mynewspapers.net

personligt brev sjuksköterska exempel

Sjuksköterska personligt brev exempelAlltid innehålla ett personligt brev när du skicka in en meritförteckning för en blivande omvårdnad jobb. Adressera brevet till lämplig person eller avdelning. Börja följebrevet med en kort, men ändå dynamiska introduktion till dig stå ut från andra sökande. Identifiera ståndpunkten, som Legitimerad sjuksköterska, sjuksköterska läkare eller ammande assistent som du söker och nämna hur du blev medveten om position, till exempel om din omvårdnad skolan Arbetsforum informerat dig.

Grunderna

Diskutera din bakgrund och Markera relevant erfarenhet. Om du ansöker om en medicinsk kirurgisk sjuksköterska position, då förklara hur du uppfyller alla kvalifikationer. Även om omvårdnad är en stark industri som sysselsätter många människor, är arbetsmarknaden fortfarande konkurrenskraftigt. Noggrant förbereda ditt personliga brev genom att forska i företaget, som beskriver hur du kommer att bidra till organisationen och särskiljande dina prestationer. Till exempel om du har arbetat som en certifierad Undersköterska, beskriva din patientvården erfarenheter.

Studenter

Nuvarande studenter kan använda ett personligt brev för att få en praktikplats eller anställning. Även om du inte kanske har mycket erfarenhet av omvårdnad, diskutera viktiga klasser, färdigheter som du behärskar och externships eller kliniskt arbete. Till exempel beskriva hur du tillbringade fyra veckor på en klinik och rutinmässigt hjälpte med morgon intag samt inspelning av patienternas blodtryck och puls. Om du ansöker om en out-of-town position, sedan i sista stycket, omfatta hur du kan nås och att du kommer att vara i området under veckan för viss månad och att du skulle vara intresserad av schemaläggning av ett möte.

Tips

Följebrevet ger en stor möjlighet att utveckla om ditt CV, färdigheter och kvalifikationer. Använda synonymer istället för att kopiera tidigare sysselsättning beskrivningar på ditt CV ordagrant. Kom ihåg att korrekturläsa och se över ditt personliga brev innan du skickar in den. Även dina aktuella kontaktuppgifter, som din e-postadress, telefonnummer och e-post. Om du skickar in ett personligt brev baserat på en online-annons, sedan överväga avslöja din stad, stat och postnummer i stället för fullständig adress för att säkra din identitet.

Hur man skriver ett personligt uttalande för psykisk hälsa sjuksköterska

Hur man skriver ett personligt uttalande för psykisk hälsa sjuksköterska


Psykisk hälsa sjuksköterskor kan ge antingen grundläggande eller avancerad vård till människor med psykiska störningar, beroende på deras utbildningsnivå. Ett starkt personligt uttalande kunde hjälp du göra entré till ditt föredragna psykisk hälsa omvårdnad program. När du skriver ett personligt uttalande, ta hand att fokusera på dina prestationer och de saker som skiljer dig från mängden. Berätta historier som illustrerar dina poäng i stället för att helt enkelt säga punkten. Den skrivande devisen, "Visa inte berättar," är bra att hålla i minnet samtidigt crafting din personliga uttalande.

Instruktioner

• Ställa dig frågor att klargöra dina mål, förväntningar och motiv för ansökan till en psykisk hälsa sjuksköterska program. Vad gör du olika och vilka hinder har du övervinna? Lista dina färdigheter, viktiga händelser i livet, karriärmål och varför du vill bli psykisk hälsa sjuksköterska.

• Hitta en krok att bygga din uppsats runt. Kroken bör återspegla det mest övertygande skäl kan du erbjuda intagningarna team att du förtjänar ingången till deras program. Kanske din någon i din familj lider av psykisk sjukdom och leva med den personen har lärt dig medkänsla och skapade en önskan att hjälpa andra.

• Skriv till din publik. Intagningarna laget vet ingenting om dig och din personliga uttalande syftar att sälja dem på dig. Inte skriva något intetsägande som, "Jag bara verkligen vill hjälpa människor," eftersom det inte särskilja dig från andra sökande. I stället berätta en specifik historia som kommer att visa din talang och uppriktighet till antagningen laget.

• Beskriva din krok i första stycket. Börja din personliga uttalande med en smäll för att få inträde lagets uppmärksamhet.

• Detalj ditt liv, och erfar upp till denna punkt, samt alla kunskap du har om psykisk hälsa omvårdnad fältet. Hålla den drivkraft som du skapat med din inledande stycket med åtgärdsverb skapa brådskande och spänning. Vara inte rädd att skryta---detta är din enda chans att wow dem.

• Lägg till annan solid information som du listade medan du frågar dig själv starter frågor. Titta på ditt program upptagande riktlinjer och se till att du svara på alla nödvändiga frågor.

• Hålla det kort och koncist. Varje skola kommer att be om en annan längd, men generellt hålla din personliga uttalande under två sidor.

• Utforma ett slut som knyter samman ditt personliga uttalande av upprepande kontentan av dina mest övertygande poäng och slutar med en uppmaning till handling. "Arbeta med John har lärt mig medkänsla och uthållighet. Vänligen acceptera mig till programmet så att jag kan fortsätta att hjälpa psykiskt sjuka."

• Korrekturläsa. Kontrollera din personliga uttalande är felfri och grammatiskt korrekt. Fråga en vän, familjemedlem eller lärare att korrekturläsa ditt personliga uttalande för fel. Be dem för förslag för att förbättra uttalande.

Retail personligt brev exempel

Retail personligt brev exempel


Ett starkt personligt brev kan hjälpa dig att landa en intervju, vilket kan leda till dig en karriär inom detaljhandeln. Målet av följebrevet är att visa du besitter den kompetens och erfarenhet för att utföra jobbet. Detaljhandeln positioner kan vara snabba, folk-fokuserad arbetstillfällen. Du måste Visa propective arbetsgivare att du kan hantera sådan ställning. En välskriven försättstext kan förmedla att du kan göra jobbet och göra det bra. Denna artikel innehåller ett exempel på en retail följebrev.

