mynewspapers.net

Saker att göra med gips i Paris

Saker att göra med gips i Paris


Gips i Paris en typ av gips som ofta används i arkitektur och konst. Gips i Paris kan formas, vilket gör det lämpligt för konst och hantverk projekt. Föräldrar som söker ett billigt sätt att underhålla barn en regnig dag bör överväga gips i Paris. Materialet kan tillhandahålla timmar av roligt och det tillåter barn att vara konstnärlig och kreativ.

Trottoar krita

Glömma om att köpa dyr trottoar krita, kan du göra din egen. Gör din vilja genom gips i Paris, en stor skål, sked, tempera paint, plasthandskar och en tom äggkartong. Sätta på handskar för att skydda händerna. Blanda en liten mängd gips i en skål med vatten enligt anvisningarna på paketet. Gips ska vara krämig och stel (det är bäst att du börjar med en liten mängd vatten och tillsätt mer om det behövs. Lägga till en liten mängd färg i gips. Blanda den så färgen sprids jämnt. Hälla gips i en äggkartong. Låt det torka 30 minuter sedan ta bort den kupolformad krita bitar från behållarna.

Hand tryck prydnad

Bevara din lilla barnets hand skriva ut med gips i Paris. Detta projekt gör en attraktiv julgran prydnad och särskilda suvenir för en förälder eller farförälder. För detta projekt behöver du gips i Paris, en stor skål, sked, en liten aluminium paj pan, ett stort Gem och plasthandskar. Blanda gips och häll det i paj formen. Snabbt placera barnets hand i behållaren för att göra en hand skriva ut. Tvätta ditt barns händer efteråt. Veckla upp gemet och innan gips stelnar, tryck den dess stam down i gips--klippet kommer att fungera som kroken. Låt putsen torka i 30 minuter innan du tar den ur pannan. Måla och dekorera som du vill.

Blomkruka pennhållare

Gör en blomkruka pennhållare med pennor som ser ut som blommor som en gåva till din favorit lärare. Detta projekt kräver en liten terracotta blomkruka, gips i Paris, en bunke, en sked, en eller mer utjämnade kulspetspennor, grön färg, pensel, gröna florist tejp, handskar, limpistol och lim pinnar och färgat mjukpapper. Blanda gips enligt anvisningen. Hälla gips i en blomkruka. Omedelbart tryck pen caps vertikalt i gips. Efter 30 minuter, borde gips vara svårt. Måla den gröna. Linda pennor med gröna florister tejp. Ta mjukpapper och forma det att likna ett blomblad och Varmlimma fast det till slutet av pennan. Placera de inredda pennorna i blomkruka i dess egen topp.