mynewspapers.net

måla blommor akryl

Hur man målar blommor i akryl på duk

Hur man målar blommor i akryl på duk


Akrylfärger är lysande, mångsidig och lätt att arbeta med. De blanda väl tillsammans och kan användas ogenomskinlig eller tunnas med vatten ska visas genomskinliga. När det är torrt, är akryl vattentäta. För att måla blommor med akryl på duk, börja med bara några rör av färger. Begränsa färgerna till ett system kommer att undvika dem tävlar om uppmärksamhet. Välj färger på ett par kompletterande motsatser: blå och orange, gult och lila, eller röd och grön. Börja med en starter palett av färger, penslar och duken behandlas för användning med akrylfärger.

Instruktioner

• Skapa ett stilleben blomsterarrangemang. Ordningen kan vara antingen en massa färg eller några enskilda Blom. Överväga hur formerna av blommorna samordna med din vas.

• Skiss lätt en sammansättning av ditt arrangemang på duken. Du behöver inte dra i detalj, bara allmänna former. Du kommer senare måla över blyertsmarkeringarna.

• Ställ in paletten med en droppe färg från varje rör. Början med din valda dominerar färg, måla den första blomman med hjälp av en platt borste. Flytta om måla blommor med denna färg. Det är viktigt att upprätthålla en konsekvent stil av penseldrag. Med olika penseldrag från ett område av målningen till en annan fragmenterar ditt arbete. Genomföra en korsmönster stroke: måla en stroke i en riktning och sedan vända borsten skall ta sig tillbaka över första draget. Fortsätta löst rendering blommorna.

• Mix titanium white till dominerar färgen på din borste. Färgen kommer att lätta beroende på hur mycket vitt du blanda in i den. Måla områden med blommor, att skapa kontrast. Orchestrationen av färg är det primära målet här.

• Integrera kompletterande färg i målningen. En blomma eller gruppering av blommor kan målas med denna färg. Använd det här elementet som blickpunkt--där ögat ser ut första.

• Arbete med de blå färgerna för vasen, lägga till vitt för att lätta och mjuka upp dem. Cross-lucka i vasen. Skapa en imaginär ljuskälla. Om ljuset kommer in från vänster, blir till höger om vasen mörkare. Sparsamt lägga till grönt för bladen.

Hur man gör akryl blommor

Hur man gör akryl blommor


Akryl är ett relativt nytt material till en värld av hantverk och smycken och hantverk med färgstarka akryl har en funky, modern kvalitet. Om du vill göra akryl blommor, är det möjligt att använda en die cut machine med blomma stämplar för att skapa standard blomma former. Men vill du kreativ frihet att göra någon form, storlek och stil blomma du vill, använda en bläddrar såg. En bläddrar såg är ett bord såg med tunna, spiralformiga blad och är väl lämpad för att göra intrikata, rundade nedskärningar.

Instruktioner

• Rita din blomma former på en akryl blad med en torr-radera markör eller en märkning krita. Dessa redskap är båda kan raderas.

• Sätta på skyddsglasögon att förhindra fragment som är förskjuten medan styckning kommer in dina ögon. Dra ditt hår tillbaka och inte bära en skjorta med långa, lösa ärmar eller någon dangly smycken, som dessa artiklar kan fastna i bladet.

• Vrid scroll saw blade hastigheten till medel-hög.

• Bladet akryl på tabellen bläddrar såg och slå på sågen.

• Foder i akryl bladet i bladet långsamt. Tvinga inte i akryl. Snittet blir smidigare om du är skonsam. Trycka för hårt på akryl kan även böja eller bryta det tunt bladet. Styra akryl arket så att bladet skär längs din ritade linjer.

• Regelbundet tillbaka ut bladet akryl, Stäng av sågen och blåsa ut bladet. Akryl spån kan lätt fastnar på bladet, vilket kan resultera i ett taggiga snitt.

• Använd en mini plast svetsare om du vill bifoga blommorna till andra akryl bitar, som olika färgade stjälkar och blad. Svetsare är förvärmd och spetsen flyttas längs en gemensam sammansmälta två delar tillsammans. Plast svetsaren kan också användas runt kronblad kanter att mjuka upp dem och lägga till subtila nyanser.

• Använd en borr med en plast borr om du vill göra ett hål i blomman för strängarna på ett halsband. Borra med en långsam matningshastighet för att undvika sprickbildning i akryl.

Hur du gör din egen akryl fotoram

Hur du gör din egen akryl fotoram


Viktiga bilder förtjänar noggrant utvalda ramar. Ramen bör komplettera bilden och framkalla minnet av speciella ögonblicket fångar. En anpassad akryl ram kan har tryckt blommor, tidningen utskärningar och minnen inbäddat. Med en enkel polystyren (frigolit) mögel och hobby-kvalitet AKRYLHARTS, kan du göra en en-av-en-slag bildram att hålla din en-av-en-slag bild.

Instruktioner

• Se din mögel. Mäta måtten på den yttre ramen och markera den på din frigolit block. Mäta måtten för fotot i centrum av denna mätning. Lägga till 3 mm (1/8 tum) på mätningarna runt. (När ramen ner, använder du verktyget roterande fil ett 3 mm (1/8 tum) spår om du vill skapa en läpp för foto glaset att sitta på.) Skär och gräva ut ram mögel med din kniv, ca 37 mm (1 1/2 inches) djup. Se till att ytan är så smidigt som du vill ha din ram vara yta.

