mynewspapers.net

hur fylla sprickor i tegelvägg

Hur man fixar sprickor i tegelvägg

Hur man fixar sprickor i tegelvägg


Sprickor i tegelväggar är resultatet av många olika faktorer, från enkla olyckor till sättningar eller jordbävningar. När en tegel väggar sprickor, är det viktigt att bedöma och reparera skadan tidigt så problemet inte har en chans att skada den strukturella integriteten av väggen.

Instruktioner

• Rengör spruckna området och den omgivande muren genom att borsta det med en liten borste för att ta bort all smuts och skräp. Skrapa varje skadat tegel och murbruk från runt sprickan med hjälp av en mejsel. Spraya tryckluft i sprickan att få bort någon deep-set smuts och sedan borsta området igen med en liten borste.

• Förbereda cement bindningmedel enligt anvisningarna från tillverkaren. Antingen pumpa bindningmedlet till spricka eller Använd agenten i sprickan med i slutet av en murslev. När du tillämpar bindningmedlet, bör du göra en jämn linje från ena änden av sprickan till den andra med en three-quarter fyllning. En jämn linje är en som innehåller en jämn mängd agent i hela.

• Tryck rostfritt stål spricka reparation staven i sprickan och tryck den på plats med mejseln, så det är helt nedsänkt i bindningmedlet. Tillåta agent tid att ställa in. Förbered din mortel, uppmärksamma tillverkarens instruktioner noga. Gälla den spricka, att se till att det blir djupt in sprickan vid varje punkt mortel. Släta över ytan med murslev. Ge de mortel tid att ställa in.

Farorna med sprickor i tegelväggar

Farorna med sprickor i tegelväggar


Sprickor i en vägg är oftast ingenting du behöver oroa dig, men om dina väggar har vissa typer av sprickor i dem, det kan tyda på problem. Ofta spruckna tegelväggar kan helt enkelt vara krympning av material som används, särskilt morteln eftersom det torkar. Men mer uppenbara sprickbildning kan indikera andra problem relaterade till stiftelsen. Inspektera din tegelväggar för sprickor att avgöra om det finns anledning till oro.

Trappa steg sprickor

Ibland ta sprickorna i en tegelvägg på en trappa steg form, svindlande ner väggen i raka horisontella linjer följt av ett lodrätt streck och sedan en annan vågrät linje. Denna typ av sprickbildning anger att någon form av avgörandet sker under ditt hus. Det kan också innebära din foundation är i ett tillstånd av omvälvning, som kan vara naturlig del av ett hem växtvärk, särskilt när det byggs först, men om stolarna är breda, mäta mer än 1/2 tum, problemen kan vara allvarliga och kostsamma.

Vertikala sprickor

Vertikala sprickor i din tegelväggar är ett allvarligt tecken på problem, särskilt om du märker att separationen på stolarna är bredare längst upp antingen i botten. En spricka med en större klyfta i toppen som sträcker sig rakt ner en vägg vertikalt sannolikt: stiftelsen sjunker i den änden av huset, eller mitten av stiftelsen stiger av någon anledning. Den samma sprickan med en större lucka i botten visar motsatsen, menande den andra sidan av stiftelsen sjunker eller centrum av stiftelsen sjunker.

Brett mellanrum ovanför dörrar

Du kan ha haft olämplig eller oförsiktig byggare om du börjar se bred kantiga sprickor form framför dörröppningar i ditt hem. Dessa tecken på fara pekar på allvarliga avvecklingsfrågor med hus att resultatet från felaktigt byggnad i lederna eller andra strukturella nödvändigheter, vilket är sant i någon vägg, om inre eller yttre väggarna är tegel, gips eller annat sätt.

