mynewspapers.net

Saker att säga att flirta med din flickvän eller pojkvän

Saker att säga att flirta med din flickvän eller pojkvän


Du har dejtat din pojkvän eller flickvän för ett par månader. Du har en bra tid men du är orolig han eller hon kommer att börja förlora intresse om du inte hålla det spännande. Det kan vara svårt att flirta med någon du har så nära och ledig med. Här är några exempel på saker man kan säga. Kom bara ihåg att behandla din partner med respekt och tålamod.

Du ser fantastisk

Ibland i relationer får smicker du överallt. Du finner naturligtvis din partner attraktiva, och han eller hon vet som inneboende. Dock kommer de alltid uppskattar en påminnelse. Damer: när din pojkvän tar sig tid att sätta ihop en snygg outfit, eller får en ny Köln, är chansen att han gör det för att imponera på dig. Visa honom hur mycket du uppskattar det genom att berätta för honom hur bra han ser ut i det nya kavaj, eller hur sexigt att nya doft är. Herrar: din flickvän hoppas att du tycker hon är den vackraste flickan i världen. Om hon bär smink eller om hon köper en ny klänning, vill hon att du ska märka. Göra henne att känna sig uppskattad och vacker med en god gammaldags komplimang.

Få dem att skratta

Skratt är det bästa sättet att lösa några dåligt humör eller mindre argument. Detta är förmodligen hur du uppvaktat din partner till att börja med. Efter en stund, saker kan få allvarliga--inte arten av din relation, men mönstret konversationer. Kom ihåg att hålla saker ljus. Göra narr av saker du se tillsammans, och ibland även din partner. Det finns en linje här, dock, så var försiktig. Inte vara grym. Använd ditt omdöme.

Match förstånd

Sund konkurrens kan lägga till en nivå av kul och spontanitet i en romantisk relation, särskilt av två smart, snabbtänkt människor. Engagera din partner i ett ordkrig. Detta, också, kan bli knepigt. Låt inte en debatt förvandlas till fullt på bråk och inte gör personliga påhopp. Men arbetat matchande intelligens för att uppvakta i elisabetanska gånger och fungerar lika bra idag.

Uppmuntra din Partner

Ibland det sexigaste som din kan säga till din pojkvän eller flickvän är en enkel förklaring av uppmuntran. Din partner har ett liv i sin egen utanför din relation, och det finns saker som han kämpar med, oavsett om det är en karriär, en hobby eller relationer med andra människor. Har förtroende för honom och hans förmåga att övervinna vad står i hans väg. Peka på de kvaliteter som han har som du tror är bra för framgång.