• Blanda AKRYLHARTS med katalysatorn enligt paketet riktningar. Häll kådan i formen och låt sätta (två till fyra timmar). Kådan är redo för nästa steg när du hör ett klickande ljud när du knackar på den med Popsicle pinnen.

• Placera dina minnen eller andra design delar på det första lagret av AKRYLHARTS i den design du önskar.

• Blanda AKRYLHARTS för det andra lagret enligt paketet riktningar. (Obs: måtten för det andra lagret av harts förening är ofta annorlunda än de för det första lagret.) Möjligt att ställa in och torka över natten.

• Pop din ram ur formen. På baksidan av ramen, mäta 3 mm (1/8 tum) från insidan stomme öppningen och dra en linje hela vägen runt öppningen. Använda din roterande power verktyg, filen ut ett spår hela vägen runt insidan av ramen. Detta spår kommer att ge en plats för foto glaset att sitta, så du vill göra det tunn men inte så tunn att vikten på glaset kommer att bryta den.

• Fil ojämna kanter från akryl ramen med roterande kraftverktyget på en låg inställning. Sedan polera och glans ramen med plast-polering compound och chamois cloth.

• Låg ram med framsidan nedåt på en plan yta. Placera glaset inuti ramen på spåret. Applicera ett tunt lager av superlim hela vägen runt utsidan av ramen, och se till att sätta lite mer i hörnen. Sedan placera din ram backer på akryl ramen och tryck den på plats. Låt torka (ca två timmar) innan du vänder bildrutan upprätt och öppna baksidan för att placera bilden inuti.

Hur man gör egna akryl Nyckelknippa

Hur man gör egna akryl Nyckelknippa


De flesta människor använder nycklar i deras dagliga liv, så att dekorera en nyckelkedja kan vara ett tilltalande projekt. Akryl gjutning harts är ett bra val för att göra anpassade nyckel kedjor eftersom det är enkelt att använda och olika objekt kan vara bädda in enkelt i kådan. Alla objekt kan användas - mynt, snäckor, pärlor eller ens organiska material som blommor. Att göra en bra harts bit kräver vissa set-up, men projektet är lämplig för många åldrar och kunskapsnivåer.

Instruktioner

• Päls din form med mögel release. Detta kommer att bevara din mögel för framtida bruk. (Se hänvisning 1)

• Blanda din harts och katalysator i papper cup med craft minne genom att följa instruktionerna på din harts förpackning. Precision är viktigt för att en bra gjutning. Försök att göra så få bubblor som möjligt. Om du vill lägga till färg eller små föremål, som glitter, till din Nyckelknippa, blanda dem i kådan på denna punkt. (Se referenser 1 och 2)

• Fyll din form med harts. Om du vill lägga till objekt, kommer att Fyll mögel halvvägs i stället vänta på kådan att inrätta nog att objektet inte falla till botten av formen, sedan lägga ditt objekt inuti. Fyll formen resten av vägen. (Se referenser 1 och 2)

• Noggrant pop några bubblor som bildar så snabbt som möjligt, innan kådan börjar ställa. (Se referenser 1 och 2)

• Lägg kedjan slutet av din tomt Nyckelknippa i kådan. Kådan ställer runt kedjan, permanent fästa den till objektet harts.

• Vänta 24 till 48 timmar för akryl att ställa in helt, sedan ta bort den från formen. (Se hänvisning 1)

Hur man gör en korsning med silke blommorEn blommig kors är ett arrangemang av blommor i form av ett kors. Korset kan användas för att beteckna Kristus i en begravning eller distributionen av en älskad. De mest populära arrangemangen för blommiga korset är nejlikor, krysantemum och prästkragar, och föredrog färgerna är vit, röd, blå och rosa. Du kan anpassa din floral cross med silke blommor och skum att upprätthålla livet på din cross.

InstruktionerBesluta om form och storlek för din cross. Rita en mall för din cross på skummet och skär ut med en såg eller kniv.Ta bort stjälkarna av din silke blommor blomma huvuden. I förväg se blomman cheferna på skummet cross. Gör eventuella justeringar som behövs.Värm limpistolen. Med hjälp av din limpistol, placera en liten sandskädda lim på botten av blomma huvudet. Fast, tryck blomma huvudet på skummet. Hålla den på plats i 30 sekunder innan du släpper.Klipp ut och limma i menyfliksområdet för skummet omkrets över. Lägga till några ytterligare dekorationer till korset. Spraya akryl tätningsmedel på hela silke blommor korset. Att korset för att torka.Bifoga din cross till staffliet. Nu är din siden floral cross redo för visning för att hedra din älskade en.

Hands-On Kids aktiviteter med blommor

Hands-On Kids aktiviteter med blommor


Lära barnen att plantera, växa och hantverk med blommor genom praktiska aktiviteter. Barnen kan lära sig om trädgårdsskötsel av omsorg för nyligen planterade blommor, lära sig att bevara blomma blommar och utforska sin kreativitet genom blomma-inspirerad konst.

