mynewspapers.net

rita katt ansiktet

Hur man rita en katt ansikte för Halloween med en bild att följa

Hur man rita en katt ansikte för Halloween med en bild att följa


Svart och mörkt grå katter är Halloween följeslagare för onda häxor och fett pumpor på den stora natten i oktober. Handritad katt ansikten är användbara för dekorationer på ett gratulationskort färg sidor för barn eller rista mönster för en Jack o ' lykta. Du behöver inte vara konstnär att rita en söt eller skrämmande katt ansikte för Halloween. Välj en tydlig fotografi eller illustrerade ritning av en katt att använda med ett rutmönster för att rita en katt ansikte för ditt projekt.

Instruktioner

• Mått och mark åtta lika delar överst på katt bilden med hjälp av linjal och penna. Mark i samma avsnitt längst ned i bilden. Använd linjalen som en guide för att rita raka vertikala linjer från toppen till botten av papperet.

• Mått och mark sex lika delar på båda sidor av papperet med hjälp av linjal och penna. Rita horisontellt över papperet. Nu har du ett rutnät med 30 lika fyrkanter som täcker hela bilden.

• Åtgärd och markera i topp och på sidorna av en bit av ritning papper för att skapa ett rutnät med fyrkanter. Rita raka linjer med hjälp av penna och linjal för att matcha den 30 kvadrat rutmönster som ritas på katt bild.

• Följ rutnätet på den ursprungliga bilden och skissa i form av kattens huvud med en blyertspenna. Titta på ruta ett att se om det finns delar av katten på torget. Om det finns, skissa konturerna. Fokusera på torget som du ritar i, i stället för hela bilden. Du drar objektet som är i varje enskild ruta av katt bilden. Hela huvudet av en Halloween katt är en grundläggande cirkeln form toppad med två triangelformade öron.

• Leta upp avsnitten rutnät som matchar området i ansiktet där näsa och mun. Skiss i uppochner triangulära formen på näsan och W-formen på munnen området. Mjuka W skarpa kanter med rundade kurvor på botten points. Mer ont väsande katten kan vara visar är det vassa tänder. Följer linjerna i munnen i rutnätet och rita små triangelformade tänderna.

• Rita liten mandel formad konturerna av cat's eye. Hålla en blick på nätet för att se till att du får rätt form och storlek jämfört med delarna av ögat som är i avsnittet du arbetar på. Gå långsamt för en mer exakt ritning.

• Radera noggrant de ursprungliga linjerna från ritningen du har arbetat med när alla konturer exakt har dragits in. Använda en knådas radergummi för att förhindra kladdar av bly blyertsmarkeringarna. Fortsätta att fylla i detaljer som skiss raderna av päls, skuggor och morrhår i Halloween katt ansiktet.

Hur man målar katt ansikten

Hur man målar katt ansikten


Katt ansiktet är ett roligt och populärt sätt människor njuter av att ha deras ansikte målat på länet mässor, fester eller för Halloween. Men det finns en mängd olika katt ansikten människor paint, finns det en grundläggande ram för felint funktioner delar alla dessa ansikten. Några enkelt målade former och linjer, kan vem som helst bilda en katt ansikte.

Instruktioner

• Doppa svampen i vita ansikte måla. Använda en färg svamp och måla området ovanför överläppen precis under näsan och runt varje öga vitt ansikte. Låt torka i några minuter.

• Doppa pensel i svart ansikte måla och rita två uppsättningar av tre morrhår ovanför personens överläpp i det vita fältet.

• Doppa pensel i mer svart färg och rita en halvcirkel på var och en av kanterna på din mun som innehåller set morrhår du tidigare drog på det vita området ovanför överläppen.

• Måla en svart upp och ned triangel på spetsen av näsan och ett svart lodrätt streck på philtrum eller skreva från botten av näsan till toppen av överläppen

• Använd svamp färg runt resten av ansiktet med färg katten personen vill vara. Orange är oftast den mest populära färgen.

Hur man gör katt muffins

Hur man gör katt muffins


Fantasifulla muffins är lättare att göra än du kanske tror. För en kattälskare blir dessa kitty cupcakes en fröjd. Med bakade cupcakes, sockervadd och köpta glasyr kan du göra en sats av katt muffins på mindre än en timme. Denna cupcake design är tillräckligt enkelt för barn att göra, men slutprodukten är det ett lämpligt projekt för vuxna, alltför. Använd din favorit färger för att skapa din egen katt muffins med felint ansikten.

InstruktionerKombinera vit kaka glasyr med karamellfärg att skapa färg önskas för kattens päls. Att göra en svart katt, hoppa över detta steg och använda choklad glasyr. För att göra en gul katt, kombinera droppar gult färgämne med glasyr och blanda. Lägg till mer färgämne tills önskad färg uppnås.Sprida ett tjockt lager kaka glasyr på toppen av varje muffins, jämna ut det med grädde spateln. Använd 1-2 msk grädde per cupcake. Dra remsor över muffins med bruna eller svarta dekoratör gel grädde om du vill skapa en randig katt ansikte.Skär lakrits repet i sex bitar mäter 2 till 3 inches lång för varje cupcake.Tryck på lakrits i botten, centrum del av katt ansiktet liknar morrhår. Använda tre lakritsrot bitar per sida och vinkel av lakritsrot något.Placera en jelly bean i mitten där lakritsrot bitar träffas för att skapa en näsa för katten.Anbringa två gelé bönor av samma färg över näsa och morrhår att göra i kattens ögon.Skär varje kaka i fjärdedelar.Placera två kvartalen på toppen av varje katt ansikte med de punkter som pekar bort från cupcake att göra kattens öron.

