mynewspapers.net

Saker att prata om med din flickvän

Saker att prata om med din flickvän


Kommunikation är nyckeln i varje relation, så det är viktigt att du har massor av ämnen till hands för att hålla samtal med din flickvän. Öppen kommunikation gör att du kan lära känna henne bättre samt förstå hennes mål och rädslor. Ännu bättre, kommer hon sannolikt återgälda och inleda konversationer med dig också. Skräddarsy dina samtal till din flickväns intressen att få henne att öppna upp.

Hennes intressen

Om din flickvän är blyg, kan du kämpa för att lära känna henne tidigt i din relation. Dock kan du gnista livliga samtal med henne genom att fokusera på hennes intressen. Du förmodligen vet vad hennes grundläggande intressen, så gör lite forskning att bli kunnig om ämnen som intresserar henne. Till exempel, om hon är en filmfantast, prata med henne om årets Oscar nominerade. Att ge henne en öppning att prata om något hon älskar kommer gnista värdefulla samtal.

Framtid

Talar om framtiden med din flickvän kan vara knepigt, men om du känner din relation har kommit till det stadiet, då drar inte sig för denna allvarliga samtal. Om du är redo att ta nästa steg i relationen, oavsett om det rör sig i tillsammans, ska på romantisk semester eller talar om äktenskap, så prata med din flickvän om vad hon vill ha sin framtid att hålla. Fråga där hon vill leva, vad hennes karriärambitioner är och om hon vill ha barn. Hennes svar kommer att hjälpa dig att avgöra om du är kompatibel på lång sikt.

Hennes familj och vänner

Om du växte upp med din flickvän, är chansen du inte kanske vet hennes familj och vänner alltför väl. Att intressera i de viktigaste till henne kommer att visa henne att du verkligen bryr. Inte bända i hennes släkthistoria, men om du märker att hennes talar om en viss familjemedlem i ett positivt ljus, fråga mer om den personen. På samma sätt när hon nämner vänner du inte vet, fråga henne hur hon träffade dem och vad de är som.

Lättsam ämnen

Inte varje konversation med din flickvän har allvarligt; Du kan hitta många lättsam ämnen att diskutera när du chattar på telefonen eller njuter av ett datum. Om du delar ett intresse i en sport team, band eller TV-show, tala om det senaste spelet, album eller episod. Om du delar en grupp gemensamma vänner, finns det ingen skada i chattar om din sista fest eller händelse. Berätta för henne om din arbete eller klasser och fråga henne om hennes. Du kan dela frustrationer eller fira framgångar som ett par.