Plantera blommor

Lära barnen hur man plantera blomman plantor och mogna växter i behållare och i marken. Denna praktiska verksamhet kommer att förbereda dem för en livstid av odling. Låta barnen få sina händer smutsiga förbereder trädgården jorden genom att ta bort stenar och rötter; de kan också förbereda blomkrukor genom att kontrollera för dräneringsöppningar och delvis fylla dem med krukväxtjord. Lära barnen att vattna nyplanterade blommor, samt när och hur att ge vanligt vatten och mat.

Trycka på blommor

Att trycka på färska blommor är en annan praktisk verksamhet som barnen kan njuta av. Lära dem att skära blomma stjälkar precis under blommorna om de trycker platt-faced blommor som penséer eller prästkragar. Del av stjälkar kan förbli på blommorna om barnen att trycka på rosenknoppar eller tubulär blomma blommar. Tillplattad kaffe filter fungerar bra för att täcka blommorna; Layer blommorna mellan två filter. Infoga filter mellan de baksida sidorna i en tung bok; lägga mer vikt på boken. Efter två veckor, ska blommorna vara intryckt.

Målad blomma utskrifter

Barnen kan göra målad blomma fotoutskrifter med akryl eller finger färger. Flata blommorna fungerar bäst, men barnen kan även göra utskrifter av sidorna av rörformiga blommor. Denna praktiska verksamhet bidrar till att lära barnen om utskrift; de kan också använda blad som en del av projektet. Sprida färg på ansiktet på blomman, för hand eller med en pensel. Tryck på målade blomman på ark av papper, canvas, kartong, tyg eller glas att överföra utskriften. När barnen tar bort blomman, förblir en utskriven bild på ytan.

Decoupaged blomma konst

En annan form av blomma konst som kräver ett konkret tillvägagångssätt och det är lämpliga för barn är decoupaged blomma konst. Découpage medium är tydlig-torkning lim som barnen kan använda för att fästa verkliga, pressade blommor blomkrukor, tallrikar, vaser, bokomslag och ramar. Efter fördela ett tunt lager av découpage medium på ytan med en paint svamp, passa och tryck på blomman på toppen av limmet. Försiktigt sprida fördrivna limmet över blomman och låt den torka. Täcka blomman med ett tunt lager av découpage lim för att slutföra projektet.

Hur du använder akryl Cabochoner

Hur du använder akryl Cabochoner


En cabochon är oftast en ädelstenar eller halvädelstenar sten som inte är mångfacetterad, men är istället platt på ena sidan och konvex på den andra. Cabochoner användes som utsmyckningar på svärd handtag, kyrkliga fartyg, troner och kronor; och även monterade i ringar, berlocker och armband. Akryl Cabochoner är idag populärt material i craft världen eftersom de är billiga och har så många olika användningsområden.

Instruktioner

Hur du använder akryl Cabochoner

• Placera den plana ytan av en akryl cabochon ovanpå ett tryckt ord, såsom "Leende." Konvex upp orsakar bilden förstoras. Använda tydlig lim för att följa ordet eller orden längst ned i en cabochon. Du kan välja tråd wrap dessa "talar" cabochons för att skapa en armband, hänge eller ring, eller du kan limma dem till en fryst juice kan göra en dekorativ pennhållare.

• Göra en lätt "målat glas" fönster, använda en märkning penna, rita en design på bit av klar akryl film. Limma cabochons på akryl filmen, passa in dem i den design som du ritade. Använd en KLÄMFLASKA med en tunn applikator tips för att lägga en sträng av svart akrylfärg mellan cabochons att imitera ledande. När torr, placera inredda filmen i en robust bildram och installera en skruv öga mitt i toppen av ramen. Knyt en bit lina för skruv ögat, och hänga din "målat glas" i ett fönster.

• Köpa en steg sten mögel och några konkreta mix. Blanda betongen enligt anvisningarna och Fyll formen. Skrapa av överskottet med en lång, platt styrelsen eller linjal. Ordna akryl cabochons i en design och tryck dem lätt i fuktigt konkreta. Låt torka, och vända steg stenen av mögel.

• Skapa en prinsessa flammande genom limning akryl cabochons på utsidan av en skaft, plast kopp. Cabochoner kan också användas som "fötter" på muggar, vaser eller värmeplattor. Medan flammande torkning, klipp ut kartong prinsesskrona. Täcka kronan med aluminiumfolie, och dekorera med akryl Cabochoner

• Göra en mittpunkten genom att arrangera siden eller riktiga blommor i en lång, tydlig vas. För att hålla blommorna på plats, fylla vasen med akryl Cabochoner och sedan vatten om du använder färska blommor.

Hur man måla solrosor i akryl

Hur man måla solrosor i akryl


Måla solrosor i akryl kommer att inspirera känslor av ljusstyrka och värme, och resultatet blir en glad bit konstverk att hänga i ditt hem. Måla en liten duk till ram eller en överdimensionerad duk som kommer att skapa en kontaktpunkt i ditt hem. Måla solrosor inte utmanande när du fokuserar på målning blomman i ett avsnitt i taget. Akrylfärger är en förlåtande medium för både nybörjare och nybörjare målare och de torkar snabbt så du kan kontinuerligt arbeta med din pjäs.

Instruktioner

• Leta upp en solros referens. Placera en skär solros i vatten, studera en solros utomhus eller använda ett foto. Lägga till en direkt ljuskälla med inställningen för kontrast om det behövs.