Gör det själv utomhus katt låda

Gör det själv utomhus katt låda


Mest sällskapsdjur egendomsrätt veta fara katter ansiktet om de går utanför. Från hundar och prärievargar till bilar och poison finns det en värld av hot när kattdjur är utanför gränserna för sina hem. Mest sällskapsdjur egendomsrätt vet också att kattdjur längtar efter att känna solen på deras ansikten, gräs under sina tassar och spänningen i pouncing på en hoppande gräshoppa. Att hitta ett säkert sätt för din katt att njuta av naturen är en av de största gåvor du kan ge till din sällskapsdjur.

Blomlåda

Om du inte har en stor trädgård (eller någon trädgård) att ge din katt en utomhus inhägnad, något så enkelt som en blomlåda kanske bara svaret. Denna typ av omslutning fungerar även för lägenhet dväljas. Något så enkelt som en blomlåda på utsidan av huset kan ge din katt en plats att känna lukten frisk luft, titta på fåglar och snooza i solen. Den ruta kan består av en enkel trä struktur byggd med 2x4s till din fönstrets bredd och omfattas av fjäderfä ledningar. Baksidan av rutan, som kommer att vara mot huset för att hålla katten från att fly, kommer inte att omfattas i ledningar men förblir öppna. Detta kommer att ge katten tillgång till hennes abborre och du har tillgång till rutan för rengöring och underhåll. Du kan stödja rutan med en balk kommer att marken därunder. Säkra rutan mot huset med L parentes. Installera en sällskapsdjur dörr i fönstret för att ge din katt tillgång.

Kennel

Ett enkelt sätt att ge din katt med en större utomhus inhägnad är att bygga en utomhus låda, liknande till rutan fönster. För en 3 x 3 m (10 fot x 10 fot) inhägnad, Använd 5 x 10 cm (2 x 4 tum) styrelser att skapa boxlike struktur och täcka i fjäderfä ledningar med undantag för baksidan av rutan som ska kopplas till huset. Med en katt inhägnad, måste du också täcka upp i inneslutningen med fjäderfä ledningar att förhindra flykt. När du bygger lådan, ska du installera en enkel dörr framtill så att du har tillgång till kennel för rengöring, underhåll eller bara spendera tid med ditt husdjur. Koppla boxen till huset med L-fästen, att välja ett område med ett öppet fönster för åtkomst. Ge katten tillgång till hennes lekplats genom att installera en sällskapsdjur dörr i fönstret. Lemmar och hyllor ger hennes platser att klättra. Sängar och korgar kan ge hennes säkra ställen att sova.

Skärmad veranda eller däck

Bifoga ett däck eller veranda med katt-safe screening eller hönsnät ger också en säker plats för din katt att njuta av friluftslivet. Om du föredrar att inte ha ledningar på din veranda, kan du använda väven. Vissa katt vårdnadshavare har byggt ytterligare områden på sitt hus med hjälp av begreppet en skärmad-in veranda. De skapar utomhus wired, latticed eller avskärmat kapslingar för deras felint vänner genom att bygga en utomhus hela lekrummet.

Fäktning

Om du har en privatlivet staket, kan kör kabeldragning runt toppen av staket hålla katten från att fly över dess topp. Designen liknar vad du vill se i stor katt skåpen på ett zoo. Parentes kan du skapa en struktur ut från toppen av staketet som du kan koppla ledningarna. Du behöver ett par fötter av ledningar som omdirigerar katten tillbaka in i hennes trädgård om hon klättrar inhägnaden. Kyckling kablar fungerar även bra för detta ändamål.

Hur man gör en realistisk katt Mask

Hur man gör en realistisk katt Mask


En realistisk katt mask är tillverkad av papper mache och fuskpäls. Basen av masken använder en mänsklig mask form. Mask blanketter finns på hobby och hantverk butiker. Gammal plast Halloween masker också arbeta för basen. Det spelar ingen roll vad karaktären porträtteras i masken. Prova på plast masken att passa avsedda personens ansikte innan du börjar projektet. Projektet tar flera dagar att genomföra.

Instruktioner

• Blanda papper mache enligt anvisningarna på förpackningen. Använd en träslev för att blanda papper mache. Täcka papper mache blandningen med lock när inte i använda.

• Täcker arbetsytan med tre till fyra ark av tidningen. Riv 100 remsor av tidningen 1-av-6-inches.

• Placera plast mask form mitt i tidningen. Doppa en remsa av tidningen i papper mache. Krama överflödigt papper mache från remsan genom att dra det genom tummen och pekfingret. Placera remsan på formuläret och tryck på plats. Upprepa processen tills masken är täckt med två lager. Överlappar varandra remsor under placering för att skapa en solid bas. Låt torka i två timmar.

• Sätta två till tre flera lager av papper mached tidningen remsor över mask form. Låt masken torka helt. Detta tar 12 till 24 timmar.

• Tuss flera band av tidningen ihop till en boll ca 2 inches i diameter. Doppa bollen i papper mache. Pressa papper mache i bollen. Placera bollen i kindområdet av katten. Upprepa proceduren med en andra boll. Forma bollar till önskad kinden formen. Placera flera papper mache band över kinderna att hålla på plats. Två till tre skikt av krävs. Upprepa denna process för att bilda konturerna av katt ansiktet och grunden för öronen. Låt masken att torka i 24 till 48 timmar innan du fortsätter.

• Ta bort torkade masken mask form. Skär i ögonen ut med en kniv. Skär runt kanten av masken att ta bort överflödigt papper mache strips.

• Använda en permanent spritpenna och färg i kanterna runt masken och ögat öppningarna.

• Placera masken på mask form. Frikostigt täcka masken med tacky lim.

• Skär ett 14-av-14-tums torget från fuskpäls. Centrum torget i fuskpäls över masken. Tryck på tyget i mask ansiktet. Börja bilda päls i ansiktet genom att trycka på näsan på plats. Tryck försiktigt på torget i tyg runt formerna på masken. Låt tyget torka 24 timmar.

• Ta bort masken från form och skär av den överskjutande fuskpäls runt kanten på masken. Trä en nål med 24-inches av fiskelina. Knyt en knut i slutet av fiskelina. Tryck nålen genom baksidan av masken på önskad morrhår plats. Klippa morrhår till längd. Upprepa processen för återstående morrhår. Skär den överskjutande fiskelina från ändarna av knutar på insidan av masken. Lägg ett lager tejp över knutar att hålla på plats.