Exempel på

Exempel 1 [datum] [arbetsgivarens namn och titel] [arbetsgivarens adress] kära [hyra Manager]: detta brev är att uttrycka mitt intresse för diskutera retail position postat på [staten hur du fick reda på positionen]. Öppningen presenteras i denna annons är mycket engagerande, och jag tror att min [listor färdigheter] göra mig en konkurrenskraftig kandidat för denna ståndpunkt. Min styrka är som kommer att hjälpa mig i denna position inkluderar, men inte begränsat till följande:-exemplarisk kundtjänst-fylla på lager/lager-fungera pekar av försäljning utrustning-lyfta och flytta upp till 22,7 kg (50 pounds) jag äger [X] år [erfarenhet] med [tidigare detaljhandel erfarenhet]. Som en [], jag [listan uppgifter som visar färdigheter som behövs för detaljhandeln]. Förutom min [erfarenhet], jag är kunnig inom [listar programvara eller utbildning som ställning kräver]. [Ge en mätbar exempel på att använda dessa färdigheter.] Läs igenom mitt CV för en mer detaljerad redogörelse för mina kvalifikationer för detaljhandeln position. Min erfarenhet i kombination med mina kunskaper kan göra en omedelbar effekt i ditt team. Kontakta mig på [telefonnummer med riktnummer], eller via email på [e-postadress]. Jag skulle älska att träffa för en besöksintervju att diskutera Mina kvalifikationer mer i detalj. Tack för din tid och omtanke. Vänliga hälsningar, [underteckna din namn] [typ ditt namn] exempel 2 [ditt namn] [din adress] [stad, postnummer] [kontakt nummer] [e-postadress] Re: Retail Position [datum] kära hyra Manager: detta brev är att uttrycka mitt intresse i att diskutera therRetail position postat på [källa av jobbinformation]. Det tillfälle i denna förteckning är mycket tilltalande, och jag tror att min försäljning och kundservice göra mig en konkurrenskraftig kandidat för denna ståndpunkt. Ditt företag kräver: [lista jobb requirments för bokföring i en punktlista] min följande erfarenhet bevisar jag kan göra en exceptionell jobb: [lista tidigare erfarenheter som directely länkar till krav] Förutom min kundservice och erfarenhet av försäljning, jag är kunnig inom [lista alla relevant programvara och/eller utrustning]. Dessutom är jag [lista mjuka färdigheter, som organiserade]. Till exempel [ge ett konkret exempel som visar den mjuka skill]. [Valfritt; endast specifika lönekrav om i platsannons] Per din begäran garanterar ståndpunkten en årlig lön [siffra]. Denna siffra är baserad på mina år av erfarenhet, de uppgifter som anges för position och de senaste uppgifterna från [site en trovärdig källa]. Men denna siffra är förhandlingsbara och knuten till andra faktorer såsom: fördelar, undervisning ersättning, etc. Min erfarenhet i kombination med mina kunskaper kan göra en omedelbar effekt i ditt team. För att diskutera Mina kvalifikationer mer i detalj, kontakta mig på [Telefonnummer], eller via email på [e-postadress]. Tack för din tid och omtanke. Vänliga hälsningar, [underteckna din namn] [Ange ditt namn]

Header

I sidhuvudet på följebrevet inkluderar: den dag brevet skrevs, adressen till den potentiella arbetsgivaren, namnet på rekryteraren (om namnet är okänd användning till vem den maj bedriften) och den rekryteraren titel. Använda ett kolon efter namn.

Introduktion

I det inledande stycket, säg läsaren den position som har kulminerat ditt intresse. Ange hur du fick reda på positionen (till exempel via en webbplats eller en anställd remiss).

Kropp

Lista dina fem bästa överförbara färdigheter i kroppen stycken. Ge ett konkret exempel på hur du har färdigheter och erfarenhet att placera kräver.

Stänger

I slutsats punkt, tacka rekryteraren för sin behandling. Hålla kommunikationslinjerna öppna genom att uppge ditt intresse för ett ansikte mot ansikte möte. Dessutom lämna flera medel (telefon och e-postadress) för att kontakta dig för framtida diskussioner.

Hur man skriver ett personligt brev för omvårdnad

Hur man skriver ett personligt brev för omvårdnad


Du slutfört din omvårdnad kurser och tiden har kommit att hitta ett jobb i omvårdnad. Medan du kan ha betygen och erfarenhet en arbetsgivare är ute efter, om du inte gör en solid första intryck, kommer förmodligen du inte ens få en intervju. Din omvårdnad personligt brev och CV är oftast de första sakerna en arbetsgivare har att granska dina referenser. Lär dig hur man utarbetar ett följebrev som specifikt inriktas på omvårdnad och lyfta fram dina kunskaper för att förbättra dina chanser på landa ett jobb.

InstruktionerForskning sjukhus eller hälso-och sjukvård anläggningen där du ansöker. Lär dig som kommer att granska material och be expediten eller en chef på företaget om vad företaget är ute efter. Väva denna information i ditt personliga brev anpassa brevet till arbetsgivaren och visar att du är aktiv.Skriv första stycket i följebrevet till adress varför du vill arbeta för det specifika vårdinrättning som sjuksköterska. Diskutera, kort men koncist, vad gör arbetsgivaren attraktivt. Till exempel, om du vet arbetsgivaren organiserar evenemang för psykiskt funktionshindrade personer och om som tilltalar dig som sjuksköterska, markera händelserna och uttrycka vad de betyder för dig.Förslag till andra stycket i ditt personliga brev att markera vad du kan tillföra vårdinrättning. Trinity College föreslår med två eller tre specifika punkter här. Om du ansöker för att arbeta för ett hospice företag, till exempel plocka två eller tre punkter som visar du har medkänsla för äldre och uppleva hantering av särskilda problem för äldre. Använda andra stycket i ditt brev för att sälja dig själv.Avsluta ditt personliga brev med att kortfattat tacka arbetsgivaren för att läsa det och förklara vad du ska göra härnäst. Om du planerar att ringa arbetsgivaren i en vecka att uppföljningen av brevet, förklara det (och se till att göra bra på vad du planerar på att göra).

Skillnader mellan ett företag och ett personligt brev

Skillnader mellan ett företag och ett personligt brev


De flesta reglerna för att skriva brev är riktlinjer snarare än okrossbar regler. I nästan alla fall, du kan följa mer än ett alternativ, men en blir vanligare och utan tvekan mer lämpligt med en viss typ av brevet. Barriärerna mellan personliga och företagets bokstäver kan vara suddig, till exempel när en privatperson skriver ett brev av klagomål till ett företag.

Brevhuvud

Ett brevhuvud är ett förtryckt textblock, och i vissa fall en logotyp, som visas längst upp eller längst ned på sidan, eller både toppen eller botten. Den innehåller uppgifter om avsändare, avsändarens organisation om så är lämpligt, kontakt detaljer, och i vissa fall en kort förklaring av vad organisationen gör till exempel en uppdragsbeskrivning eller slogan. Antingen ett företag eller ett personligt brev kan innehålla ett brevhuvud, men det är mycket vanligare i ett affärsbrev. Om du skriver ett brev på papper med ett brevhuvud, behöver du inte reproducera kontaktuppgifter i brevet själv, men du bör ändå inkludera ditt namn i slutet.

Att skriva vs handskrift: business

Affärsbrev är mer vanligen skrivs eller skrivs ut. Detta är delvis att skapa ett professionellt intryck och dels för att vissa företag skickar ut mängder av brev och handskrift inte skulle vara praktiskt. Ett personligt brev är mer sannolikt att vara handskriven, särskilt om du vill betona en personlig anslutning som i ett tackbrev eller ett brev kondoleansbrev. Ett företag kan skicka ett handskrivet brev att göra mottagaren känner sig särskilt värderas och ge en mer human touch; en variant är för författare att lägga till en handskriven anteckning i en personlig fråga till botten av ett maskinskrivna brev.

Att skriva vs handskrift: personliga

Ett personligt brev är mer sannolikt att vara handskriven, särskilt om du vill betona en personlig anslutning. Detta kan gälla i ett tackbrev eller ett brev kondoleansbrev. Ett maskinskrivna brev kan vara mer lämpligt om du skriver till ett företag, eller om ditt brev innehåller några exakta detaljer som nummer och koder som kan vara öppna till tvetydighet på grund av din handstil.