Vad kan man göra

Om ditt hem har sprickor i tegelväggar som du misstänker orsakas av stiftelsen eller lösa frågor, inte ska du ignorera dem. Reparera dessa sprickor kommer inte lösa problemet eftersom de sannolikt kommer att återuppstå som stiftelsen flyttas igen. Om ditt hus är ny, bör du kontakta byggare och låt honom veta du har frågor om strukturen. annars bör du kontakta en byggnadsingenjör och be om en inspektion. Lösningen kan vara allt från justera jorden runt din foundation att använda bryggor som ligger till grund.

Vad använder jag fylla sprickor i en tegelvägg?När en tegelvägg framkallar sprickor, bildar de oftast längs murbruk lederna. Dessa sprickor kan visas på grund av ålder och, för mesta, inte innebära någon fara. Om du hittar hårfästet sprickor i en tegelvägg, kan du fylla sprickorna själv. Stora sprickor i en tegelvägg kan dock tyda på ett allvarligt problem med byggnadens.

Murverk Cement

Murverk cement blev populärt på 1930-talet, vid ungefär samma tid då tegel tillverkare började producera hårdare tegel. Murverk cement mix innehåller sand, mald kalksten och upp till 65 procent av portland cement, som är hårt och vattentätt. Moderna tegel arbetstagare föredrar att använda Portlandcement eftersom det är billigare och allmänt tillgänglig. Murverk cement anger också snabbt. Detta material fungerar bra om din vägg består av nya, hårda tegelstenar. Med murverk cement för gamla tegel, som är porös och mjuka, kan leda till problem.

Lime-baserade murbruk

Innan murverk cement kom along, frimurare använde lime-baserade mortlar, som innehåller bara sand och kalksten putty. Denna blandning har stått sig genom tiderna, som sand och kalk hålla tegelstenar av de egyptiska pyramiderna tillsammans. Till skillnad från den hårda murverk cementen är kalk-baserad cement flexibel. Det låter mjuk tegelstenar för att förstora och förminska miljöförändringar. Om din tegelvägg uppfördes före andra världskriget, kan du behöva använda lime-baserade murbruk för att få ett starkt band mellan tegel och nya murbruk.

Ansökan

Innan fylla sprickorna med murbruk, måste du först rengöra knäckt lederna. Använda en injekteringsbruk såg för lederna 1/4-tums bred eller mindre, eller använda en mejsel och hammare för bredare fogar. Ta bort löst skräp med en hård borste och våta blocken tills de droppa. Efter blocken torra, använda en murslev för att tvinga mortel till mellanrummen mellan tegelstenarna. När mortel torkar, borsta bort eventuella överskott murbruk.

Professionell hjälp

Vissa typer av sprickor signalerar att du har ett allvarligt strukturellt problem och behöver professionell hjälp. Om sprickor bildar en trappa steg mönster längs lederna i tegelväggen, måste du ringa en byggnadsingenjör. Ett annat tecken på allvarliga problem är en lång horisontell spricka längs murbruk lederna i väggen. Dessa tecken kan innebära att muren håller på att misslyckas. Helt enkelt fylla sprickorna löser inte problemet eftersom de visas igen.

Hur att isolera dubbla tegelväggarÄldre hus gjorda av dubbel tegel kan vara kalla och dragiga på vintern och svårt att hålla dig sval på sommaren. Öka din komfort och spara energi genom att isolera dubbla tegelväggar med isolering skumgummiplattan. Det är utmanande att isolera en äldre dubbel tegel hem från insidan trapphus, rörledningar, mellanväggar och fixturer som köksskåp. Du förlorar också några inre utrymme i vilket rum du isolerande. Om inte du rensning ett hem, kan ett yttre isolering projekt vara att föredra.

Instruktioner

Isolerande dubbel tegel från insidan

• Ta bort den befintliga vägg ytan på utanför väggarna i alla rum som du planerar att isolera. Förbereda området och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder. Beroende på vilken typ av väggen är det, kan du behöva använda en fram-och återgående såg, mallet, kofot och hammare.