• Planera sammansättningen av din målning. Du kan måla en stor blomma eller flera i ett gäng. Studera storleken på blommorna i förhållande till varandra för att underlätta utformningen av blommorna på duken.

• Skapa en snabb, lätt skiss av konturerna av solrosor på ett primade artist canvas med en blyertspenna. Skiss på under kronblad av blommor som kika mellan främre kronbladen. Sedan skissa hjärtformade bladen på växten. Skissa en cirkel i mitten av kronbladen att definiera runt centrum av blomman.

• Måla bakgrunden. För en ljus ockrafärg effekt, måla en medium blå färg för att fylla hela bakgrunden, målning runt konturerna av blommorna du skissat. Sedan torr pensel blå i en nyans mörkare längs ytterkanterna på arbetsytan genom att doppa penseln i färg och sedan borsta bort överskottet på en pappershandduk. Blanda mörkret med medium blå av ludd i torr pensel där färgerna möts.

• Måla den mellersta nyanser av blomma kronblad med en mitten tonar gul färg, fylla i den hela kronblad med färg. Måla i tunna skikt. Torka bort överflödig färg från borste och fjäder längs kanterna där du stoppar målning. Låt färgen torka i minst en timme.

• Måla den mörka nyanser av blomma kronblad. Din mörka nyanser kommer att vara i områdena skuggas från ljuset. Studera växten och kisa dina ögon för att se de mörka områdena. Torr pensel mörkt gul färg, och fjäder borsten lätt där mörkret möter den medelstora nyanser att blanda färgerna. Låt färgen torka i minst en timme.

• Måla höjdpunkterna i blomblad. Höjdpunkterna är de ljusaste områdena där ljuset är speglar. Färg framhäver med små drag av en ljust gul färg, ludd borsten för att blanda färgen med andra gula nyanser.

• Måla runt centrum av blomman med ett medium brun färg. Måla runt den yttre kanten av cirkeln genom att badda små punkter för att skapa konsistens som kommer att smälta centrum med kronbladen. Låt färgen torka i minst en timme. Dutta små prickar av mörkbrun att måla fröna i centrum av sunflower. Sandskädda ljusbrun och medelgul skapa höjdpunkter.

• Måla bladen och stjälken av blomman, med tre nyanser av grönt för att representera den mellersta, mörka och ljusa nyanser av bladen.

Hur man gör akryl is kuber

Hur man gör akryl is kuber


Akryl isbitar har några typiska användningsområden. Mycket tunn is kub former kan vara inbäddade med glitter, små pärlor eller berlocker och används som smycken berlocker. Tjockare is kuber av speciell harts kan vara fryst och används som icke-smältande is kuber för att hålla din dryck kallt. Du kan även skapa specialitet isbitar med falska blommor, frukter eller blad inbäddade i centrum. Dessa billiga, enkla kuber är gjorda av harts och mycket enkelt att skapa. Du kan göra dem med harts överblivna från andra projekt eller som del av en regnig dag projekt med dina barn.

Instruktioner

• Spridning ut ditt material på en plan yta, att se alla av dem är inom räckhåll. När du börjar blanda, vill du inte behöva sluta för att gå ta något du behöver. Hartsen är oförlåtande och kommer inte att vänta på dig. Spraya din ice cube fack med matolja.

• Mät upp ungefär en tesked av harts i en plast mätglaset. Medicin mätning koppar är perfekta. Mäta samma mängd aktivare i en andra kopp, såvida inte din kit anger ett annat förhållande. Alltid läst paketet instruktioner och mäta exakt; aldrig förutsätta.

• Häll aktivare i kådan, aldrig tvärtom. Rör två ihop försiktigt med en Popsicle pinne. Rör i en cirkelrörelse. ändra riktning kommer att leda till oönskade luftbubblor.

• Håll koppen omkring en tum ovanför din valda isbit väl. Häll önskad mängd harts i första kuben väl, och gå vidare till resten, precis som hälla någon annan vätska. Om du behöver göra mer kåda, Använd en ny cup för att blanda bas och aktivare. Om du återanvända din original cup, har du en ojämn blandning.

• Placera din ice cube fack i en varm och torr plats. Ett soligt fönster fungerar bra. Låt Hartsen att bota för 24 till 48 timmar, beroende på paketet rekommendationer. Efter härdning, vänd på facket och tryck på tummarna mot flexibla brunnarna pop isbitar gratis.

Bäst målar för yttre trä: olja eller akrylÄven om du kan använda oljebaserade färgen på yttre trä, ger vattenbaserad akrylfärg större fördelar. Läs begränsningarna av oljebaserad färg, eller du kunde avsluta med en sprickbildning finish som förlorar sin lyster efter en kort tid. Vet det rätta sättet att förbereda skogen för långsiktiga vidhäftning eller Slutför kommer leda oavsett vilken typ av färg du väljer.

Oljefärg

Oljefärg är en tålig finish som har en petroleum bas. Denna särskilda Slutför kommer band till ordentligt förberedd exteriör trä; men har det sina nackdelar. Eftersom det är så svårt, inte kan oljebaserad färg expandera och kontrakt, som ibland orsakar det att knäcka i extrema temperaturer. Denna yta kan också spricka när trä naturligt skiftar över tid. Oljebaserad färg kan också aktivera tråkig och kalkhaltig efter ett år eller två.

