mynewspapers.net

letarad och letakolumn i samma cell

Hur man kombinera LETARAD och LETAKOLUMN

Hur man kombinera LETARAD och LETAKOLUMN


LETARAD och LETAKOLUMN är två Excel-funktioner som avsöka igenom data i ett rutnät eller en tabell och identifiera och förekomst av data som matchar den information du angett i funktionen. LETARAD står för "vertikal sökning" och LETAKOLUMN står för "horisontella lookup." Du kan kombinera dessa två funktioner i en formel.

Instruktioner

• Öppna Excel och förbereda källdata. Tabellen bör inkludera kolumnrubriker och inkludera flera rader. Skapa en rudimentär lager spårning ansökan. Skapa kolumnrubriker för "Fakturanummer," "Fakturadatum", "Produkt-ID," "Produktnamn", "Pris", "Totalt" och "Stock Alert." Bredda varje kolumn för att se den fullständiga titeln. Ange tio rader med data att ha en bas av data att testa formeln. Ange 10010 i cell A2 som den första fakturanummer och tryck enter. Klicka på en liten ruta i det nedre högra hörnet av ramen runt A2 och dra den ner till A11. Ange ett datum i B2 och drag markeringsramen runt cellen för att nå B11. Dessa två kolumner är inte viktigt för demonstration av formeln. Ange ett tal mellan 1 och 4 i kolumnen produkt-ID. Du kommer att behöva Upprepa varje nummer flera gånger, vilket är OK. Har du titlar i cellerna A1 till H1 och dataraderna kommer att utsträckas till fylla celler A11 till H11.

• Skapa en statisk tabell för källdata. Ange i celler K1 till K3 rubrikerna "Produkt-ID", "Produktnamn" och "Pris". Fyll i fyra poster i tabellen numrering produkterna 1, 2, 3 och 4. Kalla dem "Stora Widget," "Medium Widget," "Liten manick" och "Widget Pack." Ge dem priserna på 200, 150, 100 och 250 respektive. Du kommer att märka att tabellen är ett horisontellt format.

• Skapa en annan tabell för lagernivåerna. Ange "Produkt-ID" i cell K7 och "Start lager" i cell L7. Ange nummer 1-4 i kolumnen K och sätta lagernivåerna på 2, 3, 7 och 4. Den här tabellen är i ett lodrät format.

• Fylla i värden för produktens namn och pris i tabellen faktura. Ange följande formel i cell D2: "= HLOOKUP(C2,$K$1:$O$4,2,FALSE)" och i E2: "= HLOOKUP(C2,$K$1:$O$4,3,FALSE)" utan anföres i båda fallen. Klicka i D2 och dra en ram över till E2. Släpp musknappen. Klicka på en liten ruta i nederkant högra hörnet av ramen och drar den för att utvidga till E11. Detta kommer att fylla alla produktnamn och pris kolumner med hänvisning till tabellen Product look-up.

• Fyll i kolumnen kvantitet med slumptal. Se till att de första några posterna för varje produkt-ID nedan lagernivåerna du spelat in i lager utseende-upp bord. Ange formeln "= E2 * F2" i cell G2. Dra ramen runt denna cell till cell G11 att fylla i den här kolumnen.

• Ange följande formel i cell H2: "=IF(SUMIF($C$2:C2,C2,$F$2:F2) > LETARAD (C2, $K$ 7: $L$ 11,2, FALSE), sammanfoga ("Stock Alert för", HLOOKUP(C2,$K$1:$O$3,2,FALSE)),"")"denna formel innehåller både funktionen vlookpu och funktionen HLETAUPP eftersom den behöver för att referera till data från båda look-up tabellerna i bladet. Klicka på torget i det nedre högra hörnet av H2 och dra ramen ner till H11. Du har nu en rudimentär stock alert system kombinera LETARAD och LETAKOLUMN i samma formel.

Organell kontrollera transporter av material till och från en CellCeller finns i alla former av liv, från protozoer i damm vatten till mänskliga varelser. Organ i en cell som bär på dess processer kallas organeller. Bakterier är prokaryota, en typ av celler som är relativt enkel med några interna organeller. Eukaryota celler är mer komplexa och omfattar många organeller inuti dem. Prokaryota och eukaryota celler har ett cellmembran, som styr transporten av material.

Organeller

Precis som organen i våra kroppar har specifika funktioner, har celler organeller som utför specifika processer i cellen. Kärnan är centrumet. Cytoplasman är vätskan i cellen som skyddar organeller. Det endoplasmatiska retiklet transporterar material inom cellen. Ribosomer göra proteiner. Mitokondrier sönder bränslet för energi. Vakuoler används för lagring. Lysosomer digest avfall. Cellmembranet styr flödet av material till och från cellen. Växtceller har också cellväggar för struktur och skydd, samt kloroplaster att omvandla solljus till bränsle.

Cellmembranet

Alla celler har ett cellmembran, som är ett plasmamembran gjord av ett dubbelt lager av fosfolipider. Detta styr transport av material till och från en cell. Cellmembranet är dessutom form och stöd av cellen.

Osmos

Osmos är flödet av material från hög koncentration i en lösning till ett område med låg koncentration. Detta sker naturligt och anses vara passiv transport. Material kan flytta in i en cell genom cellmembranet genom processen för osmos.

Aktiv Transport

Ibland material behövs i relativt hög koncentration i cellen. Till skillnad från osmosis, som är en passiv verksamhet, kräver detta energi från cellen. Osmos fungerar faktiskt mot detta behov så cellmembranet har protein webbplatser som fungerar som pumpar att ta material från yttersidan in i cellen. En annan form av aktiv transport kallas endocytos, där cellen uppslukar material inom dess membran och smälter det inuti cellen.

Feline förlust av balans och låg blod Cell sammanräkning

Feline förlust av balans och låg blod Cell sammanräkning


Katter, som människor, kan utveckla valfritt antal sjukdomar eller sjukdomar. När en katt blir sjuk, kan han Visa symtom på sjukdom såsom förlust av balans. På den veterinär kontor, kan katten ha ytterligare kliniska tecken på sjukdom, såsom en låg blodkroppar. Medan dessa är två separata symptom, indikerar de båda att katten lider av någon typ av hälsofråga.

Identifiering: Låg blod Cell sammanräkning

Det finns två typer av blodkroppar: vita blodkroppar och röda blodkroppar. En låg blod cell sammanräkning är ett kliniska tecken som identifieras efter blod test på en veterinär kontor. En låg röd blod cell sammanräkning är känd som anemi, medan ett antal låga vita blodkroppar som kallas leukopeni. Symtom på anemi är viktminskning, brist på aptit, svaghet och katten kan tyckas vara mer slö. Under tiden symtomen av leukopeni är feber eller en infektion.