• Täta alla platser där luft kan läcka in i ditt hem med hjälp av spray skumisolering. Gör detta från inne i rummet du isolerande. Fokusera på sprickor runt dörr- och fönsterkarmar och platser där rören in i ditt hem.

• Fäst trä spikning remsor tegelväggen med rostfria fästelement.

• Installera panelerna styv cellplast isolering. Placera isoleringen bakom eller mellan spikning remsorna och alltid förlänga den bakom någon elektrisk lådor eller rör. Du kan limma isoleringen på brick att tillfälligt hålla det på plats tills gipsskivor installeras. Överväga att installera två lager isolering--t ex två lager 2,5 cm (1 tum) skumgummiplatta--så att du kan överlappa sömmar och minimera värmeförlusterna genom spikning remsorna. Installera isoleringen tätt för att undvika luftcirkulation i kanterna.

• Säkert nya 1,2 cm (1/2 tum) gipsskivor på den spikning remsor, spikar eller skruvar.

• Lera på gipsskivor och sedan avsluta med primer och färg.

Isolerande dubbel tegel från utsidan

• Tätning alla möjliga luftläckage från utsidan av huset, använder spray skum isolering. Uppmärksam på sömmar och kanter, särskilt vid takfoten och alla genomföringar i väggen.

• Täta alla genomföringar och luft läckage poäng på innerväggar.

• Fäst den 5 cm (2 tum tjock) styva eller halvstyva styrelsen isoleringen till den yttre tegelväggar, använda fästelement rekommenderas av leverantören. Överväg att använda två 2,5 cm (1 tum) tjocka lager av styrelsen så att du kan överlappa lederna i det första lagret isolering.

• Fördjupa i isoleringen under marknivå, över foundation väggen, om källaren inte är isolerad redan.

• Tillämpa en ny exteriör hus yta, som ytterväggar eller stuckatur.

Hur att reparera en tegelvägg med betong

Hur att reparera en tegelvägg med betong


När det gäller att reparera tegelväggar runt ditt hem, betong är den bästa filler. Betong är en cement blandning av grus, vatten och sand, och används för att fylla sprickorna i stället för att ersätta ett stort område av tegel. Allt du behöver är verktyg för att lappa ihop området och slutföra din reparation.

Instruktioner

• Placera mejseln i frysen och sedan lägga på alla redskap för resten av projektet. En kall mejsel kommer att skära igenom tegelstenarna snabbt och med lätthet.

• Placera mejseln i sprickan och hammare det tills fler bitar av tegel falla. Det behöver inte vara ett mycket djupt hål, men ett brett hål kommer att hjälpa den konkreta bond bättre till den befintliga tegelsten.

• Torka bort damm med en stålborste och Blötlägg området med slang och vatten. Blöt tegel kommer att förhindra fukt absorberas från färsk betong.

• Rör din betong sammansatta, en färdiga blandning av grus, sand och vatten. Kontrollera att den är smidig nog att push in i de stora områden som du skapat. Om den behöver vatten för att mjuka upp, kan du lägga till små mängder vatten under omrörning så att du inte måste lägga till för mycket.

• Kammar hem en hel del av betong sammansatta på spackel och placera den inuti hålen. Använda kniven och fingrarna för att driva det hela vägen i så alla öppna utrymmen fylls.

• Släta över toppen av området fyllt med murslev att det även ut och gör det i jämnhöjd med befintlig tegelvägg. Låta betongen torka i 24 timmar.

Hur Fyll Helium fylld däck

Hur Fyll Helium fylld däck


Ibland alternativa gaser, såsom kväve och helium, används för att fylla däck. Helium tanken är att helium-fyllda ballonger är lättare än luft, däcken kan också vara lättare än vanliga däck. Problemet med att använda alternativa gaser ligger i det faktum att de är mindre tillgängliga, med ingen helium pumpar finns på en lokal bensinmack eller annan sådan plats. I synnerhet som sett i ballonger, avleder helium snabbt genom gummi ytor, så däcken skulle behöva fyllas på ofta.

