mynewspapers.net

Saker att göra med koppartrådKoppartråd har många unika egenskaper. Förutom ledningsförmåga, vilket gör det en stapelvara i elektriska apparater, har koppartråd följsamhet, robusthet och en glänsande lyster. Människor är att hitta fler och fler användningsområden för dessa kvaliteter, som har vänt koppartråd till ett populärt material för olika projekt. Saker att göra med koppar tråd allt från konsthantverk till vetenskapliga experiment.

Smycken

Tråd av koppar kan komma i olika färger, men kostym smycken beslutsfattare väljer ofta att hålla den naturliga rödaktig-guld nyansen, speciellt när fånga jordfärger. Som guld, koppar är mycket formbara. Nybörjare att använda koppar eftersom det är lätt att gjuta in i önskad form eller design. Problemet med koppar är att det angrips, som silver. Matt inte bara mörknar det men också lämnar fläckar på hud eller kläder. Om detta händer, allt du behöver göra är att polera det. Hushållens ämnen såsom vinäger har framgång i att hjälpa ren koppar. Grundläggande smycketillverkning med koppartråd kräver pärlor eller punkterade stenar och tång som kan hjälpa att vrida tråd i ringar och spännen. Olika storlekar på wire gå med olika typer av smycken. För pärlor eller stenar med små hål, till exempel ledningar som är i spänna av.40-.50mm fungerar bäst. En något större storlek som kan uthärda en massa manipulation och ändå förblir böjbar kommer att arbeta som knäppe.

Papper mönster

Smycken är inte det enda hantverk projekt som visar upp koppartråd. Det kan dekorera kort, notebook lock och klippböcker. Överklagandenämnden eller -papper bör vara tillräckligt tjock för att bära den tråd vikt. Med koppar som en stor konstdesign kan kräva tjockare, mer synlig tråd. Limma tråd parallella kanter av papp eller papper att rama in omslagsdesign. Använda tång till mode till blommor, insekter eller enkla geometriska former. Måla inne i kabeln för att inge mod design. Effekten är som clay konst, som tråd skulpturer på papper kommer att tyckas att hoppa ut från sidan.

Heminredning

Koppartråd kan också skapa en mängd prydnadsföremål och dekorer. Oavsett om det är alla hjärtans dag, Thanksgiving och jul, är dess röd-guld-sheen perfekt för gjutning små skulpturer av hjärtan, kalkoner och dekorativa bollar. Häng dessa från taket eller på trädet. Vrida flera längder på tunn tråd tillsammans kommer också producera robusta men attraktiva handtag för smycken organisatörer eller ljusstakar. Slutligen, eftersom koppar är en bra ledare, du kan prova på försöksprojekt som elektriska kretsar. Detta kräver kunskap om fysik och elektriska ledningar. Om dina ansträngningar att bygga en hemmagjord generator eller en Tesla coil inte ger resultat, dekorera ditt arbetsrum med dessa experiment eller återvinna tråd.