Språk

Det finns några regler för differentiera olika typer av brev, men några metoder är mer lämpligt med business än personliga brev. Ett affärsbrev använder normalt mer formellt språk. Det kunde innehålla jargong (tekniska termer förstås av läsaren) men bör inte innehålla mycket i vägen för slang eller övervänliga språk. Detta betyder inte att du måste vara alltför täppt eller använda komplexa ord och mening struktur bara för sakens skull: affärsbrev bör vara professionell men tydligt.

Struktur

Med ett affärsbrev är det viktigare än med ett personligt brev att använda en väl organiserad struktur, om du en huvudpunkt för varje stycke och som täcker de viktigaste ämnena i början av brevet. En bra checkpoint är att se till att det är tydligt inte bara vilken information brevet förmedla, men vilken åtgärd eller beslut eller mottagaren måste ta svar. Med ett personligt brev har du större möjligheter att hoppa om från ämne till ämne, särskilt om brevet är lika mycket om att bygga och förbättra din relation eftersom det handlar om att förmedla information.

Student sjuksköterska arbetsbeskrivning

Student sjuksköterska arbetsbeskrivning


Sjuksköterskeeleverna är studenter på att en certifiering eller grundutbildning examen i omvårdnad. En student sjuksköterska kan vara en kandidat för att vara en hälso-och assistent en tid av praktisk undersökning innan få hennes certifikat från en lokal community college. Hon kan också vara en kandidat för en examen i registrerad omvårdnad, hennes sista tid av studie innan hennes examen som universitet. Tidsperioden som sjuksköterske student tillbringar arbetar i en medicinsk miljö kallas klinisk utbildning eller kliniska.

Förkunskaper krävs

Innan studenten sjuksköterska kan sätta sin fot på ett sjukhus, måste han slutföra sin grundutbildningsprogram klass arbetskrav. Sjuksköterske student kan ta så lite som ett benämna av studien i ett community college omvårdnad program innan hennes sista terminen av arbetet på ett sjukhus, eller så länge som tre år. Under denna tid studera sjuksköterskeeleverna många olika ämnen inklusive organisk kemi, mikrobiologi, människans anatomi och psykologi. En student sjuksköterska kommer också ofta studera ämnen i de fria konsterna samt för att hjälpa honom att förbättra sina kunskaper i muntlig och skriftlig kommunikation.

Platsen för student omvårdnad jobb

Sjuksköterskeeleverna kan slutföra sin tid som student sjuksköterska på sjukhus eller vårdhem. Det specifika område där studenten fungerar beror på programmet i fråga. Vissa skolor av omvårdnad och högskolor har särskilda sjukhus som studenter har tilldelats under denna tid. Andra program för omvårdnad kan en elev att välja mellan en eller flera sjukhus. En student kan vilja arbeta närmare till sitt hem eller i ett sjukhus med en specialitet som hon föredrar att studera närmare.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskeeleverna har många olika arbetsuppgifter. En student sjuksköterska hjälper sjuksköterskor på samtal med oavsett uppgift kräver avslutningen på tiden. Sådana uppgifter kan omfatta patientens heartbeat och blodtryck, utför medicinska tester och att notera en patientens mentala och känslomässiga tillstånd. Sjuksköterske studerande lär sig att utföra vissa medicinska förfaranden som införandet av en intravenös linje av en licensierad vårdlärare. Sjuksköterskeeleverna måste behärska sådana förfaranden via i klassen instruktion på sjukhuset samt genom hemuppgifter. De får betyget på deras förståelse av omvårdnad samt deras förmåga att utföra grundläggande omvårdnad uppgifter.

Betala

Sjuksköterskeeleverna betraktas praktikanter och får inte lön. I stället får sjuksköterskeeleverna pedagogisk poäng från deras akademiska institution. En student sjuksköterska tjänar vanligtvis mellan 12 och 16 poäng per termin som student sjuksköterska. Ett jobb som student sjuksköterska kan leda till en betalande jobb på flera olika sätt. Sjukhuset handledare kan finna en student sjuksköterska anställd imponerande och således lämna ett jobb öppning för dem på personal när de har tagit examen och passerade statliga licensiering examen. Arbetar i ett visst område i ett sjukhus kan också utsätta sjuksköterskeeleverna fält de hittar trivsamma och vill senare specialiserar sig på till exempel NICU omvårdnad eller akuten omvårdnad.

Ytterligare överväganden

Student sjuksköterskor ofta ser fram emot möjlighet att påbörja sin kliniska utbildning. Här kan de sätta vad de har lärt sig att verkliga, praktiska användning. En student sjuksköterska bör förbereda att studera hårt under denna period samt ställa så många frågor som möjligt. Ett jobb som student sjuksköterska innebär en möjlighet för den sökande att lära sig så mycket han kan i en övervakad miljö innan du flyttar till heltidsanställning.

Hur jag dekorera för en part som sjuksköterska?

Hur jag dekorera för en part som sjuksköterska?


Värd en sjuksköterska-tema fest för någon som examen från sjuksköterskeskola, in sjuksköterskeskola, pensioneras från omvårdnad eller allmänt intresserad av omvårdnad. Dekorera part utrymmet för att återspegla sjuksköterska-temat. Använd dina inbjudningar för att låta gästerna vet det är en sjuksköterska-tema, och för att bjuda in dem att komma klädd i scrubs eller andra sjuksköterska klädsel. Dina dekorationer kan ställa scenen för en allmän sjuksköterska-tema fest eller ett specifikt tema, som visar upp förändringar som har skett i omvårdnad under celebrantens karriär.

Instruktioner

• Sting vitt ljus över rummet för att skapa en partystämning. Rita korsar, sjuksköterska hattar, stetoskop, en caduceus eller andra sjuksköterska symboler direkt på vanligt vitt papperslyktor att göra lampor en del av dina dekorationer.

• Häng röd och vit serpentiner och ballonger runt i rummet. Gör din egen serpentiner ur sjuksköterska-relaterade poster om du vill avstå från den typiska papper sorten. Till exempel hänga scrubs och sjuksköterska hattar från ett klädstreck som korsar rummet. Använda rulla gasväv som streamer material. Spränga latexhandskar som en ballong och hänga dem i taket. Knyt ett snöre runt en massa gamla p-piller flaskor och hänga dem i taket. Se papper dekorationer att hänga, till exempel vita hjärtan, som är en vanlig symbol för omvårdnad. Använda torget gasväv svampar som cocktail servetter.

• Display affischer eller bilder på väggarna. Innehålla omvårdnad bilder, teckningar eller göra dina egna affischer att se ut som stora piller flaskor, stetoskop eller en caduceus. En pediatrisk sjuksköterska part kan till exempel innehålla bilder av sjuksköterskor vårdar sina små avgifter. En pensionering part kan innehålla bilder av sjukhus eller kontor sjuksköterskan arbetade på eller skapa en tidslinje över de tekniska förändringar som skett under sjuksköterskans karriär. Skapa en affisch som härmar en sjuksköterska station whiteboard, notering hedersgäst som "huvudet nurse" eller vad titeln verkar passande.