Instruktioner

• Placera tanken i en öppen, väl ventilerad plats och se till att tanken är säkert och inte riskerar att vara välts omkull.

• Fäst gas slangen till ventilen i tanken. Öppna ventilen för att kontrollera trycket från tanken.

• Skruva av plast locket från däck ventilen.

• Fäst däck ventilen till slutet av gasslang.

• Öppna tank ventilen att blåsa upp däcket.

• Kontrollera däcket med manometer att hålla från overinflating däcket. Stäng ventilen tank och skruva plastlock tillbaka på däck ventilen när däcket är fyllt.

Hur Fyll vattenkylare flaskor

Hur Fyll vattenkylare flaskor


Vattenkylare office kan vara en social samlingsplats men dess primära funktion är att avstå från dricksvatten används för att göra olika drinkar och behålla arbetstagare hydratiserade. Om vattenkylare är inte korrekt, kan det locka bakterier som kan orsaka sjukdomar hos företagets anställda. Det finns viktiga steg att följa på rengöring vattenbehållaren innan återfyllning det.

Instruktioner

• Köpa en återanvändbar flaska med en bred mun att göra det lättare att rengöra inuti locket. I boken "kan du förhindra Global uppvärmning (och spara pengar!): 51 enkla sätt," Jeffrey Langholz och Kelly Turner informera läsarna att "se till att du får en med en Energy Star-märkningen." Enligt författarna använder Energy Star vattenkylare 60 procent mindre energi genom att gå i standby-läge när den inte används.

• Sterilisera flaskan med miljövänligt rengöringsmedel som kan köpas i vissa hälsokostbutiker och specialiserade "gröna" butiker. Bara sterilisera det med blekmedel om det finns några dagar mellan rengöring och fylla flaskan med vatten. Tvätta flaskan igen för att skölja ut blekmedel innan du fyller det med dricksvatten.

• Rengöra vattenflaskan i diskmaskin eller för hand med ekologiska rengöringsmedel. I boken "teknik om buteljerat vatten '', Dorothy A. G. Senior skriver,"de mycket varma, caustic tvätta lösningar som användes med glasflaskor visat sig skadlig till polykarbonatmaterial och nytt, framkallades icke-frätande, låg temperatur tvätta lösningar."

• Fyll din vattenkanna på en ekologisk livsmedelsbutik, om möjligt, eftersom dessa butiker är mer benägna att ha filtrerat eller destillerat vatten.

• Ta bort gammal flaska och försök att återvinna det genom en lokala återvinningsföretag.

• Rengör munnen av vattenkylare fördelaren. Torka med en torr trasa, spraya ett miljövänligt rengöringsmedel på det och torka igen.

• Ta bort locket på din nya flaska.

• Lyft försiktigt den full, återanvändbara vattenflaska, luta flaskan mot mynningen av vattenkylare. Flytta så nära vattenkylare som du kan.

• Vänd flaskan i munnen på vattenkylare så snabbt som möjligt för att minimera spill.

• Tappa flaskan varannan dag. Låt inte vatten sitta över natten. En University of Texas health studie nämner att vatten kan vara kontaminerade med föroreningar om det sitter på ett kontor över natten.

Hur Fyll Yankee ljus

Hur Fyll Yankee ljus


Yankee Candle företaget producerar ett brett utbud av doftljus inuti en Ljuslykta glas. Den används Yankee Candle votive kan fyllas med ett nytt ljus när alla rester av gamla ljuset tas bort. Yankee gör doftande pelare ljus som passar in i deras glas Ljuslyktor. Ett fullt rengjorda glas votive kan refill ljuset lysa igenom för maximalt ljus. Återanvända ett Yankee Candle glas votive om och om igen med nya vax påfyllning.

Instruktioner

• Kör vattnet från kranen tills det är lika varmt som det blir. Koppla avloppet och placera glaset Ljuslykta i vasken. Fyll diskhon med varmt vatten tills den Ljuslykta är helt nedsänkt.