•Placera masken över ansiktet. Markera masken bara över toppen av varje öra. Ta bort masken från ansiktet. Skär en bit resår 6 1/2 inches lång. Häfta ihop ändarna av elastiska på masken på de markerade områdena.

Papper plattan Cat hantverk och aktiviteter

Papper plattan Cat hantverk och aktiviteter


Craft verksamhet använda papperstallrikar som ansikten och kroppar av katter är ett tillfälle att förstärka däggdjur studier, praktik tidigt läsförmåga, utveckla bättre balans eller bara göra en liten konst och ha lite kul. Papper plattan katter är billig konstprojekt med en rik payback i lärande.

C är för katt

Rita ett C på en vit eller svart styrelse. Har barnen namn saker som har formen av en bokstav C, då har dem nämna saker som börjar på bokstaven C. När någon säger "cat", plattor dela ut papper halveras och päls-färgade kritor. Låt barnen färg plattorna. Ge dem färdigskurna runda katt huvuden, kurvig katt öron, fyra svängda ben och en böjd svans. Kurvorna bör alla vara i formen av bokstaven C. Låt dem färg katten delar och fäst dem med skolan lim. Dela ut färdigskurna katter ögon att limma på huvudet. Demonstrera hur man drar en näsa--en horisontell C-- och munnen--två Cs att kurvan ner från näsan-- och att hjälpa alla dra dem med mörka kritor. Nu, göra en omgång att hitta Cs som gör upp katten. Varje del har C-formade linjer. När spelet är över, har alla Rita C-svängda morrhår på sin katt och skriva ut en stor bokstav C eller ordet C-A-T på deras papper katt.

Riktigt stora katter

Innan en utflykt till djurparken, har yngre elementära studenter papper katter. Sätta pasteller, markörer, kritor, garn, papperstallrikar, sax, lim, stora och små papperstallrikar och konstruktion papper i mitten av tabellen konst. Pass runt en mall för spårning ben, öron och en partiell ruff om konstruktion papper. Visa några konstnärliga lion ansikten framför rummet för inspiration. Låt eleverna rita, klipp och färg papper lion delar, stora papper plattan kroppen och små papper plattan huvudet, limning färdiga bitar tillsammans. Skär garn för mane och lim på baksidan av huvudet. Använda katterna på omslagen till en rapport på stora katter eller på en anslagstavla som studenter har listat fakta om lejon, tigrar, leoparder och andra stora katter.

Katt och råtta

Detta är en aktiv konst spel för förskolebarn. Låt barnen måla papperstallrikar svart. När de är torra, använda gula etiketten prickar för ögon och en rosa klistermärke prick för en näsa. Har eleverna limma trianglar i huvudet för öronen eller häfta dem på dig själv. Limma silver piprensare, lätt böjda, för att göra morrhår. Eller häfta piprensare att undvika långa torktider för tjocka lim. När plattorna är torra, ge ett barn en leksak mus och ha honom placera det på ena sidan av rummet, mot väggen. Har alla andra balansera deras katt ansikte ovanpå huvudet och stå i en kö på den andra sidan av rummet. Spela musik och låta katterna försöker vara först med att "fånga" musen medan att hålla katt ansiktet balanserad på huvudet. Den som fångar musen blir musen för nästa omgång av spelet.

Hur man skära ett ansikte i trä

Hur man skära ett ansikte i trä


Carving ansikten från trä är ett roligt tidsfördriv för bildhuggarmaskiner av alla erfarenhet och skicklighet nivåer. Nybörjare kan skaffa de nödvändiga kunskaper som krävs att mode ett ansikte från ett block av trä med lite tålamod och en hel del övning. Konst och hantverk av carving masker och tredimensionella ansikten av trä är en tidsenlig tradition i USA och runt om i världen. Några kända exempel är Iroquois falskt ansikte samhället sniderier och semiabstract masker av afrikanska tribal träsnidare.

Instruktioner

• Rita ditt ansikte med penna och papper innan du börjar att skära. Välj en trä Tom butternut, basswood eller annan typ av mjukt trä. Rita ansiktet på en plan yta av trä block. Använda ett v-mejseln carving verktyg för din ursprungliga kilformade nedskärningar för att upprätta hyvlar av ansiktet. Skär en kil på halvvägs av Tom för bron i näsan. Rista en annan kil tre fjärdedelar av vägen ner till botten av näsan. Nedanför det, rista en kil för munnen och hakan.

• Använd en stor u-skölp för att klippa bort överflödigt områden av trä runt näsan. Rista flat panna planet så det backar tillbaka i trä. Taper områdena kinden tillbaka på planet i ögonen. Rista parallell till träfibrerna att undvika chipping trä. Gör två snitten från motsatt håll till slät några taggiga kanter när carving över eller mot träfibrerna. Hålla carving med dina större verktyg tills du definierar de grundläggande plan i ansiktet.

• Börja med att skära de finare detaljerna av ansiktsdrag med en bänk kniv, även kallad en detalj kniv eller rak kniv. Pen knivar fungerar också bra. Rita i ansiktet detaljer med en penna när du arbetar för att vägleda din carving. Rista pannan linjer och kinden linjer så de buktar inåt. Skulptera bollen former för ögonen, sedan skärs ögonlocken. Skär mjuka former för övre öga locken. Bilda bron i näsan så det smalnar överst.

• Använd en liten u-skölp för att skära ögats elever. Lägg till detaljer såsom hud rynkor, ögonbryn och ansiktshår med din bänk kniv eller en liten v-skölp. Som du rista, komma ihåg ögon är de mest djupt infällda punkterna och spetsen på näsan är den högsta punkten. Arbeta på näsborren och mun Detaljer tills de är väl definierade. Rista textindrag under läpparna och kinden gropar.