• Täcka tabellen med en vanlig vit duk, eller använda ett annat material som fungerar för det specifika temat för din fest. Till exempel använda papper gardinerna vanligtvis hittas på sjukhus eller läkarens kontor som dukar. Eller Använd tyg med en barnvänliga mönster--som du kan hitta på scrubs--för pediatriska sjuksköterska.

• Duka med vanlig vit rätter om du välja för en färgstark duk. Gör sjuksköterska-vänlig rätter som har en vanlig vit bordsduk. Till exempel använda giftfria, mat-säker färg att måla röda kors, stetoskop eller andra sjuksköterska-vänlig mönster om du inte hittar någon.

• Skapa en central som kompletterar dukning. För en formell fest, anges en vit vas med ett rött band knutet runt den. Fylla vasen med blommor och lägga till sjuksköterska berlocker och hängen i menyfliksområdet. Strö över vitt konfetti runt bordet om du använder en färgad duk. Lägga ett stetoskop på bordet runt vasen för en lekfull effekt. Ett annat alternativ är att fylla apocrathy burkar med bandage, bomull bollar, tunga depressors och andra objekt som en sjuksköterska kan vanligen använder. Sjuksköterska figurer kan fungera som mindre bordsdekorationer eller hörnstenarna, också.

Specialist sjuksköterska utbildning

Specialist sjuksköterska utbildning


Sjuksköterskor som vill specialisera sig inom omvårdnad har många karriärmöjligheter. Utbildningsprogram finns tillgängliga som erbjuder ytterligare utbildning i omvårdnad administration och offentliga beslutsfattandets, omvårdnad utbildning och forskning, avancerad omvårdnad specialiteter, samt omvårdnad informatik. Specialistsjuksköterska utbildning erbjuds av både på campus graduate program och leverantörer av online-utbildning.

Administratörer

En specialist alternativ för sjuksköterskor utbildning för att arbeta i hälso-och administration. Flera examen program för blivande sjuksköterska administratörer erbjuds av universitet och leverantörer av online-utbildning. University of Maryland erbjuder till exempel en masterexamen i omvårdnad (MSN) med en executive praktiken fokus, samt gemensamma MSN/master i företagsekonomi, MSN/doktor i rättsvetenskap och MSN/master av folkhälsan-program.

Lärare och forskare

Andra sjuksköterskor kan välja att specialisera sig på omvårdnad utbildning eller forskning. För att arbeta som en vårdlärare, måste du vanligtvis har en magisterexamen omvårdnad. Flera universitetar, som Rutgers College of Nursing och South University, erbjuda MSN grader med en sjuksköterska utbildare specialisering. Doktorsexamen-nivå utbildningsprogram och postdoktorala stipendier finns också för sjuksköterskor som göra karriär i omvårdnad stipendium eller forskning. Till exempel erbjuder vid University of Pennsylvania för närvarande flera postdoktorala stipendier för sjuksköterska forskare studerar ämnen såsom omvårdnad resultat och individualiserad vård för riskgrupper äldre vuxna.

Klinisk sjuksköterska specialister

Klinisk sjuksköterska specialister är avancerade praktiken sjuksköterskor som har utbildning att bli omvårdnad experter i ett särskilt område av omvårdnad. De arbetar med läkare att diagnostisera och behandlingsstrategier för patienter. Klinisk sjuksköterska specialister kan fokusera sin utbildning på en viss sjukdom typ, som onkologi eller infektionssjukdomar, eller på en viss befolkningsgrupp, sådan den pediatriska och vuxna hälsa klinisk sjuksköterska specialist utbildningsprogram erbjuds av University of Delaware.

Informaticists

Området för omvårdnad informatik har blivit en integrerad del av omvårdnad praxis i de senaste decennierna, som datorn och information technology (IT) har tagit en större roll i vården. Sjuksköterska informaticists är sjuksköterskor med IT-utbildning som säkerställa den framgångsrika integrationen av ny datorbaserad teknik i nurses'work flöde. Sjuksköterska informaticists ge utbildning och tekniskt stöd till sjuksköterskor när ett nytt system, såsom elektroniska patientjournaler, genomförs. Magisterexamen i omvårdnad erbjuds av traditionella tegel och murbruk universiteten samt av ackrediterade utbildningsanordnarna som fokuserar på online/distansutbildning, som University of Phoenix.

Sjuksköterska utövare

Sjuksköterskor som vill blir avancerad praxis sjuksköterskor kan specialisera sig på flera sjuksköterska läkare program, såsom familj hälsa, gerontologi, pediatrik, kvinnors hälsa och akut vård, samt tåg vara sjuksköterska-barnmorskor eller certifierade registrerade sjuksköterska narkosläkare. För närvarande måste sjuksköterska utövare ha minst en magisterexamen i avancerade praktiken. Sjuksköterska utövare är utbildade att utföra många uppgifter tidigare endast administreras av läkare, såsom förskrivning av läkemedel, diagnostisera vanliga sjukdomar, hantera patienter med kroniska sjukdomar som diabetes, och beställa och utvärdera laboratorietester.

Sjuksköterska jobb intervjufrågorSjuksköterskor är värdefulla på sjukhus, kliniker och läkarmottagningar. Innan intervjua för omvårdnad positioner, praktiken möjligt intervju frågor och svar. Du undviker att få överrumplas av de frågor som rekryteraren frågar. Håll dina svar kort, högst två minuter för varje fråga.

Berätta om dig själv?

Även om denna fråga kan tyckas personliga, vill blivande arbetsgivaren inte höra din livshistoria. Håll ditt svar relaterade till din omvårdnad karriär. Nämna din utbildning eller aktuella kunskaper i omvårdnad.

Varför tror du att du är kvalificerad?

Dela upp ditt svar mellan dina prestationer och dina livsmål. Nämna din pedagogiska erfarenhet och där du har arbetat tidigare. Nästa, tala om hur du kan dra av arbetsgivaren. Om du önskar att hjälpa människor i fysisk fara eller spendera ditt liv arbetar i medicin, nämner detta.

Vilka är dina främsta framgångar?

Även om du inte vinna några priser, det finns fortfarande övertygande prestationer kan du nämna. Om du blev chef sjuksköterska, nämna din marknadsföring tillsammans med hur många människor du lyckats. Berätta rekryteraren några av de mest intressanta historier där du hjälpt människor överleva mot alla odds när du arbetar i en akutmottagning.

Vad är dina styrkor?

Ge ett svar på denna fråga som avser fältet omvårdnad. Överväga svar som målar du i god belysning, särskilt när det gäller den nya positionen. Fungerar bra under press och fungerar bra med rädda patienter kommer att öka dina chanser att få jobbet. Exempel: "Jag har en talang för att lugna unga patienter bara innan jag ger dem en injektion."

Vilka är dina svagheter?

