mynewspapers.net

Så här ser folk personlighet av deras handstil

Så här ser folk personlighet av deras handstil


Handskrift analys är ett förvånansvärt korrekta sätt att få inblick i någons personlighet och nuvarande känslomässiga tillstånd. Medan det tar år av studier och analyzation av hundratals, om inte tusentals, skriva prov för att bli en professionell graphologist, kan du bli en amatör handskrift analytiker genom att leta reda på några grundläggande komponenter i handskrift. Titta på storlek, erbjuder form och baslinjen i någon handskrift en snabb analys av deras privata och offentliga persona.

Instruktioner

• Samla ett skriftligt prov. Om du analyserar själv, skriva några spontana meningar, underteckna papper och datera den. Om du analyserar någon annan, har denna person skriva ett prov, underteckna och datera den.

• Undersök handskrift provets storlek. Stor skrift visar en vilja att synas och sticka ut. Medelstora handstilen avslöjar en önskan att passa in, och liten handstil visar en person som hellre skulle smälta in.

• Jämför storleken på prov underskriften handskrift provet. Signaturen anger hur en person vill uppfattas. Samma principer som i steg 2 gäller, men denna analys gäller ämnets offentliga persona.

• Märka vinkling av skriva provet. Handskriften som starkt lutar till höger anger någon som är impulsiva och entusiastisk. En liten rätt vinkling är förenligt med en person som är sällskaplig och utgående. Vertikala skriver är kännetecken av någon som är oberoende och praktiska. Vänster-lutande skrift visar en person som är reserverade och eventuellt blyg. Olika vinklingar indikerar en känslomässigt oförutsägbara person.

• Jämföra vinkling av signaturen till vinkling av handskrift provet. Vinkling av signaturen anger hur personen vill uppfattas offentligt.

• Analysera, eller originalplan linje mot vilka bokstäver skrivs naturligtvis, skriva provet. Baslinjen kan förändras med en persons humör så denna del av analysen erbjuder en inblick i den nuvarande humör. En rak originalplan vittnar om en stabil, beslutsam person. En upp-sluttande originalplan visar en hoppfull, optimistisk person, medan en ned-sluttande originalplan kan vara ett tecken på pessimism eller en trött, överväldigad person. En varierad originalplan kan tyda på ett känslomässigt obeslutsamma humör.

• Granska baslinjen i signaturen i förhållande till baslinjen i provet för en inblick i hur personen vill hans humör att ses av allmänheten.