• Använd din minsta skölpar och bänk kniv för att skära de finaste detaljer och accenter i ansiktet. Skapar fåror på pannan och lägger kråkor fötter runt hörnen av ögonen. V-mejseln håret detaljer noggrant tills de verkar naturligt flöde. Visa ansiktet från alla vinklar för att se till att haka, kindben och näsan taper korrekt. Stoppa carving när ansiktet har en karaktär och personlighet av sina egna. Finish i ansiktet med trä färg eller lack, eller lämna det naturligt om du föredrar.

Förskola hantverk för finger puppets

Förskola hantverk för finger puppets


Små barn älskar vanligtvis berättar historier och RIM i barnvisor gör att minnas berättelser lättare. Dessa barn ofta njuta av novellerna och älskar att upprepa dem om och om igen. Att lägga till finger puppets bekant berättelser kan barnen att införliva rollspel. Utskrivbara finger puppets glädjekänslor för barn med mycket lite extra arbete behövs, men gör det själv finger puppets kan också vara lätt.

Peanut Shell marionetter

För de små händerna, prova att använda jordnöt skal göra finger puppets. Skär den jordnöt skalet i centrum av avsnittet skinny mellan nötter, försiktigt så att inte dela skalet upp i sömmen. Slipa bort ojämna kanter och måla skalet en ensartad färg om du önskar. Rita tal, bokstäver eller ansikten på skalet och skapa din egen marionetter. Om du använder siffror eller bokstäver, kan dockorna hjälpa ditt förskolebarn lära sig att räkna eller erkänna bokstäver.

Varmvalsade papper marionetter

Angel finger puppets kan underhålla förskolebarn i en söndag skolklass eller förskola. Du kan hantverk änglar genom att Linda en vals bit papper runt ett finger. Barnen kan skapa ängel hår, vingar, halos och kläder med rester av vävnad, garn och tyg. Kritor är användbara för att rita på ansiktet och andra funktioner.

Tryckt papper marionetter

Om du vill robust marionetter som använder fingrar som benen eller delar av kroppen, har EnchantedLearning.com gratis utskrivbara, svartvita marionett stenciler kan du skriva ut på stel konstruktion papper med utskurna hål för att sätta in fingrar. Papper marionetter inkluderar en elefant, Humpty Dumpty, Jack och Jill, Peter Peter pumpa Eater och hustru och tre dinosaurie marionetter med en kort dikt. Denna idé kan du rita dina egna papper marionetter med välkända barnramsor och låta barnen till färg i funktionerna. Förstärka baksidan av marionetter med tunga förpackningstejpen efter de är inredda; Det kommer göra marionetter mer slitstark och mindre troligt för hålen att riva.

Linda runt Finger utskrivbara marionetter

DLTK-kids.com har gratis fem små apor finger marionett utskrivbara stenciler som Linda runt barns fingrar och tejpa på plats. Stencilerna inkluderar alla fem apor, mamma och läkaren. Barn kan öva tar bort en pengar efter varje vers tills inga fler apor hoppar på sängen. ChristianPreschoolPrintables.com erbjuder gratis schabloner för Adam och Eva i Garden of Eden och buskar för dem att gömma sig bakom. Du kan lägga till ett träd med en orm som dras på den för att återskapa denna bekant Bibeln berättelsen. Adam och Eva Linda runt fingrarna, men du kan sätta de träd och buskar på hantverk pinnar.

Tyg DIY Finger Puppets

För en enkel marionett projekt, använda filt och hantverk objekt. Finger puppets kräver mestadels skrot bitar av tyg, garn och putsning. Du kan återskapa tecken för nästan någon berättelse du väljer och inbjuder barnen att berätta historien med marionetter.

Hur man gör en runda huvudet trasa docka

Hur man gör en runda huvudet trasa docka


Att göra dockor öppnar en värld av kreativitet för att både barn och vuxna. Det finns inget rätt eller fel sätt att göra en docka och det är upp till konstnären att utforma den docka som de vill göra. Att göra tyg dockor är ett bra sätt att göra dockor snabbt och att lära sig hur man sätter en docka ihop så att dess lederna fungerar som du vill. Det viktigaste verktyget du behöver är ett öppet sinne och en vision för vad som är möjligt för din docka.

Instruktioner

• Välj ett tyg färg som du gillar för kroppen av din docka. Plocka en matchande tråd så att dina stygn inte kommer stå ut i områden där du vill dölja dem.

• Skiss konturerna av din docka kropp på en bit papper från halsen ner. Tänk på att din docka blir mindre än dispositionen skissat på grund av sömmar och fyllning.

• Vik tyget på mitten och fästa papper ritade mönstret till tyget. Kontrollera att du har tillräckligt tyg kvar för att göra en rund duk huvud.

• Klipp ut docka kroppen med sax. Placera din docka kroppen tyg bitar rätt sidor tillsammans och hand sy runt kroppen, lämnar toppen av halsen öppen.

• Infoga fyllning genom halsen i kroppen. Använda radergummit sidan av en penna för att saker dockan, ben och armar. Fyll kroppen ända upp till toppen av halsen. Sy över toppen av halsen för att hålla fyllningen inuti. Lägg till stygn att se ut som fingrar och tår. Lägg till stygn på armbågar, axlar, knän, höfter och vrister för att göra lederna.

• Rita en cirkel på papper tillräckligt stor för att göra rätten storlek huvudet. Använda en kök kopp eller fat för cirkel former. Klipp ut din tyg cirkel. Sy en tråckla sy 3 mm (1/8 tum) från Cirkla kanten och med nålen fortfarande på tråden, drag på nålen tills öppningen är storleken på din docka hals. Förväg passa ditt huvud på din docka att se om det är rätt storlek.

• Saker huvudet docka med fyllning tills det är fin och full. Vrid tyget under vid tråckla stygn och slip huvudet på halsen. Dra nålen för att dra åt och sedan använda samma nålen och gör ett tillbaka stitch anslutning huvudet till halsen.