Lista en eller två av dina personliga svagheter som kan ses som acceptabel till en potentiell arbetsgivare. Om du är glömsk, tala om hur du har fått bättre på att komma ihåg aktiviteter. Oavsett vad din svaghet, måste du visa att du arbetar på att förbättra eller att eliminera detta problem. Säg inte att du har inga svagheter, som är ett orealistiskt och oönskade svar.

Varför vill du arbeta på denna klinik?

Detta är där forska kliniken innan intervjun hjälper. Om sjukhuset eller läkares kontor är specialiserad på en viss del av medicin, om hjärtkirurgi eller pediatrik, nämna att detta är ett område som du alltid velat arbeta i. Dina kunskaper om arbetsgivaren kommer imponera rekryteraren.

Varför du blev sjuksköterska?

Visa din passion för karriären. Om svaret på denna fråga är personliga, svara på ett sätt som inte gör dig obekväm. Ärlighet är alltid bäst. Exempel: "efter ta hand om min mormor genom de sista åren av sitt liv, jag kände mig tvungen att hjälpa människor genom deras viktiga medicinska dramer."

Var ser du dig själv i 10 år?

Undvika att svara på ett sätt som kan väcka anstöt hos rekryteraren. Även om du kanske vill vara i hans position i 10 år, inte ord till svar så. Nämna att du fortfarande skulle vilja vara en legitimerad sjuksköterska, att hjälpa människor med din kunskap om medicin. Även om du planerar att gå i pension i åtta år, lämna detta ut ditt svar.

Hur man skriver ett kallt CV personligt brev

Hur man skriver ett kallt CV personligt brev


Ett personligt brev är ett avgörande verktyg för jobbansökningar: det är ett skriftligt prov, en professionell missiv och en personlig introduktion i ett. När du skriver ett kallt-kontakt personligt brev, där ett företag inte har postat en position, bär brevet ännu mer vikt. I endast några punkter, måste du väcka arbetsgivarens intresse nog att förmå henne att ringa dig för en intervju eller hålla dig i åtanke för framtida positioner.

Instruktioner

• Rikta brevet till en viss person i företaget. Titta på företagets hemsida eller ring kontoret för att ta reda på vem som är ansvarig för uthyrning, och skicka brevet direkt till den personen. Du kan också skicka ditt CV till chefen för en avdelning som är mer sannolikt att bli imponerad av dina referenser; om personen är intresserad, kan han skicka den vidare till personalavdelningen eller till lämplig.

• Förklara varför du skriver. Utan en specifik platsannons att referera, skall din första meningen den bokstaven mottagaren med en övertygande skäl för att fortsätta behandlingen. Kan du nämna en viss färdighet eller aspekt av din professionella erfarenhet och relatera det till företagets behov eller affärsmål, till exempel, eller nämna en personlig koppling till branschen.

• Ange din begäran eller uppsåt i andra meningen i första stycket. Använd meningen för att förklara att du vill gå med i organisationen i en viss avdelning eller en ny position. Om du är kvalificerad för flera positioner, inkludera en kort lista för att få arbetsgivaren tänker om möjligheterna i förhållande till hennes behov.

• Skriva ett stycke som förklarar varför företaget bör vara intresserade av dig. I tre till fem meningar, ge en snabb överblick på dina kvalifikationer och erfarenhet. Använd en kort anekdot som ger arbetsgivaren en solid exempel på dina enastående färdigheter; välja en berättelse som kommer att vara minnesvärd på grund av ovanliga resultat, nytänkande eller en överraskande lösning. Hänvisa läsaren till ditt CV för mer information.

• Fråga som skall beaktas för alla öppna positioner och lovar att följa upp din första kontakt. Välj ett datum som är en till två veckor från dag arbetsgivaren får brevet och låt mottagaren vet att du kommer att kalla för att diskutera sysselsättningsmöjligheter. Du kan också låta läsaren vet att du kommer att skicka ytterligare arbetsprover eller en länk till en portfölj; Detta låter honom vet att förvänta sig mer kommunikation.

Teknik för att förbättra sjuksköterska till patientens kommunikationSjuksköterskor söker ständigt efter sätt att förbättra patientvården. Hur en sjuksköterska ger och tar emot kommunikation med patienter är avgörande för ökad produktivitet i vården av sjuka. Enligt en rapport från den amerikanska Association kritisk-vård sjuksköterskor står kommunikationsfel för majoriteten av medicinska misstag inom vården. Ny teknik såsom högteknologiska kommunikationsverktyg, kliniska beslut stöder och pedagogisk simulering förbättrar noggrannheten hos sjuksköterska till patientens kommunikation.

Information och kommunikation teknik

Enligt en studie utförd av svensk hälso-och sjukvårdssystemet, är informations- och kommunikationsteknik teknik (IKT) kompletterande och fördelaktigt att omvårdnad industrin. Studien visade att IKT används i vård i hemmet minskade Sjuksköterskors restid, tillåtna sjuksköterskor att kommunicera mer effektivt med patienter och vårdgivare med en ökad känsla av professionalism. Högteknologiska kommunikationsverktyg ger sjuksköterskor med detaljerad information till patienten vård.

Kliniska beslutsstöd

Sjuksköterskor har länge använt sängkanten övervakning enheter som blodtryck manschetter, syresättning enheter och hjärt monitorer för att bedöma förändringar i patientens tillstånd. Så många teknik kan resultera i mycket information som sjuksköterskor samla in och tolka en massa av information för vård av en patient. Sängkanten övervakningsteknik som kliniska beslutsstöd kan minska mängden information som sjuksköterska måste analysera och tolka. Stödsystemet innehåller fakta och behandlingsstrategier för särskilda villkor och sjukdomar, inklusive uppdaterade medicinsk kunskap och ny klinisk forskning.

Simulering

Teknik för att förbättra sjuksköterska till patientens kommunikation


Medicinsk simulering av akut och kronisk vård situationer lett hälso-och experter att erkänna fördelarna med sådana projekt i patientvården resultat. Av undervisning sjuksköterskestudenter att svara i intensivvård situationer med rekvisita, till exempel datoriserade patient Stardolls det nuvarande ovanliga villkoren, sjuksköterskor kan experimentera med ny teknik och förbättra patientens kommunikationsstrategier.

Vad är onkologi sjuksköterska krav?

Vad är onkologi sjuksköterska krav?


Baserat på data från 1995 till 2006, beräknar American Cancer Society att läkare skulle diagnostisera över 1,5 miljoner nya fall av cancer i 2010. Dessa och tidigare diagnostiserad cancerpatienter genomgår enorm stress under kemoterapi och strålning behandlingar. Onkologi sjuksköterskor hjälpa patienter igenom denna svåra tid. Dessa sjuksköterskor specialiserar sig på arbetar med cancerpatienter och är väl utrustade för att hantera de utmaningar relaterade till onkologi.

Grundutbildning

Enligt Degreedirectory.org och presidiet för Labor Statistics (BLS), måste onkologi sjuksköterskor börja karriären med en college examen, till exempel en associate's degree i omvårdnad (ADN) eller en kandidatexamen i omvårdnad (BSN). En kandidat behöver du normalt minst två till fyra år av kurser. Dock accelereras vissa omvårdnad program. Under detta inledande skede, kandidater lära sig grundläggande färdigheter, villkor och tekniker, och öva på att använda omvårdnad utrustning.

