mynewspapers.net

Saker att göra från återvunnet ölflaskorÅtervinning ölflaskor är en god miljöpraxis, återvinning ölflaskor i uppfinningsrik craft-projekt är ännu bättre. Det finns ett antal kreativa och praktiska artiklar som kan vara gjorda av återvunnet ölflaskor.

Öl flaska julgran

Med gröna ölflaskor, helst kan en modern, egendomliga julgran lätt konstrueras som kommer att vara ett centrum för vissa register eller något att fylla i hörnet av ett rum. Genom att göra en cirkel av ölflaskor, kan andra tomma flaskor vände över och sätta in i mellanrummen mellan ölflaskor i cirkla, skapar en cirkulär, nästan platt yta. Dessa flaskor kan limmas ihop så att de har viss stabilitet. Andra flaskor kan sedan staplas på dem tills det finns bara plats för en flaska på den högsta punkten. Julbelysningen kan sedan uppträdda runt eller inom detta öl flaska träd, att ge det en festlig glöd.

Armaturer

Genom att noggrant skära bottnarna av ölflaskor, kan unika armaturer göras. Ta elektrisk sladd och köra det i slutet av ölflaska, ansluta den till en fixtur inuti flaskan själv. Du kan använda olika färger av flaskor och olika typer av lampor som skapar olika intensiteter av ljus varhelst du hänga dem. Du kan hänga många av dessa flaskor i ett rum, skapa ett surrealistiskt belysning system. Se till att kanterna på flaskorna inte är skarpa så ingen skär sig på botten av flaskan fixturer.

Dricksglas

Genom att klippa topparna av gamla återvunna ölflaskor, kan dricksglas göras av dem. Avskurna öl flaskans topp rätt som halsen börjar och sand ner glaskanten så smidigt som möjligt, så det inte finns chans att någon skär sig när man dricker. Desto tjockare öl flaska glas hittar du göra dessa glasögon från bättre, som de flesta standard öl flaska glas bryter ner med tiden eller kommer att förlora styrka från att inte ha en hals.