• Ta en tekanna vatten till en koka. Dränera diskbänken, inklusive vattnet i den Ljuslykta. Sänka en stor metall sked i glaset Ljuslykta.

• Häll vatten från vattenkokaren te i den votive långsamt tills den är helt fylld. Vänta fem minuter eller tills sked har svalnat tillräckligt för att tas bort. Skrubba de invändiga ytorna av ljuslykta med en flaskborste.

• Dumpa ut vattnet och smält vax. Torka av alla inre och yttre ytor av glas med isopropylalkohol blöt hushållspapper. Lämna den rena Ljuslykta i ett väl ventilerat utrymme till helt torr.

• Lägre pelare ljus i votive ren och torr glaset. Tänd veken med en ljus tändare eller spis match.

Hur Fyll ett bilbatteri med syra och vatten

Hur Fyll ett bilbatteri med syra och vatten


Ett batteri är en kritisk komponent i det elektriska systemet av någon bil. Att hålla reda på batteriets elektrolyt nivå är en del av det löpande underhållet av någon bil. När ett batteri är låg på elektrolyt vätska i någon av de enskilda cellerna i batteriet, kommer det inte ge tillräckligt med elektrisk energi för att starta bilen. För att hålla batteriet i optimalt skick, kan det vara nödvändigt att regelbundet fylla batteri cell elektrolyt nivåer.

Instruktioner

• Lossa och ta bort batteriet vent mössor. Kontrollera elektrolytnivån för varje cell. Om någon av cellerna är helt torr (saknar elektrolyt vätska alldeles), tillsätt batterisyra till cellen tills elektrolytnivån når botten av raden "fyllning". Ersätta och dra åt ventilen mössor på celler som var fyllda med syra.

• Fyll varje återstående cell med destillerat vatten tills elektrolytnivån når botten av maxstrecket.

• Ersätta och dra åt de återstående batteri vent locken.

Hur Fyll burkar sprayfärg

Hur Fyll burkar sprayfärg


Du behöver inte kasta bort det tomma sprayfärg kan som fungerade perfekt. Du kan i stället fylla den färg kan genom att överföra färg från en annan burk med färg. Också, om du har någonsin velat blanda två färger för att skapa din egen personliga färger, överföra färg från två sprayfärg burkar kan hjälpa dig att nå din nya blandning. Även om det kan vara lite rörig, är påfyllning sprayfärg burkar en snabb process.

Instruktioner

• Sätta Tom sprayfärg kan i en frys och låt det sitta i minst en timme. Samtidigt som färgen kan frossa, ta bort toppen ventiler från två burkar Gumout Carb + Choke renare, som finns på någon hårdvara eller big-box store. Även om ventilerna är det enda som behövs från förgasaren renare, kan du fortfarande tillbaka dem och använda renare för andra ändamål. Se till att din kan av renare kommer med en liten, tunn spray halm, som det behövs för att överföra färgen. Ventilerna bör komma ut genom att helt enkelt dra med en liten mängd kraft.

• Ta bort den sprayfärg kan ur frysen när den är helt frusen och plats en av de renare ventilerna på toppen av frysta sprayfärg kan. Du kommer att se att det passar perfekt. Sätt in spray stråna i sidan av ventilen. Plats andra renare ventilen på toppen av rumstemperatur sprayfärg kan och sätt in den andra sidan av spray stråna i sidan av ventilen. Två sprayfärg burkar nu vara vänd mot varandra med halm i mellan, ansluta två.

• Tryck ner topparna på båda ventilerna på samma gång, som om du besprutning färg med både burkar. Färgen från varmt kan ganska smidigt kommer att flöda in i frysta kan. Fortsätt tills alla färgen från varma kan har överförts. Om färgen inte rör sig snabbt in i kall kan, din sprayfärg kan får inte frysas nog och du bör börja om.