• Göra en 3 mm (1/8 tum) 45-graders vinkel sy från huvudet till hals tyget, ta din nål tillbaka upp genom huvudet strukturen ungefär halvvägs längs sidan av stygn i huvudet tyget. Plocka upp lika mycket tyg (från hals och huvud) på varje stygn. Dra tråden. Göra en söm 1,5 cm (1/16 tum) från din första maskan på halsen tyget, ta din nål upp genom huvudet strukturen ungefär halvvägs längs sidan av huvudet tyg stygn. Fortsätt runt huvudet. Knut och trimma bort någon extra tråd.

• Fäster tandtråd eller garn hår och använda stygn eller en markör för att rita i ansiktet.

Hemgjord vagga hantverk för barn

Hemgjord vagga hantverk för barn


Om du väntar en nyanländ för din familj eller shopping för en present till en baby shower, kan du använda din fantasi för att skapa unika hantverk. Många idéer för hemlagad vagga hantverk ge dig möjligheter att skapa en perfekt present till den nya bebisen.

Spela pajas

Bomullstussar, piprensare och konstruktion papper kan sättas ihop för att göra söta clowner att dekorera en baby vagga. Du kan limma bomullstussar tillsammans för att göra clown ansikten. Använda piprensare och konstruktion papper för att utforma sina kroppar och kostymer. Lägga till knappar eller glitter att lägga ännu mer färg till clownen att lysa upp barnets vagga för barnet att titta på och att nå för.

Flora och Fauna

Du kan göra en vagga till en tropisk trädgård eller akvarium genom att skära ut konstruktion papper i form av blommor och limma blommorna i vaggan. Du kan aktivera spjälsängen i Stora barriärrevet eller Stilla havet med lite kreativitet och fantasi. Klipp ut konstruktion papper i form av sjöstjärnor, sjöhästar och blommor. Du kan limma på ögonglober till fisken och dra leenden på sina ansikten att ge fisken ett roligt och lekfullt utseende, alltför. Ordna din akvarium element runt vaggan och limma på.

Pappersdockor

Tusentals papper docka mönster finns för dig att välja mellan att dekorera en vagga. Om du går online eller huvud ut till din favorit hantverk butik, kan du hitta Pappersdockor som är enkla och tilltalande att lägga till omkretsen av barnets spjälsäng. Pappersdockor är inte bara för tjejer. Hitta åtgärder hjältar att dekorera en pojke krubba med och etablera ett tema för ditt barns rum.

Speciell semester mönster

För semester, kan du ändra upp inredningen i spjälsängen med hjälp av några enkla Pysselidéer. För jul särskilda band och filt utskärningar som kan pryda ditt barns spjälsäng med Santa, renar och snögubbar. För Halloween, skapa lättsam spöken för att dekorera andrahandsvärdet. Helt enkelt ta tag vävnad, bomull bollar och gummiband. Placera en bomullstuss inne i en vävnad och placera ett gummiband runt den. Måla eller rita i ansiktet och hänga dem från vaggan.

Hösten Cake Decorating Idéer

Hösten Cake Decorating Idéer


Kakor är ett perfekt sätt att Visa vackra falla färger och speciell semester teman. Du behöver inte vara en professionell för att dekorera tårtor för alla tider på året, men hösten ger stora möjligheter att vara kreativ.

Helgdagar

De viktigaste helgdagarna under hösten är Halloween och tacksägelse. Göra en tårta som ser ut som en Jack-o-lykta Halloween eller en kalkon på Thanksgiving. Jack-o-lyktor kan göras med två 8-tums rund kaka kastruller och en 9-tums pan. Placera 9-tums tårtan i mitten och använda choklad isbildning för att rita i ansiktet. Gör en fin, fluffig orange isbildning och is resten av kakan upp till ögon, näsa och mun. Redogöra för ögon, näsa och mun i gult. Placera en medicin kopp på toppen och täcka i grön glasyr. Använda silk bladen vid basen av stjälken eller göra dem med florsocker om du vet hur. Denna kaka fungerar också bra i en rundad Bundt pan, om du har en. Kalkoner kan göras med tre runda kokkärl; först för kroppen och de andra två att skära isär fjädrar. Använd den runda sidan och skär den andra sidan att matcha. Det bör se ut så här: (). Du kommer att få fyra till sex fjädrar från de två runda kakorna. Placera den huvudsakliga delen ner på en tallrik och placera fjädrar ovanför den på tallrik. Is den huvudsakliga delen av kakan choklad och fjädrar olika färger. Bulk upp grädde där du kommer att beskriva huvud och vingar med rör av decorating icing. Andra idéer för hösten semester kakor är spöken, blad och godis majs. Dekorera ett ymnighetshorn ovanpå en ark tårta eller försöka göra en skrämma kråka.

Andra höst idéer

Hösten signaler återlämnande av fotbollssäsongen. Fotboll kakor är lätta att göra och det finns många varianter. Kakan kan se ut som en fotboll, en fotbollsplan eller du kan anpassa kakan för en särskild grupp. Göra flera lager kakor toppad med kanelstänger och torkade äpplen. Strö en liten bit av muskot eller kanel pulver runt det översta lagret. Skapa vackra blommor med Utsmyckning kit i höst färger att placera överst eller runt utsidan av bottnen av kakan. Ice kakan med en korg väva och toppa det med torkade äpplen, eller skapa ett äpple med glasyr. Göra din kaka ser ut som en valnöt eller topp en kryddad tårta med hackade valnötter och pekannötter.

Hur man rita en katt kostym ansikte

Hur man rita en katt kostym ansikte


Använda ansiktsmålning för att slutföra din katt kostym gör att du kan anpassa ditt utseende för att passa din stil. Om du poserar som en enkel svart katt, kommer du endast att redogöra för ansiktsdrag för en katt. Om du porträttera en djungel katt, kan du täcka hela ansiktet med särskiljande märkningar på en dramatisk look. Du kan köpa ansiktsmålning på alla kostym eller teater specialitet butik.