Identifiering: Förlust av balans

Förlust av balans är lättare att identifiera i en katt i jämförelse med en låg blodkroppar. Tecken på felint förlust av balans är enklare och kan omfatta snavar, lutar åt sidan eller falla över. Dessa tecken kan uppstå när som helst, oavsett om katten promenader, kör eller hoppning.

Orsakar

Anemi hos katter kan ange flera olika hälsofrågor. Generellt är anemi associerad med aktiv blödning någonstans inom det organ eller den massiva blod loss―usually trauma, olika immunsystemet sjukdomar, gifter som kan förekomma i kroppen eller benmärg sjukdomen. Under tiden, leukopeni indikerar någon typ av inflammation eller infektion, eller vissa typer av felint cancer. Förlust av balans i en katt kan också ange flera olika hälsofrågor. Detta inkluderar innerörat sjukdom, brist på eller förlust av blodflödet till lillhjärnan, trauma till lillhjärnan, toxoplasmos och felin infektiös peritonit. Toxoplasmos är en svår bakterieinfektion, medan felin infektiös peritonit är en allvarlig och mycket dödliga virus infektion.

Diagnosen

Katter med antingen symptom bör ses av en veterinär omedelbart. På den veterinär kontor, kommer att katten genomgå olika tester för att fastställa den bakomliggande orsaken till antingen anemi eller förlust av balans. Detta kan inkludera en urinanalys, blodprov inklusive en full kemi panel och andra tester, såsom röntgen eller ultraljud för att testa för fysiska missbildningar.

Behandling

Behandlingen varierar stort beroende på den underliggande orsaken till antingen förlust av balans eller låg blod cell sammanräkning. Den drabbade katten kan behöva läkemedel, såsom antibiotika, underliggande infektioner. Katten kan behöva Immunosuppressiva läkemedel att undertrycka immunförsvaret, som kan orsaka för tidig röda blodkroppar förstörelsen. Vissa katter kan kräva operation för att reparera eller åtgärda problem med nervsystemet, till exempel borttagning av en tumör.

Nutrition i vete och ris

Nutrition i vete och ris


Du bör äta mellan fem och åtta 28 g (1-oz.) motsvarigheter till korn per dag, och minst hälften av dem bör bestå av hela korn. En fullkorn beskriver en produkt som använder säden i sin naturliga form, som innehåller kli, groddar och frövitan. Raffinerade eller slipat korn beskriva ett korn med kli och groddar tas bort. Näringen får du från vete och ris beror på om du äter fullkorn eller en raffinerad version.

Fibre

Fiber är del av en växt-mat enzymerna i dina tarmar inte kan bryta ner. Du bör sträva efter 14 g fibrer för varje 1000 kalorier du förbrukar. Växter innehåller två typer av glasfiber. lösliga fibrer som drar till sig vatten och olösliga fibrer som rör sig genom mag-tarmkanalen intakt. Slipat vete, som den som används för att göra vitt mjöl, innehåller vissa lösliga fibrer. Hel-vete produkter innehåller mer fibrer eftersom flesta är i kli och några i grodden. En skiva hel-vete bröd, som utgör en 28 g (1-oz). motsvarande, innehåller cirka 1,7 g fibrer. En tredjedel kopp vitt ris innehåller 0.6 g fiber medan samma servering av brunt ris innehåller 2,8 g fibrer.

Protein

Spannmål som vete och ris består av komplexa kolhydrater, som tjänar som en hälsosam energikälla. Vete och ris också innehålla vissa protein, som bör göra upp 10 till 35 procent av dina totala kalorier. Proteiner består av aminosyror. När du äter en källa till protein, din kropp bryter ner till de enskilda aminosyrorna och använder dem för att bygga proteiner som behövs för att stödja kemiska reaktioner och celler i hela kroppen. Frövita portion av vete eller ris kärnan innehåller flesta av protein. En 1/3-kopp servering av brunt ris innehåller 2.58 g protein medan samma servering av vitt ris innehåller 2.02 g protein. Vete innehåller den högsta halten av protein i familjen korn, med 1/3 kopp av hela vetemjöl som tillhandahåller 5,28 g protein.

Vitaminer

Korn tjäna som en bra källa till vitaminer, särskilt B-vitaminer, bland annat tiamin, riboflavin, niacin och folat. Tiamin, riboflavin och niacin hjälper kroppen att effektivt bryta ner mat och omvandla den till energi. Folat stöder produktion och underhåll av celler, vilket gör det nödvändigt att utveckla fostret, vars celler delar snabbt. Fullkorn innehåller naturligt en högre nivå av vitaminer än raffinerat spannmål, men livsmedelsproducenter befästa ofta raffinerade livsmedel genom att lägga till vitaminer tillbaka till dem. Vuxna bör intaget mellan 1.1 och 1.2 mg tiamin per dag. En tredjedel kopp hela vetemjöl innehåller 0.2 mg tiamin. Den samma portion av brunt ris innehåller 0.096 mg och vitt ris innehåller 0,02 mg. hela vetemjöl innehåller 0.066 mg riboflavin mot det dagliga intaget av 1.1-1.3 mg rekommenderas för vuxna. Vitt ris innehåller 0.013 mg riboflavin, medan brunt ris innehåller 0,025 mg i 1/3 kopp. Vuxna bör konsumera 14-16 mg niacin och 400 mikrogram av folat per dag. Hela vetemjöl ger 1,98 mg niacin och 53 mikrogram av folat. Vitt ris innehåller 0.29 mg niacin och 1 mikrogram av folat medan brunt ris innehåller 1.528 mg niacin och 4 mikrogram av folat.

Mineraler

Vete och ris fungera som en rik källa till flera viktiga mineraler. Kroppen behöver järn att producera hemoglobin--protein i röda blodkroppar som ansvarar för transport av syre till cellerna i kroppen. Vuxna män och postmenopausala kvinnor behöver 8 mg järn per dag, medan kvinnor 19 till 50 bör intaget 18 mg på grund av den månatliga förlusten av blod genom menstruation. En tredjedel kopp hela vetemjöl innehåller 1,44 mg, vitt ris innehåller 0,14 mg och brunt ris innehåller 0,42 mg järn. Vuxna bör intaget 700 mg fosfor, som fungerar med kalcium och vitamin D för att bygga starka ben, per dag. Hela vetemjöl innehåller 142.6 mg, vitt ris innehåller 8 mg och brunt ris ger 83 mg. Andra mineraler i vete och ris är kalium, zink, koppar, mangan, magnesium och selen.

