upp vad utmärker sig om hennes karaktär.

"Jag vill spendera resten av mitt liv att lära känna dig."

Detta uttalande är bättre än att bara säga du vill spendera resten av ditt liv med henne eftersom det är mer specifika. När du säger du vill spendera resten av ditt liv att lära känna henne, har hon en mental bild av två av er talar flera år på vägen som du fortsätter att upptäcka mer om varandra. Hon vet även du definitivt har planer på att vara med henne under en lång tid.