Licensieringen

När kandidaterna har avslutat programmet omvårdnad, måste de fylla det nationella rådet för licensieringen Examination för sjuksköterskor (även känd som den NCLEX-RN). Alla 50 stater kräver sjuksköterskor (inklusive de som specialiserar sig på onkologi) att passera NCLEX innan de kan utöva lagligt. Detta test säkerställer att sjuksköterskan har uppfyllt kraven på utbildning och färdighet att behandla patienter enligt riktlinjerna för statligt.

Avancerad utbildning

Licensierade RNs som önskar bedriva onkologi måste slutföra en magisterexamen program som fokuserar på onkologi, eftersom specialisering gör dem avancerad praxis sjuksköterskor. Denna grad visar arbetsgivare och annan medicinsk personal att de ha avancerade kunskaper om att arbeta med cancer. Beroende om omvårdnad programmet är normala eller påskyndad, ta blivande onkologi sjuksköterskor ett till två år att slutföra en magisterexamen. Sjuksköterskor behöver inte få magisterexamen omedelbart efter det att deras BSN och licens (de kan öva i flera år som allmän RNs innan man beslutar att specialisera sig på onkologi), men detta är den snabbaste vägen till att få in i onkologi församlingen.

Certifiering

Onkologi sjuksköterskor bör bli certifierade i onkologi genom onkologi sjuksköterska certifiering Corporation eller liknande institution efter att ha fått sin magisterexamen i onkologi omvårdnad. Även om denna certifiering inte krävs tekniskt av någon stat, majoriteten av arbetsgivarna vill certifierade sjuksköterskor, och certifiering ökar kraftigt oddsen av sysselsättning och tas på allvar som en läkare.

Fortbildning

Onkologi sjuksköterskor, som andra sjuksköterskor, måste slutföra Fortbildningscentralen kurser för att hålla deras omvårdnad certifiering och licens nuvarande. Dessa kurser lär ut nya metoder för behandling av cancerpatienter och den senaste tekniken och läkemedel tillgängliga för behandling av cancer. Dessa krav garanterar att onkologi sjuksköterskor håller sig à jour med eventuella ändringar i fältet och att patienterna får state-of-the-art vård. Det exakta antalet timmar som krävs för vidareutbildning varierar beroende på den stat där onkologi sjuksköterska metoder.

Hur man skriver ett personligt brev till en agent

Hur man skriver ett personligt brev till en agent


Oavsett om du är en musiker som söker en agent att hitta och boka spelningar, en skådespelare som är intresserad av att en professionell som kan få dig auditions eller en författare söker litterära framställningen för din roman, du kommer sannolikt behöva skriva ett personligt brev när du först kontaktar en blivande agent. Ungefär som ett jobb följebrev, skall detta brev vara formella och professionella i tonen och påpeka dina starkaste egenskaper till agenten.

Instruktioner

• Öppna ett nytt worddokument och, om sådana finns, Välj en personligt brevmall. Ange ditt namn (något större eller modigare typsnitt är acceptabel, så länge det är lätt att läsa) och dina kontaktuppgifter, inklusive adress, telefonnummer, e-postadress och webbplats som header. Dubbel utrymme och skriv namn, titel och adress av agent under denna information.

• Skriv en formell hälsning som agent vid namn. Om du skickar ditt personliga brev via e-post, skriv inte en allmän hälsning till helt enkelt eftersom du skickar ditt brev till flera agenter på en gång. Ta dig tid att ta itu med varje personligen en i taget.

• Skriv en två till tre meningen inledande punkt som förklarar vem du är, vad du gör och din nivå av erfarenhet. Till exempel "efter sex år av att spela bröllop och speciella evenemang i San Diego, jag är intresserad av att en agent i Los Angeles som kan hjälpa mig upprätta en närvaro för min coverband i staden."

• Skriv en fem - till sex-meningen mellersta punkt som förklarar mer i detalj vad du har att erbjuda som en talang. Medan du kanske också att ge agenten med en CV #xE9; eller meritförteckning med en mer detaljerad lista över information, följebrevet är din chans att välja höjdpunkterna i din karriär hittills. Poster att överväga ingår oavsett om du har en examen i ett fält som är relevanta till din talang, priser eller utmärkelser som du har fått, alla berömda platser du har utfört i eller kändisar du har utfört med eller publikationer som har med du som konstnär.

• Skriva ett två - till tre-meningen avslutande stycke och ange hur du vill ha agenten att kontakta dig och hur du skulle vilja gå vidare med upprättandet av ett partnerskap. Kom ihåg att tacka agenten för sin tid och omtanke.

• Skriva en formell stängning, som "Vänliga hälsningar" och skriv ditt namn. Skriv ut följebrevet och skriva ditt namn under ditt tryckta namn i svart bläck.

Hur man gör ett personligt brev för brandmän

Hur man gör ett personligt brev för brandmän


När du söker en brandman jobb, är det nödvändigt att lämna in en ansökan, ett CV och ett personligt brev. Följebrevet bör aldrig uteslutas, eftersom det ger dig en möjlighet att sälja dig själv till arbetsgivare. Följebrevet bör inte vara alltför ordrik. Två stycken är vanligen tillräckligt. Arbetsgivaren bör kunna kasta en blick på ditt personliga brev och fastställa om du uppfyller de minsta kvalifikationerna för brandman position.

Instruktioner

• Inkludera ditt namn, adress och kontakt information överst i följebrevet. Inkludera datum. Innehålla namnet på hyra chef eller brand chef också liksom adressen. Denna information visas i allmänhet i jobb tillkännagivandet.

• Hälsar rekryteraren av hans titel, förnamn och efternamn. Till exempel "Greetings Chief John Doe."

• Att du skriver att skicka in din ansökan och återuppta i ansökan om öppen brandman position. Om du vet polisdistriktet för öppet läge, ange polisdistriktet. Ange hur du lärt dig för den öppna positionen. Om du lärt dig av ståndpunkten genom en annan brandman, uppge sitt namn och precinct.

• Staten om du har erfarenhet som brandman. Om du gör, hur mycket erfarenhet och precinct arbetat du för. Nämna hur, din års erfarenhet, du är mycket kunnig om brandbekämpning principer och praxis.

• Staten om du har militär erfarenhet. Om du har en militär bakgrund, kan det öka dina chanser att få hyras med brandkåren. Inkludera grenen av den militära du serveras i, samt året du var urladdat.

• Tala om du har några särskilda certifieringar, såsom HLR (hjärt-lungräddning) och EMT (krisberedskap tekniker). Du behöver inte uppgifterna av din certifiering. Detaljer kan sparas för ditt CV.

• Be för en intervju. Det tillstånd som du skulle vilja träffa varandra praktiskt taget att ytterligare diskutera hur din erfarenhet kan bidra till stadens brandkår.