Fördelar och nackdelar med selektiva media

Fördelar och nackdelar med selektiva media


Biologer använder selektiva medier tillsammans med differentiell media att isolera och identifiera olika bakteriella organismer. Både medellång typer fungerar olika. Selektiva medier isolera organismer, och en växande miljö bidrar till vissa typer av organismer men inte till andra. Differentiell media ger en växande miljö som tillåter viss organismer att växa på olika sätt. Som namnet antyder, skilja differentiell media mellan olika typer av samma organism. Ta itu med användningsområden och tillämpningar av selektiva medier kräver dig att jämföra och kontrastera det till differentiell media.

Uppväxtmiljö

Fördelen med att använda selektiva medier är förmågan att kontrollera vad kommer och inte kommer att växa på en särskild kultur skylt eller en petriskål. Selektiva medier kan innehålla färgämnen och andra kemikalier som antibiotika typer, särskilt neomycin, som förhindrar tillväxten av vissa typer av celler. Detta ger biologer förmågan att kontrollera vilka typer av organismer växer i en specifik experiment. Dock gäller att begränsa tillväxten av organismer i ett experiment till endast specifika typer, avskaffa forskare också möjligheten att förstå hur de organismer som växer kan ändras om den utsätts för andra typer av celler och organismer. Denna begränsning eller nackdel för selektiva medier kräver ytterligare studier av en viss organism i en differentierad medium.

Återkoppling

Selektiva medier ger omedelbar feedback om hur organismens celler interagerar med kontrollerad kemisk eller ämne i media. Till exempel om införandet av ett antibiotikum som ampicillin förstör eller annars agiterar de växande cellerna, forskare kan rimligen dra slutsatsen att cellerna reagerar negativt på ampicillin. Läkare använder denna typ av feedback för att upptäcka allergier hos patienter. I vissa fall kan lägga till för många olika kemikalier i en selektiv media blandning dock skapa en cocktail som påverkar organismens celler. I det här scenariot inte kan forskare ofta avgöra om den senaste kemiska infördes skapade reaktionen eller en tidigare kemikalie eller blandningen av vissa eller alla av kemikalierna var katalysatorn.

Isolera positiv tillväxt

Som nämnts, ge selektiva media stark återkoppling på vilka kemikalier kan påverka tillväxten av vissa celler och hur dessa kemikalier påverkar cellerna. Även om detta ger viktig information om kemikalier som har en negativ effekt, är det ofta mer svårt att använda selektiva medier för att isolera kemikalier som kan ha en positiv effekt. Om organismens celler fortsätter att växa på att lägga till vissa kemikalier till en selektiv media, inte kan forskare ofta avgöra om att tillväxt orsakas av en kemisk införandet, eller om tillväxten är naturliga och opåverkad av den kemiska introduktion.

Tillväxt Variation

Även om selektiv media ge viktig information om de kemikalier som hindra eller försvåra tillväxt av organismens celler, kan inte de ge mycket data på hur tillväxten av dessa celler kan variera utifrån olika kemikalier och miljöer. På detta sätt fungerar selektiva media som en strömbrytare; antingen cellerna att växa, eller de inte. Differentiell media, dock fungera som en dimmer; cellerna att växa, men i olika takt och på olika sätt. Följaktligen, när man analyserar de tillväxt och död faktorerna celler som en viss organism, är det nödvändigt att använda selektiv och differentierad media.

Vow förnyelse ceremoni och mottagning idéerHålla en vow förnyelse ceremoni är en bra idé att visa din kärlek och hängivenhet till din make. När du planerar en vow förnyelse ceremoni, omfatta en reception efteråt där du kan fira din år äktenskapliga lycka, och de komma i framtiden, med människor som du älskar mest.

Tidsresor

Välj en tidsperiod, till exempel på 1920-talet, 1950-talet, 1970-talet och 1980-talet, att använda som tema för din vow förnyelse ceremoni och mottagning. Du kan välja den eran baserat på när ni två gifte sig först eller när du växte upp, eller bara välja en tidsperiod som du vet att du kan ha kul med. Låt denna era inspirera dina kläder, dekorationer, inbjudningar, underhållning och mat. Du kan även begära att dina gäster klä i tema klädsel.

Alla i familjen

Engagera din familj i din vow förnyelse ceremoni och mottagning. Om du har vuxit barn, be dem att stå upp för dig vid ceremonin. Yngre barn eller barnbarn kan tjäna som blomma flickor och ring bärare. Du kan även ha en familjemedlem som utför ceremonin, eftersom du är redan gifta och behöver inte en ordinerad officiant. Be alla familjemedlemmar med musikaliska talang att underhålla under mottagningen. Om du har en familjemedlem med kulinariska färdigheter, kunde hon även gör din bröllopstårta eller hjälpa till att välja menyn i receptionen.

Destination ceremoni

Välj en plats som du och din make har alltid velat besöka för din ceremoni. Du kunde ha en tropisk ceremoni på en strand, en rolig Las Vegas ceremoni eller ett winter wonderland ceremoni i bergen. Ta med din närmaste familj och vänner med dig att göra tillfället ännu mer speciell. Eftersom du förmodligen inte är bekant med området, hyra en lokal bröllop planerare att hjälpa med information om ceremoni och mottagning.

Cocktailparty

Värd en kväll cocktailparty för att fira att förnya dina löften. Börja kvällen med din vow förnyelse ceremoni och sedan festa hela natten på ett cocktailparty i din ära. Håll ditt löfte förnyelse ceremoni och partiet på samma plats för att göra kvällen mer avslappnad. Beroende på din budget och preferenser, kunde du ha denna händelse på ditt hem, en lokal restaurang, ett museum eller ett hotell.

Hur man rita och måla byggnader

Hur man rita och måla byggnader


Teckning och målning byggnader är en bra övning i att lära hur man effektivt skapa linjer och former i en konst sammansättning. När du ritar byggnader, du i huvudsak skissa en serie överlappande geometriska former--som rektanglar, kvadrater, kuber och pyramider--som utgör byggnader strukturella och andra detaljer. Uppnå exakta ritningar genom att studera byggnader olika vinklar och former sedan rita dem. Måla byggnaderna med akvarell färger--en mångsidig medium som är bra för att skapa arkitektoniska detaljer.

Instruktioner

Rita byggnader

• Rita byggnader vertikala linjer. Använd en ritning penna för att skissa byggnad dispositionen former på papper. Titta på bilden som referens. Börja med att rita byggnaden som är mest i bakgrunden. Följ med att skissa byggnader i medelväg sedan vidare dem i förgrunden av bilden. Använda en linjal för att göra raka linjer.

• Skiss byggnad hustaken. Alla byggnader har olika tak former; vissa är platt, några är pyramid-formas och några är rundade. Studera vinklarna på hustaken och Rita vad du ser.

• Rita byggnader dörr och fönster. Använda en regel att göra raka linjer, och kom ihåg att dörr- och linjer har samma vinklar som taket rader direkt ovanför dem.