• Ta bort ventilerna från topparna på burkar och tvätta dem med varmt vatten och tvål innan paint drys. Du kan använda både halm och ventilerna igen när du vill fylla på ett annat sprayfärg kan.

Hur Fyll Coleman propan gasbehållare

Hur Fyll Coleman propan gasbehållare


Coleman propan gasbehållare är praktiskt för camping. De används till makten utomhus cooktops och bärbara propan camping-lyktor. Medan dessa kanistrar slängs oftast efter har tömts, kan du fylla på dem med en 9.07kg. propan tank. En särskild passande ansluter 9.07kg. propan tank propan gas kanistern.

Instruktioner

• Transportera din 9.07kg. propan tank in en temperatur-kontrollerad rummet och låt det tid att anpassa sig till rumstemperatur. Placera din Coleman propan gas kapseln i en frys och låt det att kyla under en period av 15 minuter.

• Skruva din propan flaskan refill-montering på din 9.07kg. propan tank.

• Ta bort Coleman gasa behållaren från frysen och skruva till andra änden av propan flaskans refill passande.

• Invertera propan tank upp och ner. Öppna ventilen på propan tank och låt små behållaren att fylla. Det är klart fylla när du inte längre hör gasen rusa in i behållaren.

• Stäng ventilen på propan tank och ställa in behållaren upprätt. Skruva loss Coleman propan kanistern.

Hur att lägga tegelväggar

Hur att lägga tegelväggar


Tegelväggar i din trädgård eller gård kan definiera utrymmet och lägga till visuella intryck. Tegelväggar kan också ge sekretess till din trädgård. Något längre än 3 feet tegelvägg är ett betydligt svårare projekt, vilket är varför de flesta trädgård väggarna byggs 3-fot hög. Om du planerar en mur högre än så, planera att lägga till kolumner för att förstärka höjden på väggen. Bygga en enkel vägg är ett projekt som de flesta villaägare kan hantera själva.

Instruktioner

• Rita en detaljerad skiss av din trädgårdsmur. Om din vägg är högre än 3 fötter behöver det kolumner eller bryggor varje 6 fot. Dessa bryggor bör dubbla tjockleken på den huvudsakliga delen av väggen. Du kan bygga dem i någon design som du gillar. De flesta väljer en fyrkantig kolumn som är dubbla tjockleken på väggen.

• Markera marken med en burk sprayfärg till disposition där väggen kommer att byggas. Inkludera märkningar på bryggorna samt.

• Gräva en 12-tums djupa dike längs din färg markeringar för foundation. Gräva sidorna rakt ner. Spridning 2 inches av sand eller grus på botten av diket till nivå det. Placera en nivå varje par fötter i botten av diket att kontrollera att du har en jämn yta.

• Häll färdigblandat betong i diket. Spridning av slät betong med en murslev. Tryck ner på betong fast ta bort luftfickor. Att grunden för tre till fyra dagar.

• Spridningen ½ tum tjock murbruk längs betong. Ange den första kursen, eller raden, i tegel på toppen av konkreta stiftelsen enligt din ritade planer. Sprida en ½ tum av murbruk längs sidorna av varje tegelsten. Använd en gummiklubba att peka på blocken, trycka dem tätt samman.

• Ställ in den andra kursen av tegelstenar, svindlande blocken så att lederna möta i centrum för en hel tegel ovan. Skär halva tegelstenar genom att ange dem i gräset och scoring centrum av tegel med en murverk mejsel. Placera mejseln i snittet och knacka kraftigt med en gummiklubba att dela tegel i två bitar.

• Fortsätta ställa in rader tegel tills du har nått din planerade vägghöjd.

Hur Fyll luftrenarePåfyllningsbara luftrenare erbjuder en behaglig lukt-- och chansen att byta ut det mot något annat. Du kan också återvinna behållaren. Men vi måste betala ett pris för denna bekvämlighet. Air freshener refiller är en specialiserad objekt, vilket innebär att butikerna kan ta ut en premie för dem. Detta kan göra trevliga-doftande luften för dyrt för vissa.