Akrylfärg

En kvalitet akryl utomhusfärg är det bästa valet för utvändiga träytor för en rad olika skäl. Till skillnad från oljebaserade färgen tenderar akryl finish att behålla sin färg och lyster längre. Vattenbaserad akryl är också mycket flexibel, en egenskap som gör det möjligt att expandera och kontrakt som trä förskjutningar och temperaturer klättra och släpp. Eftersom akrylfärg är vattenbaserade, utvisa inte det samma skadliga röken oljebaserade ytbehandlingar avskräckas.

Överväganden

Vanliga yttre akrylfärg passar bra för trä ytterväggar och staket; dock brukar det visa sig hållbara på trä utsida med tvång. Om du planerar att måla en horisontell trä yta, till exempel ett däck eller uteplats, använda en akryl däck färg. För träytor som måste uthärda en hel del fysisk kontakt, såsom yttre möbler, använda en extremt tålig, blank akryl emalj.

Beredning

Ingen typ av färg kommer att arbeta på kala exteriör trä. Oavsett om du väljer en olja eller vattenbaserad färg, måste du prime trä för att främja adekvat och långsiktig vidhäftning. Välj en kompatibel färg beroende på basen av finish pälsen. En vattenbaserad akryl primer är anslår för utvändiga träytor som du planerar att måla med akrylfärg. Använder inte acrylic primer på trä du tänker avsluta med oljebaserad färg, eller den slutliga finishen kan spricka; istället välja en oljebaserad grundfärg.

Hur man kan främja vit ingefära blommor

Hur man kan främja vit ingefära blommor


Vit ingefära är relaterad till den ätbara kulinariska ingefäran och är en tropisk perenn som ofta odlas för de spektakulära rent vita blommorna. Anläggningen är också kallad vit fjäril ingefära och är en fördelande rhizom som har blivit en pest i delar av Hawaii. Det bara växer i de allra mest sydliga områdena av Förenta staterna men kan växa som en årlig i tempererade zoner. Blommorna är sött doftande och är 6-12 inches lång. Blommar växer i kluster på stjälkar som sträcker sig från 8 till 24 inches i längd. Den vita blommor är formade som fjärilsvingar och har en opaliserande glimma i några lampor.

Instruktioner

• Skär av blomma spiror när de används, för att främja ytterligare blomning. Anläggningen kommer att fortsätta att lägga energi på att stjälken även om det finns inga fler knoppar. Istället för att slösa energi, kommer att anläggningen flytta sina resurser till en annan stam när gamla blommor tas bort. Ta bort stjälken 2 inches ovanför marken. Vit ingefära blommorna på den säsongen tillväxt och beskärning av gamla tillväxt främjar bildandet av nya skott.

• Gödsla varje månad under våren. Gingers behöver gott om mat att producera blommor och bunkra upp jordstammar för framtida tillväxt. Tillämpa en all purpose mat på det sätt som förpackningen anger. Vatten i maten tills pölar form på ytan av jorden. Detta kommer att hålla gödselmedlet från bränna rötterna och hjälpa läcker ut gamla saltavlagringar från frekvent utfodring. Upphöra med utfodring efter blomningen cykeln har slutförts.

• Flytta jordstammar till ett delvis skuggig eller soligt område. De flesta gingers är intoleranta mot solen men Hedychium familjemedlemmar, vit ingefära tillhör, blommar bättre i åtminstone en del solljus. Vatten jordstammar varannan dag på sommaren om anläggningen är i full sol.

• Dela jordstammar var tre till fyra år. Vit ingefära kommer sakta och även stoppa blommande när rotstocken samlas blir för gammal. Divisionen är bra för växterna och kommer att sporra blommande och tillväxt. Det är den huvudsakliga metoden för förökning, även om du kan också lägga ett snitt stam i marken och täcka den, och det kommer att gro och växa en annan växt.

• Öka intaget av fosfor till växten genom att lägga till en hög fosfor mat. En flytande foder av super fosfor öka blomma produktion och storlek. Fosfor är ansvarig för reglering blomma och frukt bildas i växter. Vatten väl efter ansökan och applicera produkten på våren innan blomningen skapandet. Följ tillverkarens anvisningar för ansökan priser och belopp.

Hur man gör stora papper blommorAtt göra stora papper blommor är ett hantverk som barn och vuxna kan njuta av. Papper blommor kan vara vilken färg du vill, och du behöver inte oroa dig för dem dör. Arbeta med ett barn och göra en bukett av stora papper blommor eller arbeta som en hela klassrummet för att skapa en trädgård.

Instruktioner

• Låg sex ark färgat silkespapper ovanpå varandra. Välj alla en eller de kompletterande färger. Skär av mjukpapper i hälften, då avsätta en stack.

• Vik traven med sex bitar av silkespapper fem gånger, med dragspel stil veck. Detta är samma metod som du använder för att göra en papper fläkt.

• Håll din vikta papper i ena handen, sedan föra ändarna ihop till Vik den på mitten. Skär ändarna av papper i en triangel eller pil-form med peka utåt.

• Skär en liten triangel, punkt vänd i mot papperet, vikta efter mjukpapper. Denna cutout hjälper dig att hitta var du vill placera blomman stammen.

• Vik upp lager av mjukpapper och lägg dem platt på en arbetsyta. Samla mjukpapper i centrum, där du gjort triangeln cutout som nu ser ut som en liten diamant. Linda i slutet av en piprensare runt centrum av papper blomman att säkra stammen.