• Lägg till strukturella och arkitektoniska detaljer. Om din referens foto är en närbild, kanske du kan se dörr- och fönsterkarmar, avsatser och andra detaljer. Även någon urskiljbar byggnadsmaterial, såsom tegel, sten, metall, glas, etc., i din skiss.

Målning byggnader

• Måla byggnaderna. Använda en tvätt teknik genom att doppa penseln i vatten sedan badda det lätt i paint och borstning färgen med slät, även stroke på papperet. Med tekniken som tvätt, det mindre vattnet du sätta på borsten, den mer ogenomskinlig färg kommer att vara. Du kan skapa mörkare-skuggade områden med mindre vatten på borsten. Späd färgen för att skapa genomskinlighet för att måla tändare-skuggade områden.

• Måla byggnader detaljer. Måla de tunna konturerna på de byggnader som stomme strukturer och windows med hjälp av en liten, tunn-tips pensel. Använd endast en liten sandskädda av färg för att skapa tunna linjer.

• Måla bakgrunden. Måla himlen och alla moln med en medellång, platt pensel för att fylla i det stora området. Att skapa vita former som moln, lämna anslåområdena omålad, vilket gör att vitboken syns igenom.

Hur man gör en anläggning cell modell steg för steg

Hur man gör en anläggning cell modell steg för steg


Cell modeller illustrera hur celler fungerar i växter och djur. Plant cell kan vara särskilt svårt för eleverna att visualisera, eftersom det fungerar lite annorlunda än ett djur cellen. Hjälpa eleverna visualisera detta unika cell genom att låta dem göra plant cell modeller. När eleverna arbetar, kommer att de ha en visuell referens, att låta eleverna komma ihåg informationen mer enkelt, senare.

Instruktioner

• Måla en stor, Tom skokartong grön, inifrån och ut. Låt färg torka över natten. Detta är cellväggen. Växtceller har en stel, hård cellvägg. Inuti rutan plats blek gul eller klart cellofan, skrynklade ihop. Detta representerar cytoplasman, som inrymmer organeller.

• Rulla en bit mörk rosa, själv hårdna lera till en boll, ungefär lika stor som din handflata. Skär bollen på mitten och limma en halv in till centrum av din skokartong, med den runda sidan ner.

• Rulla en boll av ljus rosa lera ungefär lika stor som en pingisboll. Halvera denna boll och tryck på hälften, platta sidan nedåt, på den platta sidan av din mörk rosa boll. Mörk rosa bollen är kärnan och den lätta är nucleolus. Kärnan är cell hjärnan nucleolus---inuti kärnan---är där DNA omvandlas till RNA.

• Linda på undersidan av kärnan i rosa cling film. Detta representerar nukleära membranet som hjälper kärnan håller sin form. Eftersom toppen av modellen är ett tvärsnitt, behöver du inte Visa membranet på kärnan. Limma kärnan till stadens nedersta rutan.

• Forma en stor, delvis fyrkantig klump av blå själv hårdna lera. Placera den över kärnan; det ska fylla den övre halvan av rutan nästan helt. Detta är en vakuol. De hjälper växtceller hålla sin form.

• Skär två 10-tums längder blå tråd-edged band. Sprida en ut och smeta det med lim. Strö lila utsäde pärlor i limmet och låt i menyfliksområdet torka i 10 minuter. Vik båda band till dragspel och limma fast dem i din låda, mot den högra sidan av kärnan. Banden är grov och smidig endoplasmatiska Retikulum (ER). Rough ER bildar proteiner och smidig ER lipider.

• Vik upp en 10-tums längd av lila, tråd-kant band. Limma fast den i rutan längst ner. Detta är ett Golgi organ. Golgi organ exportera proteiner och kolhydrater från cellen.

• Lim rosa svensk fisk godis, gröna sura gummy godis, rosa kulor och lila utsäde pärlor över längst ned i rutan slumpmässigt. Dessa är mitokondrier, kloroplaster, amyloplasts och ribosomer, respektive. Mitokondrier skapa energi, kloroplaster lagra gröna klorofyll, amyloplasts lagra stärkelse och ribosomer syntetisera protein.

• Smeta orange kulor med lim och rulla dem i orange utsäde pärlor. Limma fast några av dessa pärlstav kulor in i låda, nära kärnan. Dessa kulor är centrosomes. De hjälper cellerna delar.

• Linje på insidan av kanterna på rutan med gröna cling film. Limma den på plats löst, så det crumples något. Detta representerar cellmembranet. Den innehåller de organeller och inälvsprodukter av cellen.

Prognos av Mast Cell Cancer hos hundar

Prognos av Mast Cell Cancer hos hundar


Mast cell cancer är en potentiellt livshotande form av cancer som är vanligt hos hundar. Enligt peteducation.com svarar mast cell tumörer för 20 procent av alla hud tumörer hos hundar. Tidig upptäckt och behandling är nyckeln till långsiktig hälsa och överlevnad av hundar påverkas med mast cell cancer. Hundar som behandlas i ett tidigt skede av cancer har den bästa chansen för återvinning.

Identifiering

Mastceller finns i vävnader i kroppen som andningsorgan, tarmarna och huden. Dessa celler är viktiga för funktionen av immunsystemet hos hunden. En mast cell tumör bildar från dessa celler och oftast presenterar som en knöl på huden. Vetsurgerycentral.com påstår att ungefär 10 procent av hundar som utvecklar en mast cell tumör kommer att utveckla flera tumörer. Mast cell cancer är vanligast i boxare, golden Retriever, mops, Boston terrier och English bulldogs. Mast cell tumörer är vanligtvis ses hos äldre hundar med en genomsnittlig ålder av 8 1/2 till 9 1/2 års ålder.

Diagnosen

Mast cell tumörer kan vara stora eller små och ofta verkar obetydlig. För att bekräfta diagnosen mast cell cancer, en nål aspiration är ofta nödvändigt. En nål placeras in i tumören och ett urval av tumörceller som samlas in. Vid mikroskopisk undersökning avgör veterinären om mast cell cancer är närvarande.

Klassificering

Prognosen för mast cell cancer hos hundar kan bero på den "kvaliteten" av tumören. Veterinären använder ett betygssystem för att avgöra graden av tumören och hur troligt det är att vara elakartade (cancer). Tumörer som anses vara klass jag är oftast godartade och bör inte spridas till andra områden. Grade II tumörer sträcka sig under huden in hundens vävnader. Grade II tumörer har celler som börjar visa tecken på malignitet. Grad III är den allvarligaste typen av cancer, där tumören har invaderat de djupa områdena av huden, är mycket aggressiva och kan spridas snabbt.

