mynewspapers.net

Så smakfullt identifierar gästerna vad de bör bära till en utomstående bröllop skor

Så smakfullt identifierar gästerna vad de bör bära till en utomstående bröllop skor


När du planerar ett utomhus bröllop bör du överväga alla element som kommer att träda i funktion. Många gäster beroende bruden och brudgummen för att förmedla viktig information och även instruktioner för den speciella dag. Utomhus bröllop kräver ofta en typ en viss typ av sko. Oavsett om du hyrt ett tält med golv eller helt enkelt är värd ditt evenemang under stjärnorna, bör du låta dina gäster vet vilken typ av skor är bäst.

Instruktioner

• Vidarebefordra informationen muntligen. Dina gäster kommer inte att du är tacky genom att låta dem veta att klackar inte kan vara lämpligt på grund av mjuk jord eller att ditt evenemang blir utanför så de bör täcka sina tår.

• Inkludera informationen med din inbjudan. Observera att bröllopet kommer att vara placerade utanför och talar för att dina gäster bära lämpliga kläder och skor för att skydda sig från elementen. Om du fortfarande känner obekväm med försiktigt vägleda din gästernas klädsel val, inkludera en länk till ett bröllop webbplats där de kan hitta informationen.

• Maila dina gäster information. Det här fungerar bäst om du har dina gäster RSVP via e-post. Du kan skicka en bifogad fil med information om lämpliga skor och klädsel för bröllopsdagen.

• Skapa ett bröllop webbplats. Till smakfullt få information över, ta med den i en kategori som är full av tips och andra bitar av råd om ditt bröllop.