mynewspapers.net

Saga tema idéer för bröllop gynnar

Saga tema idéer för bröllop gynnar


Saga bröllop betona tanken att en liten flicka kan växa upp till vara en prinsessa, gifta sig med "Drömprins" och leva "lyckligt". Saga bröllop inredningen är ofta lätt, delikat, feminin och luftiga. Saga bröllop förmån idéer kan innehålla för lådor, saga-tema ljus och tvålar, crown-formade personlig myntverk, och nyckfull ramar och bokmärken.

För lådor och påsar

"Förtrollad transport" för rutor liknar Askungens vagn och är en perfekt storlek för små godbitar som mandlar, cashewnötter eller små godis. För lådor finns i andra nyckfull former som fjärilar, blommor och snöflingor. Skapa din egen favör väskor genom att skära en kvadrat med organza eller tyll tyg och fyll med pastellfärgade mandlar eller myntverk. Binda ett band runt påsen och pryder med pärlor eller berlocker.

Ljus

Små ljus i form av en rulla, Askungens vagn eller glas toffel, en groda prins eller en krona,, är roliga presenter kan du avnjuta på hemmaplan.

Tvål

På soap specialaffärer online finns många saga-tema tvålar. Formerna som tvålar innehåller Askungens coach och toffel, slott och kronor. Tvål är handgjorda och kan beställas i en mängd olika dofter och färger som matchar de flesta bröllop inredning. En idé är att ge manliga gäster tvålar i form av Prince Charming crown och ge kvinnliga gäster soap formad som Askungens toffel.

Skräddarsydda bröllop mynta burkar

Personliga bröllop mynta burkar kommer i en mängd olika stilar. Burk kan vara personliga med en saga säger, det lyckliga paret namn och datum för bröllopet. Oavsett om det är en bild av en svan, en häst och vagn, ett slott i molnen eller en groda prins, göra personlig burkar en stor tjänst som kan användas om och om igen av gäster.

Silver minnessaker

Silver ramar, bokmärken och Brevöppnare kan ges som bröllop gynnar. Köpa produkter på specialaffärer eller online. Även om silver objekt är lite dyrare, kan de avnjutas i år framöver.