Staging

När veterinären har bort tumören och kommer att han "stage" det. Förproduktion är ett mått på hur långt tumören har varit närvarande i kroppen och och hur det har spridit sig. Steg 0 ges till tumörer som är ofullständigt bort och har inte spridit sig till lymfkörtlarna. Scenen är en komplett tumören närvarande som inte har spridit sig till lymfkörtlarna. Steg II beskriver singulära tumörer som har spridit sig till lymfkörtlarna. Steg III kännetecknas av flera tumörer som är stora som kanske eller kanske inte har spridit sig till lymfkörtlarna. Stadium IV är den allvarligaste formen av mast cell cancer, med flera tumörer närvarande som har spridit sig till vävnaderna djupt i huden och till lymfkörtlarna.

Behandling

Hundar som har kirurgiskt avlägsnande av mast cell tumörer kan ha en bättre prognos än hundar som inte har operationen. Enligt peteducation.com, kirurgiskt avlägsnande vanligtvis botar klass I och klass II tumörer helt hos hundar. Strålning kan ges efter avlägsnande av tumören, liksom kemoterapi för hundar som har flera tumörer som har spridit sig till andra områden.

Överväganden

Prognosen för hundar med mast cell cancer beror på den lönegrad och stadium av tumören när den diagnostiseras. Hundar med tumörer som får ett lägre betyg har en bättre prognos än hundar med en högre lönegrad tumör. Platsen för tumören spelar också en viktig roll i hundens återhämtning. Hundar med mast cell tumörer på armar och ben har en bättre prognos än hundar med tumörer på spiken sängar, munkorg, könsorgan och mun. Fattigaste prognosen för mast cell cancer innebär att hundar med tumörer i tarmarna, benmärg eller mjälte.

Hur jämför Jumbo och Butler Bobwhite vaktel

Hur jämför Jumbo och Butler Bobwhite vaktel


Det finns många typer av vaktel men två mest populära är Butler bobwhite och jumbo vaktel, även känd som den jumbo coturnix, jumbo brun eller farao vaktel. Butlers är infödda till USA och är den största medlemmen i familjen bobwhite av vaktel. De är populära med jägare men inte för jordbruk eftersom de tar sex månader att nå mognad. Jumbo, är dock uppskattad som en kött fågel, eftersom den mognar i bara fem veckor samt för sina ägg. Jumbo coturnix är hemma i Japan men är odlad över hela världen.

InstruktionerNotera storleken på de två fåglarna. Jumbo vaktlar är mindre än Butler, väger endast 142gr när fullvuxen. En fullvuxen Butler bobwhite vaktel väger uppemot 567 gr.Observera färga. Hos fåglar är det bästa sättet att identifiera en art. Hanar och honor av samma art är vanligtvis färg än. Jumbo vaktel kommer i många färger, beroende på uppfödaren och området. De kan vara vita blandat med kanel, svart, brun eller grå. Men Butler bobwhite är mycket konstant. Båda könen av Butler vaktlar är buffy brown. Manlign identifieras av en vit strupe och ögat-line, med ett svart band över ögat. Den kvinnliga Butler's buff färg fungerar bra som kamouflage när de häckar på skogsmarken.Lyssna på samtal av de två fåglarna. Enligt thatquailplace.com göra jumbos en caw ljud, ungefär som en kråka. Bobwhite gör anropet för som det hette, den ah-bob-vit. Butler bobwhite samtal är melodisk och tilltalande, medan den jumbo samtal är något illalåtande, särskilt under häckningssäsongen.

Hur att rengöra en bil interiör och ta bort cigarett rök

Hur att rengöra en bil interiör och ta bort cigarett rök


Många människor tar stor stolthet i sina bilar. Men liksom de flesta bilägare upptäcker snart, utan ständig skötsel och underhåll, kan insidan av en bil gå från "nya" "ewwww" ganska snabbt. Trash, lera, smuts och annat skräp kan bygga upp snabbt utan att du ens inse det och plötsligt interiören på din bil behöver en komplett rengöring makeover. Detta kan vara ännu värre om du eller någon som rider i bilen röker cigaretter. röken lukten kan tycks dröja kvar för evigt. Ta väl hand när du rengör bilens interiör och du kan få ett nytt utseende och ny doftande bil igen.

InstruktionerÖppna alla fönster i bilen medan du rengöra så att rök lukt och rök från rengöringsprodukter kan fly.Skjut din förare och passagerare säten hela vägen framåt och ta bort eventuella stora bitar av skräp du hittar där. Ofta hittar du lös förändring, pennor, leksaker eller andra stora objekt ett vakuum inte skulle plocka upp. Skjut placerar hela vägen tillbaka och göra samma sak.Ta bort eventuella stora bitar av skräp från dörren fickor, handskfacket eller andra delområden.Ta bort mattor och Dammsug alla områden av mattan, inklusive tyg säten. Flytta sätena upp och tillbaka som behövs för att komma under. Använd den mjuka borsttillbehöret för lädersäten, dashboard och insidan av dörren fickor och fack.Dammsug mattorna som du bort från bilen till ta bort damm och skräp. Även vakuum värme och luftkonditionering ventiler att ta bort damm och smuts från dessa områden.Spraya borsten på en mjuk konstnärens pensel eller andra liknande borste med en damning produkt. Kör borsten genom ventilation att komma in i de små områden där vakuum inte kan nå. Detta förhindrar damm från att blåsa in i din bil nästa gång du använder dina ventiler.Schampo alla mattor (inklusive heltäckningsmatta platser) och bilmattor med en matta shampooer. Dessa verktyg är utformade för att tillämpa, massage och vakuum rengöringsprodukt så att det suger i mattan och tar bort fläckar och lukt, inklusive cigarettrök.Behandla din läder och vinyl ytor (som säten och instrumentpaneler) med en läder och vinyl renare, tillgängliga i automotive butiker och byggvaruhus. Torka ytan med en mjuk trasa fuktad med renare. Låt den lufttorka.Strö en generös mängd bakpulver på torr mattor och låt det sitta i minst 24 timmar. Bakpulver kommer att absorbera rök lukt från mattan. Vakuum återstoden av bakpulver. Upprepa vid behov över en vecka att eliminera rök lukt.Spraya de invändiga ytorna av din bil med en lukt eliminator ta bort några kvarvarande rök lukt kvar. Kom ihåg att om det finns ingen aktiv rengöringsmedel i produkten, inte kommer det ta bort lukten helt, så välj noggrant.

Hur man lär sig trafikmärken och trafikregler

Hur man lär sig trafikmärken och trafikregler


Förstå skyltarna och trafikreglerna är avgörande om du vill vara en säker förare. Tecken att upprätthålla trafikflödet för att undvika olyckor. I hela USA, de flesta stater att använda samma tecken och använda samma trafikregler, men det kan vara små variationer. Varje stat har sina egna institutionen för motorfordon (DMV) som gör förordningar. Måste du förstå de tecken och trafikregler om du vill klara förarens test.

