mynewspapers.net

Saker att göra för en 13 födelsedagsfest

Saker att göra för en 13 födelsedagsfest


En 13: e födelsedagsfest firar ditt barn flyttar in i tonåren. Detta parti speglar vanligen äldre intressen för ditt barn. Hon kanske vill rikta partiet och har du i bakgrunden som backup. Dessa parter kan innebära både pojkar och flickor, utom, naturligtvis, för sleepover part.

Simma part

En simtur part gör en lätt födelsedag. Om du inte har en pool av dina egna, erbjuder många gym eller andra faciliteter pool party paket, som gör värd partiet mycket lättare. Detta parti kan även arbeta på vintern på en inomhuspool och ge barnen en paus från vinteraktiviteter. En fördel med partiet på en offentlig pool är förekomsten av en badvakt. Rensningen är lätt, och du kan ha föräldrar släppa sina barn utanför vid poolen och även plocka upp dem därifrån. Poolerna erbjuder part paket har ett område för glass och kakor, eller du kunde transportera alla hem för tårta.

Skridskoåkning part

Många 13-åringar älskar att åka skridskor. Här erbjuds en chans för dig att övervaka en pojke-flicka part utan hassle av att ha det hemma. Mest skridskobanor erbjuder part paket eller du kan ha en liten grupp gå skridskor och ta ut dem för glass eller tårta efteråt.

Sleepover part

En sleepover part kräver planering och tydliga regler. Föräldrar generellt ge några filmer, pizza, massor av snacks och frukost nästa morgon. Det är viktigt att ange riktlinjer om huruvida ni tillåter deltagarna att lämna huset under natten, timme att övergången till lugna spel och vilken tidpunkt som uppstår för att gå hem. Ge ett stort område för partiet från resten av familjen. Kanske skapa miniatyr sovsäck inbjudningar som är öppna för partinformation på insidan. De flesta 13-åringar njuta av slumber parter och traditionella spel som sanning eller vågar och brädspel.

Filmen part

En film fest är lätt att organisera och tillåter föräldrar att vara hands-off. Inbjudningarna kan vara en film rulle eller en biljett som anger namnet på filmen och tidpunkten för partiet. Klart filmen med föräldrarna i förväg, eftersom vissa inte kommer att tillåta sina barn att titta på filmer med vissa omdömen. Erbjuder pizza, popcorn och andra snacks. Servera glass och tårta i slutet av partiet.