Intervju teknik & frågor för en sjuksköterska läkare

Intervju teknik & frågor för en sjuksköterska läkare


En sjuksköterska läkare har redan tjänat en omvårdnad licens och en examen i omvårdnad. Om du vill ha kallats för intervju innebär har sökanden lyckats imponera med hennes ansökan och meritförteckning (CV). Så i detta skede är sökanden minst halvvägs mot att säkra positionen. Detta gör intervjun alla viktigare; goda förberedelser är nyckeln till en lyckad intervju.

Beredning

Kandidatländerna bör förbereda sig så grundligt som möjligt för intervjun. Hon behöver veta hur man ska göra utvärderingar på patienter med en rad komplexa symtom. På intervjun kommer kandidaten att förväntas Visa ett bra grepp om holistisk vård. Sjuksköterska läkare bör kunna kommunicera effektivt med andra yrkesgrupper, och kan bli ombedd att visa detta på intervjun.

Vanliga frågor

Intervjuaren är sannolikt att fråga om kandidatens tidigare eller Nuvarande jobb, och uppleva. De flesta kandidater hitta detta relativt lätt, som de beskriver något som de känner väl. Sökande kan bli ombedd att ge exempel på hur han behandlade utmanande situationer i sitt tidigare jobb. Utfrågaren ställa hur kandidaten föreställer hennes framtida karriärutveckling. Sjuksköterska utövare är en relativt ny och snabbt växande roll kandidaten kommer att förväntas vara aktuell på relevanta forskningsresultat.

Mer utmanande frågor

Kandidatländerna bör förberedas för intervjuaren att ställa mer utmanande frågor. Frågorna kan vara mer fokuserade på sjuksköterska utövarens förmåga att arbeta i ett team, och också på eget initiativ, inte på specifika kliniska frågor. Han riskerar att bli tillfrågad hur han skulle hantera hypotetiska dilemman. Den sökande kan bli ombedd att ge en kort presentation till en intervju panel, men om detta skulle ges.

Andra utmaningar

Kandidatländerna bör har forskat institutionen och särskilt jobbet som hon tillämpar; denna forskning kan omfatta ett besök till enheten innan intervjun. Detta gör det lättare för den sökande att ställa en relevant och intelligent fråga om hon är välkomna att ställa frågor.

Liaison sjuksköterska arbetsbeskrivning

Liaison sjuksköterska arbetsbeskrivning


Liaison sjuksköterska eller sjuksköterska samverkan, är en position som kräver en skiftande kunskapsuppsättning och påträffas ofta i rehabilitering, hospicevård, biträdd levande och efter akut medicinsk vård centraler. Från rekrytering av nya patienter, att utvecklingsprocesser för patienten remisser och utsläpp, liaison sjuksköterskor fylla en viktig roll för marknadsföring och deras organisationer.

Funktion

De huvudsakliga arbetsuppgiftarna på en liaison sjuksköterska inkluderar samordna kommunikationen mellan läkare, ansvarsfrihet planerare, case managers, medicinsk personal och vårdgivare när det gäller tillträde och utskrivning av patienter. Dessa sjuksköterskor måste bedöma inkommande patienter och kontrollera att de uppfyller medicinska anläggningens antagningskriterier. Dessutom måste samarbete sjuksköterskor etablera och utveckla relationer inom sjukhus och större gemenskap genom att delta i evenemang, schemaläggning speaking engagemang och nära samarbete med marknadsföring och försäljning lag.

Utbildning

Studenter som vill resa in en förbindelse omvårdnad ståndpunkt bör anmäla sig på en kandidat, intresseföretagets eller omvårdnad Diplomutbildning som erbjuder certifiering som en registrerad sjuksköterska (RN) eller licensieras Närvårdare (LPN). Omvårdnad program omfattar praktisk klinisk erfarenhet i sjukhus, samt kurser i anatomi, fysiologi, mikrobiologi, kemi och näringslära.

Färdigheter

Liaison sjuksköterska proffs måste ha utmärkt kommunikationsförmåga, eftersom de kommer att behöva form stark relation med viktiga sjukhus och medicinsk personal. Dessutom kräver vissa sjuksköterska liaison jobb kandidater med försäljning och marknadsföring erfarenhet eller minst ett till två år arbetar i hälsoindustrin. Venös access kunskaper eller erfarenhet injicera läkemedel direkt in patientens blodomlopp, liksom CPR certifiering föredras ibland av arbetsgivare.

Lön

Enligt cbsalary.com är den genomsnittliga lönen för en sjuksköterska förbindelse £41,681, från och med början av 2010. Denna siffra kan dock variera beroende på faktorer som arbetsgivaren typ, läge och mångårig erfarenhet. Till exempel säger bara hyrt att den genomsnittliga sjuksköterska liaison lön i Raleigh, North Carolina, £31.200 från och med April 2010.

Potentiella

Presidiet av Labor Statistics (BLS) påstår att omvårdnad kommer att vara en av de snabbast växande yrken under nästa årtionde. Sjuksköterska jobb förväntas växa med 22 procent mellan 2008 och 2018 som äldre yrkesverksamma att fortsätta att lämna sektorn. Omvårdnad med master's eller avancerade grader i hälsa administration eller omvårdnad kommer att ha tillgång till ledningsnivå positioner. Omvårdnad-proffs med omfattande erfarenhet och utmärkt jobb prestanda kommer att ha de bästa möjligheterna.

Professionellt jobb beskrivning av Mental hälsa sjuksköterska

Professionellt jobb beskrivning av Mental hälsa sjuksköterska


Psykisk hälsa sjuksköterskor hjälpa psykiatriker, psykologer och andra hälso-och sjukvårdspersonalen counsel och behandla patienter med flera olika känslomässiga och psykiska problem, missbruk orienterade problem till paranoid schizofreni. Psykisk hälsa sjuksköterskor också hjälp med utlämning av läkemedel för patienter. Psykiatriska sjuksköterskor med en avancerad utbildning kan kunna ordinera medicin på egen hand.

Tullar

Psykisk hälsa sjuksköterskor arbetar med psykiatriker i sjukhus, mentala vårdcentraler, läkarnas privatpraktik och allmän psykisk hälsa organ. De bistå i krisinsatser, hjälpa patienter med dagliga vård rutiner, administrera läkemedel och formulera behandlingsplaner och behandlingsregimer. Psykiatriska sjuksköterskor med magisterexamen som slutför praxis i en handledd klinisk situation kan bli en psykisk hälsa sjuksköterska utövare.

Utbildning

Psykiatriska sjuksköterskor måste tjäna en kandidatexamen i omvårdnad från ett universitet eller en tvåårig associerar grad med ett sjukhus Utbildningsavdelningen. Efter att lära sig de elementära aspekterna av omvårdnad, måste du förgrena sig ut och ta kurser i psykologi, terapi och psykiatrisk medicin. En Sjuksköterskestudent bör behärska den terapeutiska alliansen, som innebär att förhållandet mellan psykisk hälsa sjuksköterska, en psykiatrisk patient och annan sjukvårdspersonal behandling av patienten. Detta kan uppnås genom valbara kurser, praktikplatser och bistå andra yrkesgrupper med patienter i en klinisk miljö. Psykiatriska sjuksköterskor måste tjäna en RN (sjuksköterska) beteckning genom rätt utbildning och certifiering innan öva professionellt.