Instruktioner

• Ta en tom eller mestadels Tom luft freshener patronen. Använd en skarp, platt kniv att noga skilja plast munstycket från glas läppen av flaskan. När du har en lucka, dra ut den och Lägg den åt sidan. Tvätta patronen så gamla doften inte sabotera den ny en. Kontrollera före köp att din doftande olja kan värmas utan skadeverkningar.

• Placera tratten i munnen av patronen och häll i väldoftande olja. Detta kommer att hindra oljan från att spilla och se till att du har kontroll över hur mycket som hälls. När patronen är nästan full, häll lite buteljerat vatten ner i tratten. Detta kommer att tvätta någon överbliven olja in i kassetten.

• Skjut plast munstycket på plats när patronen är full. Driva det tillbaka ner så det är i jämnhöjd med läppen av flaskan. Torka dina ytor och på utsidan av flaskan med en fuktig trasa för att ta bort någon spilld olja. Placera flaskan tillbaka i air freshener chassit. Slå på den och den nya doften kommer att släppas.

Hur Fyll klippbokssidor

Hur Fyll klippbokssidor


Bilder berätta en historia, men strategiskt fylla en klippbok sida med dessa bilder verkligen fyller i historien. Detta minne att spara hobby har lockat många deltagare, och försäljningen av scrapbook leveranser har vuxit från £130 miljoner 1996 till nästan 1,0 miljarder pund under 2009, enligt scrapbooking.com. Med allt som intresse och lust att spara minnen, måste 4,4 miljoner scrapbook beslutsfattare i USA kunna fylla på och lägga till sidor i deras växande sagoböcker.

Instruktioner

• Ta bort topp eller tillbaka locket i klippbok bundna sidor. Beroende på vilken typ av scrapbook du har, kommer att du behöva antingen skruva post församlingen eller unsnap ringarna i en ringmärkt klippbok. Skruv monteringen är ofta dolda under en gånger i boken. Använd ett mynt för att vrida locket på post att lossa den. Vissa klippböcker är spiral bundna, och du måste försiktigt vrida spiralbindning att släppa sidorna. Andra klippböcker har rem gångjärn, och du dra bindemedlet isär av unthreading gångjärn som du skulle ett bälte. Vissa klippböcker kan inte vara obunden och därför kan inte återfyllas.

• Stick refill sidorna i klippboken. Igen, detta beror på vilken typ av scrapbook du har. Glida hålen i bokförda och ringmärkta scrapbook refill sidor över inlägg eller ringar, sedan flytta främre eller bakre omslaget – beroende på vad som togs bort – längs dessa inlägg eller ringar också. Stäng dessa böcker genom antingen fäst ringen tillbaka på plats eller returnera den gemensamma jordbrukspolitiken på skruven, med en slant eller nickel att dra åt den gemensamma jordbrukspolitiken. För spiral klippböcker måste vrida sidorna längs spiraler lägga till refill sidor.

• Lägg till din ifyllda scrapbook sida till sidan refill. De flesta sida beskyddare för klippböcker är toppmatad, vilket gör det lätt att infoga färdiga sidor inuti plastöverdrag. Sidorna kan infogas antingen individuellt eller dually, med två sidor av sidan beskyddare. Bara hålla i åtanke att lägga en massa utsmyckning kan skapa tjockare sidor och mer än en kanske inte passar i ärmen.

Hur Fyll Nespresso kapslar

Hur Fyll Nespresso kapslar


Påfyllning av din Nespresso kapslar kan kaffebryggare hjälpa dig att spara pengar. Köpa nya Nespresso kapslar är två till tre gånger dyrare än påfyllning dem med kaffe. Processen är inte svårt.