• Ludd ut lager av mjukpapper. Crinkle det med fingrarna för extra textur eller fullhet.

Traditioner med mexikanska papper blommor

Traditioner med mexikanska papper blommor


Generationer av mexikanerna har använt handgjorda papper blommor för att dekorera för semester, festligheter och firande, speciellt Dia de los Muertos (dag av döda). Levande, ljusa blommor, vanligen tillverkade av mjukpapper, har blivit en allestädes närvarande mexikanska prydnad, även används för tabellen hörnstenarna eller att försköna hemmet. Kräppapper blommorna har blivit populära i USA, särskilt i sydväst.

Ursprung

Mexikanska mjukpapper blommor spår sin rot i konsten att "papel picado," som går tillbaka till pre-spanska tider, enligt Mexconnect.com. Aztekerna använde Barken för att göra grov papper formade till banderoller och flaggor, och inredda för användning i ritualer och festligheter. Konsthantverkare skär traditionellt intrikata mönster och även scener från Bibeln i tjockt papper med saxar, knivar, hammare och stämjärn. Papel picado dekorationer pryder vanligtvis windows.

Evolution

Teori har det att båten för att göra papper blommor ändras efter tunt papper kom till Mexiko från Östasien efter den spanska erövringen-tunt papper kallas "papel de Kina," säger Mexconnect.com. Eftersom papper kan försämras snabbt, har plast urtag fått favör. Moderna mjukpapper blommor är enkla skapelser jämfört med deras pre-spanska papel picado.

Användningsområden

Mexikanska papper blommor kan användas för att dekorera montrar på festligheter och festivaler, och altaren och gravar hedra avlidna släktingar för Dia de los Muertos och dagarna efter det, de katolska minneshögtider av alla helgons dag och alla själars dag. Blommorna var ursprungligen användes i stället för verkliga flora, lågsäsong under de kallare månaderna. Användning av de konstnärliga skapelserna används dock nu att fira många helgdagar, speciellt Cinco de Mayo, en politisk helgdag till minne av den numerärt underlägsna och dåligt beväpnade mexikanska armén osannolik seger över fransmännen i slaget vid Puebla 1862. Handgjorda blommorna används också att fira många andra traditioner, som bröllop och födelsedagar.

Hantverkare

Att göra mexikanska papper blommor är huvudsakligen en kvinnors konst, enligt The University of Arizona södra Arizona Folk Arts. Några är stolta över deras förmåga att göra flera olika typer av blommor använda endast papper, som vallmo, prästkragar, rosor, paradisfåglar och även julstjärnor till jul. En förenklad papper blomma är dock gemensamma barn eller förskola hantverk både i Mexiko och USA.

Mönster

Enligt Mexconnect.com, kan papper blommor färger vara specifika för semester. Konstnärer väljer ljusblå, rosa och vitt för firandet hedra Jungfru Maria. Mer levande färger som rosa, lila och orange är förknippade med Dia de los Muertos. Mexikanska flaggan färger i rött, vitt och grönt används för politiska semester Självständighetsdagen den 16 September och Cinco de Mayo den 5 maj. Mexconnect.com säger jul och icke-religiösa festligheter traditionellt har regnbågsfärgad mjukpapper blommor. Blommorna kan utgöra kors, änglar, blommor, blad, fåglar och mycket mer.

Hur man gör papper Teresita blommorBjärt färgade Teresita blommor används i dekorera för mexikanska semester Cinco de maj eller Dia de los Muertos. Blommorna är gjorda av kräppapper och görs normalt med flerfärgade stjälkar. Teresita blommorna göra levande grupperingar eller ser bra ut individuellt. Gruppera dem i flerfärgade arrangemang för den mest dramatiska effekten.

Instruktioner

Förfarande

• Skär en 1 tums cirkel och 4 tum fyrkant från en färgad crepe papper. Använd inte samma färg som önskad piprensare stammen. Deformationszoner 4 tum torget till en boll och limma den mot den 1 tum cirkeln. Placera 1 tum cirkel till toppen och limma botten av kräppapper bollen till toppen av piprensaren. Använda lätt tryck så piprensare sänkor i papper boll 1/8 tum.

• Skär 5-1 1/2 tum av 3/4 tum teardrop kronblad från en annan färgad crepe papper. Rulla den breda änden av kronblad runt ditt finger för att ge det en svag Kurva.

• Placera en droppe varmt lim på den spetsiga ändan av bladet. Limma mot den under sidan av kräppapper bollen. Jämnt placera andra 4 kronblad runt basen av blomman. Upprepa processen för ytterligare blommor.

Hur man gör papper blommor & Party dekorationer

Hur man gör papper blommor & Party dekorationer


Använd papper blommor och fjärilar för att förvandla din nästa fest till ett färgglatt sagoland. Mjukpapper kommer i en regnbåge av färger som passar alla inredningar. Gigantiska blommor är ett billigt sätt att lägga massor av ljus färg till din fest dekorationer. Papper blommor i starka färger är traditionella för en Mexican fiesta medan pastellfärgade blommor och fjärilar skapar en söt atmosfär för en liten flickas födelsedagsfest. Att göra dessa lätt dekorationer kommer att hålla barnen sysselsatta medan de väntar på fest dagen.

