mynewspapers.net

Saker att göra med torkade blommor

Saker att göra med torkade blommor


Torkade blommor är i sitt slutliga tillstånd och många saker kan göras med blommorna på denna punkt. Se till att hålla dem borta från direkt solljus, så de inte bleknar. Placera inte torkade blommor nära forcerad luft värme-element, som kunde vålla blommorna att splittras. När du har vackra torkade blommor, finns det många saker att göra med dem.

Tavelramar

Med torkade blommor inuti en bildram lägger färg. Detta ser verkligen härligt när du tar en bild svart och vit våren och lägga färgglada torkade blommor runt bilden inuti bildramen. Använd några droppar lim för att hålla blommorna på plats.

Kort

Lägga torkade blommor inuti gratulationskort för helgdagar, födelsedagar och andra tillfällen. Ordna blommorna i kortet eller skär blommorna i former att sätta i kortet. Detta kommer också att ge kortet en fin doft. Med hjälp av en hel pressad blomma inuti kortet gör också en stor gåva.

Kransar

Om du har en hel del torkade blommor, kan du göra en krans med dem. Ta florist tråd och ordna blommorna i ett mönster på linan. Fäst tråden kransen och använda varmt lim där det behövs. Dessa blommor kransar kan användas på sommaren, vinter, vår eller falla.

Dekorera ljus

För att lägga till utseendet på ett vanligt ljus, lägga till torkade blommor. Gälla blommor klister och limma dem mot ljuset. Se till att trycka på kanterna av torkade blommor ner på kurvan för ljuset att hålla dem från att lyfta i framtiden. Också ta en te-tänd ljus och tända den. En gång har en smälta, doppa en pensel i vax och borste över toppen av torkade blommor. Detta kommer att ge blommorna ett extra lager av skydd och fungerar som en annan form av lim.

Helt enkelt smycken

Ta två bitar av förpackningstejpen och sätta en torkad blomma mellan två bitar av tejp. Skär runt blomman i form av en cirkel, hjärta eller en form du gillar. Fäst "charm" ett band, garn eller snöre för ett armband eller halsband. Detta är ett stort projekt för små barn.