mynewspapers.net

Saker att dekorera asiatisk stil

Saker att dekorera asiatisk stil


Att välja att möblera om i en asiatisk stil betyder inte att du har att hålla sig till minimalistisk japansk-inspirerade asiatisk design som är så populär; kom ihåg den asiatiska kontinenten är enorm. Ta designelement från kryddorna i Indien, röda i en Thai chili, lager av en japansk kimono eller cool gröna av kinesiska jade vas---möjligheterna är enorma.

Fans

Saker att dekorera asiatisk stil


Fans är en kvintessensen asiatiska symbol och omedelbart ger en asiatisk känsla till ett rum. Hänga ett par stora fläktar på väggen; om de är japanska, kinesiska och Balinese, ger varje land i Asien en annan smak till sina fans. Ordna ett enda miniatyr fan i en stor ram att hänga på väggen för en modern asiatisk inredning. Visa medelstora fans i spiselkransen eller hylla.

Lyktor

Saker att dekorera asiatisk stil


Mjuk belysning är viktigt för asiatiska utsmyckning och ingenting hjälper diffust ljus som en lykta lampskärm. Färgglada papperslyktor finns i många olika former och storlekar och kommer att lägga till asiatiska överklagande till valfritt rum. En sträng av fairy ljus omfattas av miniatyr kinesiska lyktor kan accent ett kök belysning lika bra som ett sovrum eller vardagsrum.

Sniderier

Saker att dekorera asiatisk stil


Prydnads sniderier på en mantel eller på väggen kan lägga att vissa asiatiska känner. En uppsättning snidade indonesiska windows som en väggdekoration eller en kinesisk snidad drake på soffbordet---plocka din pjäs och placera den centralt för bästa effekt. En fokal bit av möbler som en snidad armoire eller sidobord lägger också till asiatiska överklagandet. mörkt trä är bäst.

Dynor

Saker att dekorera asiatisk stil


Utnyttja de många och varierande duk mönster som kommer från asiatiska länder i dina kuddar. Batik länkar till Indonesien och andra Southeast asiatiska kulturer, medan sidentyger ger en kinesisk och japansk touch. Kimono-inspirerade Kuddfodral eller även covers från sari tyg lägga till asiatisk stil i någon soffa. Använda Kuddfodral tomma som Smådukar och löpare.

Skärmar

Saker att dekorera asiatisk stil


Vikbara skärmar används i många asiatiska länder, från rispapper shoji skärmar av Japan till intrikat snidade trä skärmar av Indien. Skärmar kan användas som rumsavdelare, att skapa en sluten omklädningsrum i ett sovrum, eller som en samlingspunkt på en vägg.

Bonader

Saker att dekorera asiatisk stil


Asiatiska bonader inkluderar kalligrafiska rullar, målade eller vävt tyg bonader, målade bambu bonader och rispapper bonader. En serie av tre bonader göra väggen en asiatisk fokus; Undvik att använda jämna nummer för asiatiska dekoration. Hänga en full kimono på väggen för en deluxe asiatiska väggbonad.