mynewspapers.net

Safari Party mat idéer

Safari Party mat idéer


En safari-teman man kan lägga till en touch av vilda kul till födelsedag, speciellt tillfälle eller bara-på-skoj fest. Tropiska djur, träd, blommor och safari redskap bör alla införlivas i en safari-tema fest. Mat för partiet bör också följa temat safari. Det finns så många enkla idéer för att göra maten parti safari mat.

Safari djur tårta

Plocka din favorit djungel djur (eller favorit djur på den person som partiet är för), och dekorera en tårta som det djur. Lätt konstruera en apa kakan genom att göra en stor rund kaka för huvudet, och två små tårtor för öronen. Placera de små kakorna på varje sida av den stora kakan och dekorera sedan tårtan att se ut som en apa ansikte. Med en tropisk frukt fyllning i tårtan kommer att lägga en extra safari touch.

Djungeln på en stock

En djungel på en stock är en stor plockmat för en safari-tema fest. Att göra en djungel på en stock använda 5-tums längder av selleri fylld med mandel eller jordnötssmör. Sedan början "loggar" med russin, liknar myror och djur cookies.

Djurens randig Pizza

Djurens randig pizzor är en lätt party mat att göra, och alla kommer att älska dem. För att skapa ränder på pizza använda vitt, orange och gul ost och ordna det ska se ut animaliska ränder. Vit ost tillsammans med rader av svarta oliver kan också skapa zebra ränder.