mynewspapers.net

Saga frisyr idéerSagor frammana bilder av glamour och fantasier. Klä upp att se ut som en saga karaktär ingår att ha perfekt frisyr att gå med kostym. Vissa sagofigurer har distinkta, minnesvärd frisyrer som kan återskapas, och andra gemensamma sagofigurer har ser ut som möjliggör mer kreativitet och tolkning.

Guldlock PigtailsDen mest tydliga inslag om Guldlock var hennes blonda hår. Vissa bilder Visa henne med lockar svepte tillbaka i ett pannband att matcha klänningen; andra visar henne med två flätor bundna med band som matchar hennes klänning.

Sjöjungfrun vågor för Ariel

Saga frisyr idéer


Ariel är känd för hennes långa, tjocka, vågiga röda hår. Sjöjungfrun vågor kan uppnås med locktänger som har vinka pläterar bifogas. Håret bör vara parted på den sidan och vågorna lagt från kronan av huvudet till ändarna.

Långa, lösa lockar för en prinsessa

Saga frisyr idéer


Många fairy tale prinsessor har långa, lösa lockar i håret. Ett band eller tyg pannband är ofta sliten för att matcha karaktärens klänning. En tiara kan läggas till detta utseende beroende på kostym. Lockar kan skapas med en locktång eller ge på rullarna för att skapa längre hållbara lockar.

Fransk Twist för CinderellaAskungens mest glamorös look är när hon går till bollen och möter Prince Charming. Hon är klädd i en boll klänning och hennes hår är sopade i en glamorös fransk twist med ett band pannband att matcha klänningen. Detta utseende kan uppnås genom att rulla håret i en fransk twist och säkra den med hårspännen. Du kan också lägga ett pannband för att matcha klänningen.

Bullar med ansikte inramning rankor för Tinkerbell och älvor

Saga frisyr idéer


Tinkerbell och andra feer har ofta bullar med ringlad klängen ramar in ansiktet. Om du vill skapa en fairy frisyr, borsta håret tillbaka i en hästsvans med ett elastiskt hårband. Vrida hästsvans i en bulle och säkra med hårspännen. Genom att använda en locktång, skapa vissa ansikte inramning lockar längs hårfästet att slutföra utseende.