Typer av patienter

Psykisk hälsa sjuksköterskor kan ta itu med tonåringar, de äldre eller vuxna patienterna beroende på deras utbildning och intressen. Ett stort antal patienter, från personer med allvarliga sjukdomar, missbruk offer, narkomaner att personer med livslånga psykiska sjukdomar kan behandlas i sjuksköterskans arbetsplats. Varje patient har sina egna frågor och specialiserad utbildning behövs för att behandla bipolär människor, till exempel eller missbrukare lider av hallucinationer.

Certifiering

Psykisk hälsa sjuksköterskor tjänar certifiering från amerikanska sjuksköterskor Credentialing Center (ANCC). Sjuksköterskor kan ta dator test när passar i specialiteter som vuxen psykiatriska och psykisk hälsa eller barn/tonåring psykiatri och psykisk hälsa. Certifierad sjuksköterskor kommando bättre positioner och högre löner.

Outlook

Sysselsättningsprognos för psykisk hälsa sjuksköterskor (och alla omvårdnad yrken) kommer att öka som befolkningen åldras och fler människor i alla åldrar söka psykiatrisk vård. American Association of College of Nursing ägnar ett helt avsnitt av deras hemsida att vårdunderskott krisen och psykiatriska sjuksköterskor är mycket efterfrågade, särskilt i stadsområden.

Sjuksköterska befogenheter Definition

Sjuksköterska befogenheter Definition


Omvårdnad kompetenser omfattar färdigheter, kunskaper och förmågor som krävs för att öva omvårdnad. Differentiering finns i kompetenser bland praktiserande sjuksköterskor på olika nivåer och inställningar. Kompetens utvecklas över tiden och mätbara.

Kärnkompetens

En omvårdnad program av studie lär kärnkompetenser för omvårdnad praxis. Dessa kärnkompetenser omfattar omvårdnad kunskap, professionalism och etik, ledarskap, kommunikation, lagarbete och samverkan, säkerhet, kvalitetsförbättring och framgår-baserad praxis.

Krav på minimikompetens

Förvärvet av omvårdnad kompetens är inte en statisk process. Den utvecklas över tiden som sjuksköterskan får ytterligare kunskaper och expertis. Den NCLEX, eller nationella rådet licensieringen tentamen, mäter minsta kompetens för licensiering av praxis. Alla nyutexaminerade sjuksköterskor i USA ta NCLEX.

Avancerad kompetens

Som en sjuksköterska vinster expertis inom ett visst område i praktiken blir möjligheter tillgängliga för att validera och uppvisa den förvärvade kompetens certifiering och ackreditering. Den amerikanska Sjuksköterskor Association, till exempel erbjuder ett antal certifieringsexamina för omvårdnad specialiteter, inklusive omvårdnad administration.

Hur man klarar inträdesprovet sjuksköterska

Hur man klarar inträdesprovet sjuksköterska


Sjuksköterska entré Test (netto) är en datorbaserad test som bedömer potentiella sjuksköterskestudenter kunskaper i akademiska områden (matematik, läsning, test-ta färdigheter), samt social interaktion, förmåga att hantera stress och lärstil. NÄTET krävs för hänrycka till de flesta sjuksköterska. Varje skola ställer sina egna lägsta betyg för antagning, även om du vill få den bästa poängen möjligt.

Instruktioner

• Lär dig allt du kan om nätet. Kunskap är makt, så ju mer du vet, desto bättre. Få en guide från test administratörerna som förklarar testet. Köpa en studiehandledning och använda online resurser, till exempel prov testfrågor. Del av provet som täcker lärstilar är informationssyfte, och kommer inte att göras, men kommer att ge dig kunskaper som hjälper dig att studera mer effektivt.

• Skapa en studie schema, baserat på hur lång tid du har till din examen datum. Arealuttag gånger för att studera. Om du blockerar denna tid i ditt schema och spela in den på det en kalender, är du mer sannolikt att fullfölja.

• Se över ditt studiematerial. Arbeta prov testfrågor reda på där du behöver koncentrera sig mest tid och energi. Använda din recension bok, arbeta igenom de problem och kapitel, markerar områden där du behöver spendera mer tid. Använda en highlighter eller självhäftande anteckningar för att markera sidor måste du granska.

• Ta en praktiken examen. Dessa finns online och granska i många böcker. Avsätta tillräckligt med tid för att slutföra testet under förhållanden som är så nära riktiga test-ta villkor som möjligt. Tid själv och arbeta i en tyst miljö. Att test ger dig en uppfattning om dina styrkor och svagheter.

• Granska de områden att du haft svårigheter med på praktiken examen. Om du behöver hjälp med ett visst ämne, till exempel läsförståelse eller matematik, Köp recension material som täcker dessa ämnen. Många översyn webbplatser för standardiserade tester finns tillgängliga och kan vara till hjälp.

• Läs om test-ta färdigheter. De flesta standardiserade test review böcker innehåller strategier för att hjälpa dig att lyckas på flera val tester när du är osäker på ett svar.

Nyhet sjuksköterska gåvor

Nyhet sjuksköterska gåvor


Om du har en vän eller älskade en som är en professionell sjuksköterska-- eller som studerar för att vara sjuksköterska--sedan få henne en gåva som rör det medicinska området. Sjuksköterskor har extremt svårt jobb och anklagas ofta för vård av patienter i kritiska förhållanden. Hjälpa sjuksköterskan i ditt liv komma ihåg varför hon är bedriver detta värdig yrke-- och hjälpa henne att koppla av under sin driftstopp på jobbet och efter.

Sjuksköterskans avkoppling Box

Fyll en dekorativa förvaringsbox som du kan köpa från en lagring behållare leverans butik eller en allmän leverans butik med objekt som kommer att hjälpa din vän koppla av. Se till att vissa objekt är relaterade till professionen. Du kan exempelvis köpa en tom journal och sätta sjuksköterska och medicinska klistermärken på framsidan. Dessutom kan du placera medical-tema choklad i rutan--som du kan köpa från online försäljare--ett ljus, några mjuka tofflor och en resa kudde. Hon kan använda kudden på arbetet och hemma.

Sjuksköterskans nyhet brosch

Köpa en nyhet sjuksköterskans brosch i form av en sjuksköterska, sjuksköterskans medicinsk utrustning, ett sjukhus eller en kombination av dessa symboler. BROSCH kan ha faux juveler, och din vän kan bära brosch på hennes kavajslag på hennes sjuksköterskans uniform. Broscher kan förvandlas till konversation lappar när du besöker patienter och tar hand om dem. Nyhet broscher kan sätta ett leende på patientens ansikten, också.

Individanpassade stetoskop

Köpa en personlig Stetoskop för sjuksköterskan i ditt liv. Stetoskopet kan graveras med din väns namn eller ett särskilt meddelande som kommer att uppmuntra henne. Ett exempel på ett speciellt budskap som kan graveras på huvudet på ett stetoskop är följande: "Sjuksköterskor räddar liv" eller "Jag älskar att vara sjuksköterska." Stetoskop också komma i en mängd olika färger som rosa och blått, så du kan välja din kompis favoritfärg.