Instruktioner

• Låg sex bitar av silkespapper ut platt. Bunta papper så alla kanter är ännu. Vik upp en 1-tums gånger längs långsidan av pappersbunten.

• Vänd pappersbunten och gör en annan 1-tum gånger längs den vikta kanten. Fortsätta att vända papper och göra veck tills du når andra kanten. Detta kommer dragspelsvikt pappersbunten. Har du en lång remsa av vikta papper.

• Runt båda ändarna av pappersremsa med sax. Vik pappret på mitten och vira en piprensare tätt runt luckan. Dra lager av papper isär för att göra en stor, fluffig blomma. Hänger dessa blommor från taket eller tejpa dem till väggar.

• Om du vill lägga till en stam i din blomma, Linda ändarna av piprensare runt spelnivå bambu. Säkra målen med en bit tejp. Hålla sig blommorna i marken runt ditt parti område eller Visa kluster av dem i vaser.

• Skär två 10-av-10-tums rutor av mjukpapper. Vik dem på mitten. Skär kanten mittemot luckan i en dekorativ design, som pilgrimsmusslor eller sicksack. Två stora pilgrimsmusslor fungerar bra.

• Vik papperet och tråd luckan i en trä klädnypa, sorten utan en fjäder. Skjut in papperet i PIN-koden så att det är samlat jämnt längs klädnypa. Håll pappret i genom att tejpa runt den öppna änden av pinnen.

• Separera de två lagrarna papper i två fluffiga fjärilsvingar på varje sida av PIN-koden. Vira en piprensare runt huvudet av fjärilen och forma det till två lockigt antenner.

• Häng fjärilar från taket, tejpa dem till väggar eller placera dem bland papper blommor.

Vilken typ av utsäde spridning använder Akleja blommor?

Vilken typ av utsäde spridning använder Akleja blommor?


Columbine--vetenskapliga namn Aquikegia--är en färgstark perenn uppskattad av trädgårdsmästare för dess fina blommor, dess blå-grönt bladverk och dess förmåga att locka kolibrier. Det sätt som det skingrar dess frön är något ovanligt.

Columbines propagera själv väl

Vilken typ av utsäde spridning använder Akleja blommor?


Columbines sprida naturligt genom att framdriva frön från växten till andra platser i trädgården. Så detta kan tillåtas ske naturligt, kunniga trädgårdsmästare inte deadhead deras columbines.

DeadheadingMedan deadheading andra växter--nyper av utbränt blommar--tenderar att främja tillväxt och blossom produktion, när det gäller columbines, som släpper sina frön efter blomning, att ta bort döda blommor skulle också ta bort en frökapsel.

Frökapslarna

Till skillnad från många blommor har columbines en frökapsel som är vänd uppåt så frön inte tappa direkt till marken. Columbines delar denna funktion med vallmo, jättenattljusolja och flera vilda blommor.

Vinden

För att skingra dess frön, måste columbine tillräckligt vind till spets fröna ur dess seedpod. Stjälken hålla seedpod är böjd på en vinkel som gör det troligt att när det finns tillräckligt vind att böja stjälken, kommer att fröna falla bort från anläggningen.

Ett Plus för trädgårdsmästare

Vilken typ av utsäde spridning använder Akleja blommor?


Denna funktionen i columbines kan trädgårdsmästare att planera för naturlig expansion av blomma sängen. Är det bra att kratta jorden runt sängen för att tillåta faller frön gripa lättare.

Hur man kan ordna bord topp blommor höjdpunkten

Hur man kan ordna bord topp blommor höjdpunkten


En bordsskiva blommig höjdpunkten lägger elegans och förfining till din middagsbjudning. Ett enkelt arrangemang med två typer av blommor och grönska är lätt att sätta ihop och kostar mindre än en florist arrangemang. Den idealiska behållaren för en bordsskiva blomsterarrangemang är en skål, skålen eller kompott. Dessa rätter är låga i tabellen och kan fyllas med fler blommor än högre vas utan att blockera den diners syn på varandra.

Instruktioner

• Få blommor och grönska. För en bordsskiva arrangemang, använda blommor med liten eller ingen doft. Starkt doftande blommor kommer att övermanna smaken av maten, vilket gör det smakar som de blommor dofter. Har sju till nio stora blommor, kompenseras av minst två gånger det antalet medelstora eller små blommor. Säkra tillräckligt grönska att fylla i mellan och runt blommorna.

• Välj behållaren. En bordsskiva arrangemang bör hållas i en låg behållare, till exempel en skål eller kompott, så att den inte blockerar diners utsikt över varandra över bordet.

• Skär en bit av blommig skum något mindre än behållarens botten diameter med en sågtandad kniv. Placera skummet i behållare och tillsätt vatten tills skummet är helt mättad.

• Stick den showiest av de stora, dagens blommorna i centrum av blommig skummet efter styckning till längd. Denna blomma kommer att bestämma höjden på den ordningen, som bör vara lägre än öga-nivå av gästerna sitter vid bordet.

• Lägg till återstående presenterade blommorna i ett cirkulärt mönster runt centrum blomman; infoga dem relativt regelbundet, svindlande dem så att de är jämnt fördelade i alla riktningar.