Instruktioner

• Skjut ett pannband eller snusnäsduk över ditt hår att hålla lös hår från ansiktet.

• Tvätta ansiktet med en mild oljefria rengöringsmedel eller tvål att ta bort smink, smuts och olja.

• Applicera en ljus foundation över hela ansiktet med en make-up svamp. Denna stiftelse kommer att täcka eventuella fläckar eller rodnad att ge dig en enhetlig bas för ansiktet kostym. Välj en stiftelse som är inom en nyans eller två av din naturliga hudton.

• Tillämpa vit eller annat ljus färg till dina ögonlock upp till ögonbrynet med en fräsch make-up svamp. Tillämpa samma färg från under den yttre kanten av dina kindben vid sidan av näsan. Förlänga sminket runt resten av ansiktet, blandning med andra färger som orange eller tan, om du gör en djungel katt ansikte.

• Tillämpa svarta prickar frikostigt på varje kind med en pensel.

• Tillämpa en svart prick på spetsen av näsan med hjälp av en pensel. Fördjupa din katt näsa över dina näsborrar, men vara försiktig med att få någon make-up inuti näsan. Om du poserar som en tiger, lägga tjockare svarta linjer till din panna och runt ansiktet för ränder.

• Rita på katt morrhår med svart smink med hjälp av en pensel, start 1/4 tum från sidan av näsan och göra en linje till den yttre kanten av din kindbenet där vita sminket slutar. Morrhår kan vara raka linjer eller hoprullade och bör placeras mellan punkterna på dina kinder. Hålla linjerna symmetriska genom att rita en linje i taget på varje sida av ansiktet, börjar längst upp och arbeta dig ner.

• Damm pulver över sminket att ställa in den och se till att det inte kommer att köras. Ghoul Skool webbplatsen konstaterar att baby pulver är ett billigt alternativ till kostym smink pulver.

Hur Rita ansiktet av seriefigurer

Hur Rita ansiktet av seriefigurer


Rita ansiktet är det första steget i ritning karikatyrerna, oavsett om du ritar människor eller djur. En tecknad ansikte är lätt att rita om du vet vad elementen och planera framåt. När Rita ansikten för din teckningarna, tänka framåt ansiktsuttryck som du vill uppnå liksom andra detaljer och tillbehör på huvudet som hår, öron, hattar och glasögon.

Instruktioner

• Rita en stor, bred "U"-form för grundläggande Karikatiren möta. Du kan lägga alla dina ansiktsdrag inuti denna "U" och sedan råga på med hår.

• Lägg till öronen "U" när du dra den genom att helt enkelt göra 2 klumpar i sidorna av "U"-formen. Placera öronen låg för att uppnå en dum utseende med hängande öron, och experimentera med storleken på öronen.

• Tänka framåt att bestämma om du vill karaktärens hår i ansiktet. Om du vill att den tecknade att vara kikar ut bakifrån yviga hår, Rita hår först och arbeta i andra funktioner runt håret.

• Lägg till hattar eller hårtillbehör när du ritar hår. Hatten bör placeras överlappande håret, inte på toppen av det, att ge cartoon realistiska rumsliga interaktionen.

• Lägga till eventuella glasögon i ansiktet när du ritar ögonen. Glasögon kommer sannolikt överlappar varandra i ögonen eller ta över platsen för ögonen om du helt enkelt lägger till Iris och elever i glasen.

• Experiment med formen på huvudet och ansiktet och placeringen av ansiktsdrag. Du kan göra tecknet ser töntig genom att bredda sitt huvud mot toppen, exempelvis eller ge tecknat en stor haka av orientering alla ansiktsdrag mot den övre delen av huvudet.

Hur man drar en Ringtail katt

Hur man drar en Ringtail katt


Ringtail katten är en smidig critter som är känd som en ivrig och snabb klättrare. Medan den är uppkallad efter en katt, är själva djuret i familjen tvättbjörn. Dessa varelser ser mycket som katter, men de delar ringmärkta svansen av tvättbjörn. Rita en ringtail katt kan bäst uppnås genom att bryta critter ner till flera grundläggande former att bilda en ram. När du har ramen ner på sidan, kan du börja arbeta i detaljer över ramen. Efter du har bemästrat denna teknik, kan du försöka Rita ringtail katten i olika poser.

Instruktioner

• Med blyerts, rita en cirkel för huvudet och två triangel för öronen. Lägg till ögonen med två små cirklar. Lägg till området näsa och mun med en större cirkel under ögonen. Skapa kroppen med den en stor oval. Lägg till den med en böjd linje.

• Skapa benen med enkla linjer. Rita cirklar på axlar, armbågar och knän. Lägga till en stor cirkel för höftbenet på det bakre benet och en annan i änden av svansen.

• Rita parallella linjer runt svans, ben och kropp att konkretisera form av ringtail katten. Lägga till en liten upp och ned triangel för näsan inne i näsan och munnen området.

• Penna i morrhår med tre diagonala linjer på varje sida av näsan. Lägg till ringen i svansen med vågiga linjer kör upp svansen. Lägg till päls ring svans kattens kinder med trekantiga böjda former runt ansiktet. Skiss i två små cirklar inuti upp och ner triangel för näsborrarna.

• Radera riktlinjerna. Lägg till knippen av päls i magen med små böjda trekantiga linjer. Lägg till parallella linjer runt öronen.

• Bläcket hela bilden. Låt färgen torka och ta försiktigt bort pennan. Mörkna i ögonen och alternativa ringar på ringtail katten.

Hur man skapar en katt ansiktsmaskSkapa en katt mask för en Halloween-kostym eller att bära under dramatiska lek. Par en papper tallrik med några andra grundläggande hantverk och du kan enkelt skapa en katt mask. Om du är en lärare eller förälder, göra detta till ett hantverk projekt för barn---de kommer inte bara njuta använda konstnärsmaterial och göra något på egen hand, men de ska också ha roligt klädd i den färdiga produkten.

