mynewspapers.net

Saker att göra på en 18 år gammal födelsedag part

Saker att göra på en 18 år gammal födelsedag part


Födelsedagar är alltid en speciell tid på året, men för en 18 årig födelsedagsfest, händelsen markerar en special milstolpe från tonåring till vuxen. Oavsett om det är en fest hemma eller borta, gör det en minnesvärd födelsedag fylld med gäst hos honor's favorit aktiviteter, underhållning, mat och spel.

Dance Party

Saker att göra på en 18 år gammal födelsedag part


De flesta tonåringar fyller 18 medan senior high school eller ny på college. Skapa din egen version av en skola dans hemma, komplett med gäst hos honor's favorit musikspellista. Överväga att välja ett tema för dansen som 80-natt eller västra natt, där sånger kan spelas och gäster klä sig i kläder som matchar temat. Du kan hyra en dimma maskin eller färgade lampor till skapa en stämning för händelsen. För musik, göra en egen spellista, eller om det är i budgeten, anlita en DJ. Har plockmat ut för gästerna att äta mellan dans. Beroende på antalet gäster, kan partiet vara i garage, vardagsrum eller bakgård av hemmet.

Cooking Party

Saker att göra på en 18 år gammal födelsedag part


Fira en födelsedag med en matlagning part komplett med matlagning instruktion från en inhyrd kock eller en förälder som älskar att laga mat. Välj gäst hos honor's favorit recept, kanske cupcakes, cookies eller en annan typ av kul fest mat. Om köket är tillräckligt stor, har kocken ge undervisning och demonstrationer det till gästerna. Om köket är inte tillräckligt stor, överväga att göra temat som en grill utanför, eller skapa en kall rätt som en rejäl sallad som kan göras i alla rum. Skicka gäster hem med recept kortet av skapade skålen som en part tjänst. En inhyrd kock på en budget, kontrollera med lokala kulinariska skolor för avancerade studenter som vill tjäna extra pengar.

Film kväll

Saker att göra på en 18 år gammal födelsedag part


En film kväll kan antingen hemma eller på bio vara ett bra sätt att ha en födelsedagsfest för en 18-årig film buff. Hemma, hyra en favorit film eller nya långfilm och ge gästerna goody påsar fyllda med popcorn, godis och läsk att äta och dricka under filmen. Blockera ut fönster med tjocka gardiner eller konstruktion papper så inget ljus är låta i rummet där filmen visas. Om det inte finns tillräckligt många sittplatser på soffan för alla gäster, placera kuddar och filtar på golvet för gästerna att sträcka ut. För en längre kväll, överväga visar två eller tre filmer och låt gästerna rösta för håna utmärkelser som bästa skådespelare och bästa bilden. På en större budget, kan gästerna gå på bio för att se en film. Var noga med betyg är lämpligt för gästernas alla åldrar.