Instruktioner

• Studera officiella guideboken från DMV. Du kan få en kopia av denna bok från DMV eller det kan vara tillgängliga på statens DMV hemsida. Läs igenom denna bok och fråga dig själv studera frågor. Frågor för förarprovet kommer att baseras på denna bok.

• Ta en förarens utbildning klass. Dessa klasser finns ofta via din high school eller privata organisationer. Fördelen med att ta en förarens utbildning klass är att du får öva på vägen förutom klass tid att studera trafikreglerna.

• Testa dina kunskaper med spel. Om du tror att du vet alla vägmärken och trafikreglerna, testa dina kunskaper med ett drivande spel.

Hur att fylla en Excel-cell med två färgerExcel kan du klargöra olika grupper av data genom att låta bakgrunden av celler att färgas. Detta innebär att du kan förbättra presentationen av räkenskaperna eller en tabell skrivs i Excel med hjälp av olika bakgrunder för rubrik, data och totalsummor celler. Du kan även fylla en cell med två färger.

Instruktioner

Mönster

• Klicka på en cell så att den blir aktiv. Klicka på höger musknapp för att få rätt-klick menyn. Välj "Formatera celler". Ett fönster visas.

• Välj först av de två färgerna du vill använda genom att klicka på en färg block i avsnittet "Bakgrundsfärg" på fliken "Fylla". Du kommer att ha ett bredare urval av färger om du trycker på knappen "Fler färger".

• Plocka en andra färg från avsnittet "Mönster färg" i den "Fylla" tab. klick på pilen bredvid fältet "Mönstertyp" att få ett rutnät av mönster alternativ. Plocka de mönster du gillar mest. Klicka på "OK" och "Formatera celler" fönstret stängs. Cellen du startat i är nu fylld med två färger ordnade i ett mönster.

Gradient

• Klicka på den cell du vill måla med en bakgrundsfärg. Klicka på höger musknapp och välj "Formatera celler"-knappen på högerklicksmenyn. Fönstret "Formatera celler" visas.

• Välj "Fyllning" tab. klick på knappen "Fyllningseffekter" under avsnittet "Bakgrundsfärg" på sidan. Detta öppnar fönstret "Fyllningseffekter".

• Klicka på knappen "Två färger" i fliken "Gradient" väljer två färgerna du vill använda från "Färg 1" och "Färg 2" plocka listor. Dessa två färger kommer att blanda ihop och du kan bestämma vilka mönster du vill ha för blandningen genom att klicka på var och en av alternativknapparna i avsnittet "Toningstyper" på skärmen. En förhandsgranskning block kommer att visa dig hur cellen kommer att presenteras för varje alternativ layout.

• Klicka på "OK" knappen för att stänga fönstret "Fyllningseffekter". Klicka på "OK" för att stänga fönstret "Formatera celler". Den valda cellen fylls med två färger blandar ihop.

Hur du skapar din egen "Yu-Gi-Oh!" Kort och har någon skicka den till digYu-Gi-Oh! bygger ett strategiskt kortspel på manga och anime med samma namn. Tyvärr, Yu-Gi-Oh kort kan vara dyrt, och det kan vara svårt att hänga med andra spelare när nya kort med nya förmågor släpps. En online Yu-Gi-Oh! Card maker kan du skapa egna kort att skriva ut. Även dessa kort är oacceptabelt för turneringar, kan du använda dem för att spela Yu-Gi-Oh med dina vänner hemma.

InstruktionerTillgång till Yu-Gi-Oh! kort tillverkaren länkade resurser.Fyll i fälten i formuläret kort information till anpassa din Yu-Gi-Oh! kort. Låna en riktig kort för referens eller skapa dina egna kort namn, specifikationer och beskrivning för en en-av-en-slag kort.Klicka på "Generera" för att skapa och Visa ditt kort.Spara bilden av kortet på skrivbordet. Använda ett bildredigeringsprogram för att ändra storlek på kortet till din önskade dimensioner.Skicka e-post till en vän eller ett tryckeri med en bild på kortet som en bifogad fil. Begära att mottagaren ut kortet i färg på papper och skicka den till dig på din adress. Den Yu-Gi-Oh! Card maker webbplats ger inte en utskrift och skicka tjänst, så måste du hitta en annan person eller ett företag att skriva ut kortet, om du inte har din egen färgskrivare.

Effektiv mellanmänsklig kommunikation praxis inom hälso-och inställningar

Effektiv mellanmänsklig kommunikation praxis inom hälso-och inställningar


En av de viktigaste faktorerna för att förbättra klientens tillfredsställelse, efterlevnad och hälsoresultat är att främja effektiv mellanmänsklig kommunikation mellan vårdgivaren och klienten. En patient som tror att vårdgivaren har hans bästa intresse i hjärtat och bryr sig om hans framsteg kan vara mer benägna att följa behandlingsmetoder och avslöja viktig information om hans hälsoproblem så att leverantörerna kan göra mer exakta diagnoser.

Tvåvägsdialog

Interaktion mellan kund och leverantör bör vara en tvåvägskommunikation där både tala och lyssna utan avbrott, ställa frågor, uttrycka åsikter, utbyta information och fullt förstå vad andra säger. För att uppnå positiva resultat, bör kunden och leverantören Visa ömsesidig respekt och fatta viktiga beslut gemensamt. Leverantören bör etablera rapport med patienten och sammanfatta informationen som patienten ger hela konversationen att framkalla hans perspektiv.

Vårdande atmosfär

Patienter måste tro att deras leverantör har åtagit sig att deras välbefinnande. Leverantören bör göra patienten anser säkert genom att vara uppmärksam, att göra ögonkontakt och visar empati. Patienter känner sig omhändertagna när providern tillbringar tillräckligt med tid med dem. Dagens läkare beställa diagnostiska tester för att fastställa orsaken till sjukdomar; de flesta patienter uppskattar den emotionella anslutningen av leverantörer faktiskt sätter sina händer på dem mer än den vård på en känslolös maskin.

Verbal kommunikation

Välj ord klienten begriper medicinsk jargong som kan vara förvirrande för patienter. Klienter måste också ta hänsyn till alla dialekter eller accenter de kan ha som gör det svårt för leverantören att förstå. Vårdgivare bör informera sina patienter på ett sätt som de förstår om behandlingar, kurser av sjukdom, nagelbitning, förväntat resultat och möjliga komplikationer. När de gör, patienter generellt bättre och är mer nöjda med den vård som ges dem.