Instruktioner

• Färg på ett papper plattan. Vända papper plattan upp och ner och färg i hela botten av plattan med krita. Använd någon färg crayon du önskar, eller en kombination av färger.

• Skär öga hål. Håll papper plattan upp till ansiktet. Markera det område där ögonen är med en penna. Använd ett par sax för att klippa öga hål där varumärkena har gjorts.

• Gör öron och en näsa. Rita två trianglar på en konstruktion papper som matchar färgen du har valt att göra din katt. Rita tre trianglar på rosa konstruktion papper som är mindre än de tidigare dragna trianglarna. Klipp ut alla former med en sax. Limma en rosa triangel på toppen av varje av de större trianglarna. Limma fast var och en av dessa trianglar på vardera sida om toppen av papperstallriken---dessa kommer att fungera som öron för katten. Limma den återstående rosa triangeln upp och ner i mitten av plattan, att göra en näsa för katten.

• Mode morrhår för katt mask. Skär sex lika längder av svart garn. Limma tre längder av garn på vardera sidan om kattens näsa på ett övergripande sätt.

• Stansa hål i masken. Använd en hålslagaren göra två hål i vardera sidan av fälgen på papperstallriken. Skär två fler längder av garn. String en bit av garnet genom varje hål. Knyt en knut i varje bit garn att förhindra den från att falla genom hålen. Placera mask på ansiktet och använda garnet för att knyta den på plats.

Hur Rita en enkel Saber Tooth Tiger

Hur Rita en enkel Saber Tooth Tiger


Sabre tand tigrarna var en gång den dominerande felint art av den förhistoriska världen, djur vars bilder nu nåd konstverket och dioramor av museer och konstgallerier. Rita din egen stor katt, som drar de flesta andra djur i naturens rike, innebär att uppmärksamma grundläggande geometriska former som gör upp saker i den verkliga världen. Genom att utelämna ovidkommande detaljer, kan du rita dina egna enkla Saber Tooth Tiger som du kan använda för att göra kopior eller som färga material för barn.

InstruktionerRita en äggformade oval i centrum av ditt papper. Denna form blir tiger chef. Storlek på den tillräckligt stor för att lägga till ansiktsdrag men inte så stort att du inte har tillräckligt med utrymme att rita kroppen. Rita en aning nedåt böjd båge som skjuter ut från mitten vänster sida av den äggformade ovalen. Du har nu tiger huvud och "ryggraden". Lägg till i en annan äggformade oval lite till vänster om huvudet. Denna form bör vara ungefär tre gånger storleken på huvudet. Lägga till en mindre oval lite till vänster om den större oval som är två gånger storleken på huvudet. Nu har du grundläggande "skelett" av en hopkrupen tiger som vänd mot dig.Rita en nedåtgående linje från mitten av den stora ovalen som vinklar fram för att göra grunden för djurets framsidan benet. Rita en liten L-form över den andra bakre ovalen göra det bakre benet. Lägga till två rader på framsidan och baksidan som är placerade något förutom ben rader så att tigern 's andra två ben, vilket ger en mer 3D bild av djuret.Dra en annan arch linje som förbinder undersidan av två större kropp ovalerna att konkretisera kroppen. Radera alla överlappande linjer för att ge tiger kropp en mer sammanhängande och gedigen look. Rita ovaler till ändarna på fötterna och en lång svans på slutet av kroppen.Lägg till ansiktet genom att lägga till en U-form som droppar från botten av huvudet. Rita två avlånga tänder som hänger ner från toppen av U på någon sida att ge intryck av tiger signatur sabre-liknande tänder. Radera eventuella överlappande linjer och spåra ditt arbete i svart bläck till göra din enkel-ser Saber Tooth sticker ut på sidan.

Hur man målar en katt ansikte på ett barn för HalloweenMåla en katt ansikte på ditt barn lägger till pricken en katt kostym. Även äldre barn kan sitta stilla under en längre tid, kan så att en fullständig cat ansikte som skall tillämpas, du begränsa utformningen att bara en näsa och morrhår hos yngre barn. Har ditt barn nära hennes ögon medan du använder smink för att hindra henne från att bli distraherad medan du slutföra sin ansiktsmålning.

Instruktioner

• Tillämpa vitt smink för en hus katt, eller en orange eller gul för en vildkatt, till ditt barns ögonlock upp till ögonbrynen med make-up svamp. Förlänga måla förbi hennes ögonbryn att bilda en trekantig topp ovanför var och en av hennes ögonbryn. Har ditt barn nära hennes ögon under detta steg.

• Redogöra för ditt barns katt ögon med en liten pensel och svart ansikte måla. Lägg till en liten aktiv curl till toppen av varje öga och använda färgen att lägga till någon annan önskad öga accenter, såsom ögonfransar.

• Måla barnets överläpp vit med sminket svamp till spetsen av näsan och ut bara förbi hennes läpp linje för att skapa tysta ned. Måla en svart linje i mitten av nosen, över ditt barns överläppen och runt nosen dispositionen.

• Rita en triangel näsa på undersidan av ditt barns näsa med en borste och svart ansikte måla. Du kan fylla i ett område runt hans näsborrar. Placera små svarta prickar inuti hans tysta ned område och använda snabb skiss att lägga till tre av fyra morrhår på vardera sidan av ansiktet.

Hur man gör en katt ansikte med smink

Hur man gör en katt ansikte med smink


Lejon, tigrar, leoparder eller bara en enkel hus katt--skapa en felint ansikte för filmprojekt eller som en cool katt Halloween kostym kan åstadkommas med grundläggande make-up och några husgeråd.

Instruktioner

Hur man gör en katt ansikte med smink

• Tillämpa en bas färg smink i ansiktet. Den färg du använder varierar beroende på vilken typ av katt du vill vara. Brunt och guld blandas tillsammans kommer att skapa en bra start för bara om någon katt. Sprida det bas sminket över hela ansiktet.