• Hålla varje blomma i sin avsedda position innan klippa av stjälken för att avgöra hur mycket avskurna. Ju närmare blomman är till kanten av behållaren, ju kortare stammen bör vara. Detta kommer att ge arrangemanget en övergripande "rundade", eller balanserad, se från alla sidor.

• Stick mindre blommor, stam av stam, i blommig skummet. Space dem jämnt bland de presenterade blommorna, skära deras stjälkar kortare ju närmare de är placerade till kanten av behållaren.

• Fyll i consensusöverenskommelsen med grönska. Börja vid kanten av behållaren, skära dessa stammar mycket kort och infoga dem i blommig skummet nästan vågrätt, så att de täcker både blommig skummet och kanten av behållaren. Fortsätt lägga till grönskan för att dölja alla exponerade blommig skum, infoga stjälkarna så att gröna är något lägre än nivån på blommorna, accenting dem snarare än täcker dem upp.

Kända tyska blommor

Kända tyska blommor


Tyskland ligger i nordvästra området för Europa och dess landskap varierar från rika skogar i söder till bergsområden i norr. Växer i ett tempererat klimat, är blommorna i Tyskland omväxlande och varierande. Vissa blommor är bekant förknippade med Tyskland, antingen genom länkar till historia, kultur eller den tyska traditionen av medicinsk forskning.

Blåklint

Blåklint är den nationella blomman i Tyskland, eftersom det sägs att när drottning Louise av Preussen flyr Napoleon hon gömde sina barn i ett majsfält och roade dem genom vävning blåklinten. Det tyska namnet är "knapweed" och det hör till släktet centaurea av blommor. Dess vanligaste sorten är klarblå färg, vilket ger inspiration till skuggan kallas "blåklint blå." Rosa och lila sorter av blåklint finns också. Blåklinten växer i fälten säden i många regioner i Tyskland, även om jordbruksmetoder hotar deras existens. Herbalists kan använda blåklinten öga infektioner, inklusive konjunktivit. Juice från stammen av blåklinten hjälper sår att läka.

Edelweiss

Edelweiss växer i alpina bergsregioner, även om det har sitt ursprung i Asien. Det är en liten, vit blomma och inspirerat låten "Edelweiss" från musikalen "Sound of Music." Sitt botaniska namn är "Leontopodium alpinum" och det är en del av familjen. På tyska betyder edelweiss "ädla och vita." I populärkulturen, edelweiss betyder kärlek och det gavs ofta till en nära anhörig som bevis på kärlek.

Fuchsia

Fuchsior är uppkallade efter den 16th century tysk botanikern Leonhard Fuchs. Det finns många arter av fuchsia och även om de är Sydamerika, de nu odlas också i många europeiska regioner, däribland Tyskland. Leonhard Fuchs var en läkare som också var en expert på de medicinska egenskaperna av växter.

Historien av konstgjorda blommor

Historien av konstgjorda blommor


Blommor har varit en betydande en del av de flesta kulturer i århundraden. De flesta sorter är lättfördärvliga efter styckning och konstgjorda blommor ger en varaktig ersättning. Historien av konstgjorda blommor är spårbar tillbaka hundratals år och involverade flera länder.

Silke blommor av Kina

Kina gjorde silke blommor hundratals år sedan för extravaganta arrangemang som var del av konstnärliga visar i bostäder, palats och platser för tillbedjan. Skapelser var för personligt uttryck och inte kommersiellt säljs.

Italiens bidrag

Runt 1100-talet började italienarna crafting konstgjorda blommor från silkworm kokonger färgade olika färger. De var de första att sälja deras konstgjorda blomsterarrangemang.

Frankrike förskott verksamheten

Fransmännen snabbt lärt sig de italienska teknikerna och av 1300-talet dominerade den konstgjorda blomstermarknaden. Deras regeringstid varade i hundra år. I början av 1800-talet introducerade svenska invandrare konsten till Amerika.

Viktorianska influenser

Opulence dikterade den viktorianska eran och konstgjorda blommor omfattas allt från mantlar till tabeller och ledstänger. Som internationella handeln blomstrade, började konstgjord blomma material inkludera importerade crepe, tunt, satin, gasväv och sammet.

Florist påskrift

På 1920-talet började florister använda konstgjorda blommor för att öka naturliga blomsterarrangemang när vissa blomma typer var inte tillgänglig eller för dyr att vara praktisk.

Hur man gör stora mjukpapper blommor

Hur man gör stora mjukpapper blommor


Stora mjukpapper blommor fyller upp en masse utrymme. De också är snabb, billig att göra och är en perfekt part dekoration. Bjärt färgade papper blommor är traditionella för en Mexican fiesta, men de kan anpassas för många tillfällen. Dekorera ett valv med pastellfärgade blommor för en flickor älva parti eller göra hörnstenarna med röda, vita och blå blommor för en bakgård picknick på den fjärde juli.

Instruktioner

• Stack tre ark av papper på ett bord med alla kanter även.

• Fäll upp 1 tum längs den nedre kanten av pappersbunten.

• Vänd på stacken och Vik upp en annan tum på kanten du vikta tidigare. Fortsätta dragspel vikning papper på detta sätt tills du har lagt hela bladet. Har du en 1-tums-hela högen med vikta papper.

• Nypa centrum av vikta stacken och Linda i slutet av en chenille stam tätt runt det två gånger. Detta är stammen av blomman.

• Separat lager av papper att bilda kronblad av en stor blomma.