mynewspapers.net

Så här simulerar höjd utbildning

Så här simulerar höjd utbildning


Hög höjd utbildning eller hypoxisk utbildning är utbildning i en miljö som har mindre syre än normala höjder. På högre höjder luften är tunn och erbjuder mindre syre. Utbildning i en hypoxisk stat uppmuntrar kroppen att använda tillgängliga syret mer effektivt. Hypoxisk utbildning också minskar blodtrycket och stimulerar fettförbränningen. Även om inte alla har tillgång till höga höjder, finns det sätt att simulera hög höjd utbildning i ditt hem.

Instruktioner

• Diskutera din hög höjd simulering utbildningsplaner med en läkare. Se till att kroppen är frisk nog för den ansträngning som krävs av hög höjd yrkesutbildningssystem.

• Sömn i denhöjd tält. Många webbplatser och utbildning specialitet butiker erbjuder tält med en inbyggd hypoxi för att simulera hög höjd villkor. Ett hypoxemiskt tält kostar minst £1.300.

• Tåg i en hypoxisk kammare. Många sporter utbildningscentrum erbjuder hypoxisk utbildning där du kan använda en stillastående cykel, löpband eller annan utrustning i en simulerad miljö hög höjd.

• Använd en höjd training mask med syre-system. En hypoxisk mask kan användas medan du sitter eller sova för att simulera hög höjd andning. En mask kostar mellan £130 och £325 beroende på tillverkare och funktioner av masken.