Icke-Verbal kommunikation

Tonen, attityd och gester förmedla så mycket som orden. Leende, lyssnar omsorgsfullt och sitter på samma nivå som patienten förbättrar kommunikation. Kulturella seder står för mycket av svårigheterna som icke-verbal kommunikation. I vissa kulturer, till exempel direkt ögonkontakt är ett positivt tecken medan i andra kulturer, det kan tyckas vara aggressiv eller felaktig. Enkla gester som inte kräver stora ansträngningar, som en varm hälsning eller en tankeväckande fråga, kan ha betydande resultat och är mindre benägna att misstolkas.

Microsoft Excel Cell storleksbegränsningar

Microsoft Excel Cell storleksbegränsningar


Microsoft Excels grundläggande enhet för data är "cell". Cellerna tas upp av en kolumn beteckning (en bokstav) och ett radnummer. Cell A1 är alltså alltid den övre vänstra cellen i en given kalkylblad. Dessa celler kan användas för att lagra text eller formler ingått. de kan utses som posten datafält för användare att sätta värden till. Excels celler har vissa grundläggande begränsningar, och att känna dem gör det lättare att planera runt dem.

Maximal Cell dimensioner

Excel 2010 har en maximal cellernas bredd 255 tecken, där en teckenbredd definieras av bredden på siffran "0" i standardteckensnittet för programmet. Du kan ändra standardteckensnittet för Excel genom att gå till fliken Arkiv (i Excel 2010) eller klicka på Office (Excel 2007), och att klicka på Excel-alternativ och sedan välja "Popular" i rutan till vänster. Det blir en droppe ner tillgängliga att välja nya standard teckensnitt, inklusive dess storlek. Den maximala höjden på en cell är angiven i punkter, där en punkt är ungefär 1/72: a tum. Den maximala höjden på en cell är 409 punkter, eller om 5,68 inches. Dessa gränser på cell dimensioner gäller också för Excel 2003 och tidigare versioner.

Max antal rader och kolumner

Innan Excel 2007 var det maximala antalet rader och kolumner som ett Excel-kalkylblad kan ha 65 536 rader och 256 kolumner. Från Excel 2007 till Excel 2010 ökade antalet rader och kolumner till 1 048 576 rader med 16 384 kolumner. En betydande förbättring i Excel 2010 är att det är nu ett fullt 64-bitarsprogram, och kan använda RAM-minne utöver 4 GB (tidigare versioner var begränsade till att ha mer än 2 GB tilldelas en enda arbetsbok) vill hitta lägre högra cellen som Excel använder en viss kalkylbladet skriver "Ctrl + End", som kommer att flytta markören till cellen.

Maximalt antal tecken Per Cell

Det maximala antalet tecken som en Excel-cell kan innehålla är 37,767 tecken. Medan maximala antalet tecken Excel 2003 och tidigare versioner kan innehålla är densamma, i Excel 2003, är hur många som kan visas 1.024, men i båda fallen formelfältet kan visa hela innehållet i cellen.

Maximalt antal villkorsformat

Excel 2003 är begränsad till högst tre villkorsstyrda format i en viss cell, i en strikt prioritet. Dessa format är alla "Avbryt om sant" format, vilket innebär att när ett villkorsformat bedöms som "true", någon efterföljande format inte är markerad. Däremot, Excel 2007 och Excel 2010 har inga hårda begränsningar på antalet villkorsstyrda format en cell kan ha, och varje format på en cell kan ha "Avbryt om sant" ställa in individuellt. Denna villkorsformat limit och det högsta antalet kolumner som tidigare nämnts är sannolikhet orsakerna till en oförenlighet meddelande om du sparar en Excel 2007 eller Excel 2010-fil som en fil i Excel 2003.

Hur man rengör mögel från väggar och tak

Hur man rengör mögel från väggar och tak


Översvämningar, en trasig pipa eller ett läckande tak kan göra ditt tak och väggar våta. Om väggar och tak inte är torkat så snart som möjligt, kan svampar--såsom mögel--börja växa och sprida sig. Mögel äter bort på ytbehandla det växer på och orsaka svåra att ta bort fläckar. Mögel ska även fylla området med en obehaglig, unken doft. När du hittar mögel växer på dina väggar och tak, är det bäst att ta bort den så snart som möjligt.

Instruktioner

• Ta bort alla objekt från väggar, inklusive dekorationer och bilder. Ta bort gardiner och draperier också.

• Fastställa en tarp eller dropcloth att skydda golvet. Ta bort ytan damm, smuts och spindelnät från tak och väggar med en damm mop.

• Fyll en hink med 2 dl ljummet vatten. Lägg 1/4 kopp av trinatriumfosfat, ett starkt rengöringsmedel.

• Fyll en andra hink med kallt vatten. Placera båda hinkar inom når avstånd på din arbetsplats.

• Sänk en ren svamp i spannen fylld med vatten-tsk blandningen. Vrid ur överflödig vätska från svampen. Svampen ska vara fuktig, inte drypande våt.

• Skura taken med svampen. När svampen blir grådaskig, skölj den i vattnet och doppa den i vatten-tsk blandningen.

• Skrubba taket tills alla mögel tas bort. Gå in på väggarna och ren på samma sätt.

• Lägg till outspädd blekmedel i en behållare. Fukta en vit trasa i lut. Torka av tak och väggar med trasan. Låt väggarna och taken lufttorka.

• Skölj väggar och tak med en ren, fuktig vit duk. Låt området torka helt. Använda fläktar för att påskynda torkningen.

Hur du ställer in "inte ut cell" i Excel

Hur du ställer in "inte ut cell" i Excel


Microsoft Excel-kalkylblad kan innehålla konfidentiell ekonomiska eller personliga uppgifter som du vill spela in men föredrar inte visas i tryckta papperskopior av dokumentet. Excel kan du ange de celler som kan skriva ut genom att välja en del av kalkylbladet ska ingå i utskriftsområdet. Alla celler utanför den valda skriva ut område kommer inte ut när du skriver ut en papperskopia av dokumentet, så det här verktyget att förhindra att specifika celler eller cellområden utskrift.

Instruktioner

• Öppna kalkylbladet som du vill konfigurera för utskrift i Microsoft Excel. Markera och välj de celler som du vill skriva ut genom att klicka på den första cellen i området och att dra muspekaren till den sista cellen i området. Om du vill markera ej angränsande celler, markera den första enskilda cell eller ett cellområde, och då pressa och hålla "Ctrl"-tangenten på tangentbordet medan du markera och välj andra celler eller cellområden. Kom ihåg att utesluta de celler som du inte vill skriva ut.