• Använd svart eyeliner Rita detaljer. Nyckeln till bra katt make-up ser ögonen och näsan för att nå de feline utseende. Dra uppåt böjd svarta linjer från hörnet av varje, sedan lätt skugga under varje öga med eyeliner penna. Använda eyelinern att kontinuerligt justera linjer runt ögat tills du uppnår ett lutande katt utseende. Vara kreativ. Det finns inga regler. Målet är att få det feline utseende som behagar dig. Lägga till grön ögonskugga till dina ögon för en ljusare effekt.

• Använd svart make-up att uppnå skugga och felint ansiktsform. Sätta en liten svart make-up i hörnen av näsan och blanda uppåt så svarten jämnar till den bas färgen. Du vill inte den svarta att stå ut. Det bör bara tillägga djup. Göra samma sak under varje kindbenet, efter raden av kindben tills det inte finns någon definition.

• Det finns flera sätt du kan skapa felint näsan. Använd en protetiska filmen om du har råd med en. Bifoga det över näsan med flytande latex. Du kan klippa en från styrofoam och måla det också, eller du kan mode en felint näsa av vit lera. Lite färg och några ansikts lim gör (se resurser) att du kan göra underverk med lera. Om du inte föredrar att använda rekvisita, kan du rita en svart cirkel på näsan och färga den med svart ansikte måla eller svart eyeliner penna. Använda böjda linjer och mer svart make-up för att uppnå en djupare effekt.

• Rita små svarta prickar över dina läppar med en svart eyeliner penna. Beskriva dina läppar med svart eyeliner också. Gäller röd eller svart läppstift på läpparna. Du kan rita morrhår med svart eyeliner penna. En annan bra idé är att använda halm från en kvast för morrhår. Ordna och tillämpa stråna på ditt ansikte med anda tuggummi.

Hur man drar en stående katt

Hur man drar en stående katt


Katter är älskvärda hushåll djur. Oftast hittar du dem uppflugen på ett staket eller springer omkring och letar mat. Rita en stående katt inte skiljer sig mycket från ritning en sittande katt, den enda skillnaden är inklusive två extra ben. Skapa starka felint ben och sneda mandel ögon, dessa två funktioner kommer att verkligen lägga till tecken till din katt. Tänk dig din katt är på jakt efter några välsmakande befjädrade bytesdjur och arch kurvan i din katts tillbaka.

Instruktioner

• Rita en cirkel i mitten av din papperslapp för chefen för katten. Rita en avlång form som sticker ut till höger för att skapa kroppen.

• Skiss fyra smala trianglar kommer från kroppen ovala. Se till att de två uppsättningarna av benen är lika distanserad. Rita cirklar i slutet av trianglar skapa tassar.

• Rita ansiktet av din stående katt. Skissa två spetsiga trianglar på varje sida av huvudet för öronen. Rita två sneda triangelformade ögon i centrum av cirkeln. Under, rita en triangel upp och ner för näsan. Från centrum av triangeln Rita två u-former som skapar en leende mun. Rita små prickar över den leende och böjda linjer sticker ut för morrhår.

• Definiera kattens kropp. Rita ett dopp i tillbaka till skapa en båge. Rita en smal svans som fälls uppåt från baksidan av katten. Följer linjerna runt formerna och rita små linjer inuti cirkulär tassar. Rita muskeln når upp från benen i kroppen.

• Beskriva felint formen med en svart markör och radera någon penna linjer.

• Färg i din katt.

Hur man målar en svart katt ansikte för Halloween

Hur man målar en svart katt ansikte för Halloween


Om du letar efter en billig Halloween kostym, är något som använder ansikte måla ett utmärkt val. Men du kan använda någon make-up skapa det utseende du vill, tillverkar många Halloween och teater make-up företag lastpallar av vatten-baserade ansikte måla som ger ett bra slutresultat till en låg kostnad. Dessa ansiktsmålning kit finns i Halloween specialitet butiker och kostym butiker, många parti butiker och online. Måla en svart katt ansikte är särskilt enkelt eftersom du behöver bara några färger, och tekniken är ganska standard.

Instruktioner

• Köpa en palett med vattenbaserade ansiktsmålningar som inkluderar grå. Om grå är inte tillgänglig, se till paletten innehåller svart och vitt så du kan blanda din egen grå färg.

• Blöt en make-up svamp och pressa ut överflödig fukt. Om svampen ingen ingår i paletten make-up, köpa ett i avsnittet kosmetika i en rabatt butik eller apotek. Arbete fuktig svampen i grå färg. Om blandning av vitt och svart, doppa separata delar av svampen i svartvitt och färg och blanda två färger på baksidan av din hand innan du tillämpar i ansiktet.

• Tillämpa grå färg över båda ögonlocken sträcker sig upp över ögonbrynen. Även färg en mustasch-liknande form under näsan som täcker överläppen.

• Beskriva ögon med en svart eyeliner penna. Förlänga linjen uppåt ca 1/4 tum från det yttre hörnet av varje öga. Smeta ut båda linjerna mot tinningarna med fingret.

• Beskriva området grå mustasch med svart från paletten med hjälp av en tunn pensel. Doppa borsten på pensel i vatten, sedan arbeta i svart färg. Överbelasta inte penseln; Du bör kunna dra en linje utan droppar eller tjock fläckar.

• Måla tre svarta prickar på varje sida av området mustasch, rita sedan morrhår från var och en av de svarta prickarna. Morrhåren bör sträcker sig ut över kinderna.

• Måla en linje som går från botten av näsan över överläppen. Beskriva och fyll i underläppen i svart.

• Skapa korta svängda linjer ut över kanterna på de grå områdena ovanför ögonen med svart ansikte färg och pensel. Göra linjer stripig att likna en kattens ögonbryn.

• Måla ett uppochnervänt triangeln över toppen av näsan med svart ansikte måla. Fyll på triangeln med svart.