mynewspapers.net

Saker att gravera

Saker att gravera


Gravyr förvandlar en vanlig artikel till något unikt personligt. En gemensam nyckelkedja blir minnesvärd tecken på tillgivenhet när en flickväns initialer etsas på på. Du kan gravera namn, initialer, datum, meddelanden, citat och religiösa passager i objekt, från en tavelram till ett silverfat.

Smycken

Smycken är ofta ingraverat. Många brudar och brudgummar gravera sina vigselringar att säga dagen för deras bröllop, eller att bevara favorit talesätt. Halsband, armband och brotschar är andra smycken objekt som kan graveras. Om du ger en gåva av smycken till en annan, överväga att lägga till personens namn eller initialer. Ett armband för en flickas gradering kan säga "Grattis till vår dotter" på insidan. En medaljong för ett halsband kan säga "Jag älskar dig" bakom den.

Tavelramar

Du kan beställa tavelramar för att graveras med namn, datum och meddelanden. Om du vet att du kommer att rama in ett visst fotografi bör du beställa bildramen som komplement till det fotografiet. Till exempel, om du ska använda en viss bildram för ditt bröllop porträtt, du ramen graverade för att säga "Vårt bröllop, den 3 November, 2010." Eller, om du ger bildramen som en gåva till din mormor, och du vill ha på ramen för att hålla en bild på dig med henne, du kan ha ramen graverade säga "världens bästa mormor, jag älskar dig."

Små tillbehör

Plånböcker, nyckelringar, klipp pengar och slips klipp finns små tillbehör som kan graveras. Små tillbehör gör omtänksamma gåvor, särskilt när de är graverade innehåller något personligt. Ett litet tillbehör kan inte ha tillräckligt med utrymme för dig att gravera den enskildes initialer eller ett särskilt datum.

Religiösa föremål

Religiösa föremål av betydelse kan graveras med religiösa citat eller passager för att hålla en stark andlig närvaro. Dekorativa kors och menorahs är exempel på religiös objekten som kan graveras. Du kan gravera ett kors med datum för ett barns dop eller datum på en menorah att en preteen hade hans bar mitzvah. Ljusstakar och religiösa plack är andra religiösa saker som kan graveras.

Barware

Om du är värd en särskild middagsbjudning eller annan typ av händelse, kanske du vill gravera glas barware med namnet på händelsen eller datum, dricksglas, vinglas och champagne flöjter. Du kan skicka bort till har barware graverade professionellt, eller, med rätt verktyg, du kan även gravera glas själv. För att göra detta, behöver du en gravör, gnugga alkohol, bomull bollar, en markör och en stadig hand. Ref. 1)