• Klicka på fliken "Sidlayout" i den övre menyraden och tryck sedan på knappen "Skriv ut område" i gruppen Utskriftsformat verktyg. Välj alternativet "Ange utskriftsområde" från den nedrullningsbara menyn. Klicka på "Visa" i huvudmenyn och välj sedan "Bryta sidvisning" att se hur kalkylbladet visas när du skriver ut den. Detta kan du kontrollera att du har uteslutit alla celler du inte vill skriva ut från utskriftsområdet. Följ nästa steg om du vill lägga till extra celler i det befintliga utskriftsområdet.

•Markera och välj extra cellerna som du vill inkludera i utskriftsområdet. Klicka på "Sidlayout," "Utskriftsområde" och sedan alternativet "Lägg till utskriftsområdets". Igen, med verktyget Förhandsgranska sidbrytningar kontrollera att du har uteslutit korrekta cellerna från utskriftsområdet.

Vad är skillnaden mellan stål bergochdalbanor & trä berg-och dalbanor?

Vad är skillnaden mellan stål bergochdalbanor & trä berg-och dalbanor?


En berg och dalbana säljer spänningen i både höjd och hastighet som det avbryter en grupp människor i luften medan den färdas hastigheter upp till 70 mph. nöjespark bergochdalbanor falla in i två kategorier: stål bergochdalbanor eller trä berg-och dalbanor. Skillnaderna mellan de två typerna av berg-och dalbanor går utöver det material som de görs eftersom ridvana skiljer sig mycket mellan de två typerna.

Energi

Den energi som samlats in av en berg-och dalbana som accelererar över dess spår kan gå förlorade på grund av flera orsaker. Även om många stål bergochdalbanor går mycket fortare än trä berg-och dalbanor, kan byggandet av stål berg-och dalbanor orsaka en större mängd förlorad energi. Plast däcken på stål bergochdalbanor och slingor i deras spår kan orsaka dem att förlora mer energi än trä berg-och dalbanor förlorar på deras spår. Oberoende av förlorad energi, dock plockar en stål berg-och dalbana allmänt upp mer energi i slutet av ritten än en trä berg-och dalbana.

Mätningar

De högsta stål berg-och dalbana med enda konventionella hissar är bara mer än 300 fot lång. De högsta trä berg-och dalbana med enda konventionella hissar är bara mer än 200 fot lång. En berg-och dalbana av en längd är generellt högre än en trä berg-och dalbana av samma längd eftersom det är enklare och säkrare att bygga stål struktur på en större höjd än att bygga i trä struktur. Stål med en viss bredd och längd kan hålla mer i vikt än trä med samma storlek.

Ridvana

Stål bergochdalbanor vanligtvis gå mycket snabbare än trä berg-och dalbanor och rida är ofta mycket smidigare på stål berg-och dalbanor. Ridvana en trä berg-och dalbanan kan göra en person känner sig som om han är ryckt runt en hel del, särskilt när man rider längs ett hörn på banan. Trä berg-och dalbanor är vanligtvis mycket högre än stål bergochdalbanor eftersom hjulen rida mer smidigt över stål än trä. Stål berg-och dalbanor kan ha slingor i deras spår och avbryta passagerare upp och ner och trä berg-och dalbanor normalt förbli upprätt.

Populära turer

Den första tur att gå lika snabbt som 100 km/h var den berg-och dalbanan av Kaliforniens Magic Mountain, känd som Superman flykten. Berg och dalbanan tar ungefär sju sekunder gå från noll till 100 mph. Superman flykten står 41 våningar höga. Den snabbaste trä berg-och dalbanan är Son av odjuret, som når 78 km/h. Den längsta trä berg-och dalbanan är The Beast, som har 7.400 fötter av spår. Både The Beast och Son av odjuret är Kings Island nöjesfält i Ohio.

Hur man har kurviga och runda höfter

Hur man har kurviga och runda höfter


Från hög och smal till kort och rund, kommer folk i alla former och storlekar. Medan vi inte kan växa längre eller få kortare som vuxna, är det möjligt att utveckla vår styrka och muskler ton, att skapa en skillnad i vår kroppsform. För dem med kantiga eller slanka ramar, i synnerhet, är det möjligt att erhålla kurviga och runda höfter med övningar som fokuserar på höfter, lår och skinkor. Övningar som tillägga tonas volym kan bidra till att skapa en kurvigare du.

Instruktioner

• Öva Pilates för rörelser som riktar höfter, rumpa och lår genom att göra stående benlyft, står bredvid en stol för stöd, om det behövs. Placera fötterna hip bredd isär och stå upp rak, höfter stoppade i. Lyft benet långsamt åt sidan tills det är nästan horisontella utan att flytta höfterna. Sänka ben och upprepa, att fylla 15 repetitioner på varje ben. Försök benlyft liggande på golvet också. Ligg på din sida, huvudet vilar på en böjd armbåge mot golvet. Balansera jämnt som du sträcka ut på golvet och göra samma ben-lyft rörelse används för ständiga benlyft. Ger båda benen en lika träning av 15 repetitioner dagligen för bästa resultat.

• Många balett rörelser fokuserar på det hippa området och kan göras hemma. Stå intill en vägg för stöd och hålla huvudet och tillbaka direkt. Placera en hand på väggen för balans och sätta den andra handen på höften. Tryck hälarna tillsammans, tårna inför utåt, liknar en gås hållning. Böj knäna sakta i en mid-range squat, med klack kvar tryckte ihop. Undvika sticker din bakre änden ut, att hålla höfterna framåt. Köra två eller tre uppsättningar av 15 plies varje dag och titta på resultat.

• Lägga till muskeln att spetsa skinkorna genom att göra steg utfall. Stå upp rak, huvudet upp, axlarna tillbaka. Ta ett djupt steg framåt och böj främre knäet i 90 graders vinkel. Undvika knäskada genom att förhindra att ditt knä sträcker sig över tårna. Gör 10 utfall per sträcka. Överväga att göra promenader utfall som ett alternativ, med samma djupa steg som du gå 10 steg framåt, omväxlande din utfall på varje sida.

• Tonen och lägga till kurvor det hippa området med en övning boll, även kallad en stabilitets-ball. Till exempel ligga över bollen ansiktet ner, med din torso balanserade på centrum av bollen. Vila händerna lätt på marken för balans, att hålla din huvud nivå, inte spänna halsen. Ta upp båda benen uppåt samtidigt och känner skinkan området skärpa-- och att få kurvigare. Upprepa detta steg 15 gånger och gå vidare till en annan hip träningsprogram med bollen kallas hip bortförande. Knäböja bredvid bollen och drapera din sida, mellan bröst och höfter, över bollen, lutande till bollen tills din översta benet är rakt. Stötta din arm på bollen och håll ditt huvud i en stabil position. Lyft det övre benet långsamt tills den är i en vinkel som inte är högre än din höft, sedan tillbaka benet till en punkt där foten precis vidrör marken. Utföra 15 repetitioner då upprepa på andra sidan.