Instruktioner

• Ta bort en tom Nespresso kapsel med en sax eller en vass kniv, aluminium sigill genom att följa den inre ringen av kapseln.

• Tomma kapseln och tvätta den noga med vatten.

• Skär aluminiumfolie i en fyrkant forma det är 45 av 45 mm.

• Fyll på kapseln med din valda kaffeblandning. Se till att det är korrekt ifyllda--varken för hårt eller för löst, då helt enkelt torka ut eventuellt överskott med kniven.

• Täcker kapseln jämnt med den kvadrerade aluminiumfolie, då tuck den runt gränsen till kapseln.

Hur Fyll Mylar ballonger

Hur Fyll Mylar ballonger


Mylar ballonger, vanligen kallad folie ballonger, är stora ballonger gjorda av folie i stället för latex. Till skillnad från latex, som har porer som tillåter helium att sippra igenom, hålla mylar ballonger i heliumet under en mycket längre tid. Detta är mylar ballonger generellt mycket dyrare än latex ballonger. Om du vill få mest för pengarna, spara alla gamla mylar ballonger och reinflate dem när de nästa fest eller speciell händelse rullar runt.

Instruktioner

• Leta upp fliken små där ballongen var ursprungligen fylld med helium.

• Sätt in halm upp innerfliken inflationen tills du märker att luften börjar att fly från ballongen. Tryck på ballongen att hjälpa luften fly igenom halmen. Var noga med att ta bort alla helium från ballongen så att när du fylla på det, det är bara nya helium inuti ballongen.

• Sätt spetsen på din helium tank munstycke innerfliken inflationen och börjar fylla ballongen med helium. När du ser att ballongen är helt fylld, och det finns inga veck på ballongen, ta bort munstycket från ballongen. Till skillnad från vanlig latex ballonger, mylar ballonger försegla omedelbart---du behöver inte binda upp i slutet för att hindra luft från att fly.

Detaljer om hur Fyll en HP 60XL bläckpatronBläckpatron HP 60XL har en större svamp än #60 bläckpatronen och är kompatibel med HP DeskJet D5500, D2500, F2400, F4400, F4200 och HP Photosmart C4700 och C4600. Refill kit kommer att fylla den svarta bläckpatronen #60 ungefär 10 gånger, men när du fyller #60XL, kan du fylla patronen ungefär fem gånger. Det tar du bara cirka 15 minuter att fylla i färg eller svart bläckpatron.

Instruktioner

• Ta bort innehållet i refill kit. Satsen kommer att ha en flaska med svart bläck och en spruta. Placera en bit av tidningen i arbetsområdet. Ta bort etiketten från toppen av den bläckpatron som du kommer att vara att fylla. Svart bläckpatron refill hålet är mitt i patronen.

• Injicera spruta nålen i svart bläck flaskan. Dra upp på kolvar att frånträda bläckhornet 20 ml bläck. Om du var att fylla sprutan för standard #60 bläckpatronen, vill du bara ta ut 10 ml av bläck.

• Placera spetsen på nålen i bläckpatronen #60XL. Tryck nålen in i kassetten tills det inte går längre utan att tvinga det. Tryck långsamt ner på kolvar att injicera bläcket i patronen svamp inuti bläckpatronen. Obs: Sluta fylla patronen om någon bläck börjar sippra ut. Vissa bläckpatroner kanske inte är helt tom och kommer inte att ta det fulla beloppet av bläck.

• Torka upp någon spilld bläck med en fuktig trasa. Placera bläckpatronen i skrivaren transport. Kör tre till fyra testsidor för att bläddra i ny tryckfärg innan du kör några grafiska projekt.

Hur fyller jag HP 96 & 97 bläckpatroner?

Hur fyller jag HP 96 & 97 bläckpatroner?


Upprätthålla tillräckliga bläcknivåerna i skrivaren Hewlett-Packard (HP) att säkerställa högkvalitativa resultat. Återfyllning av bläckpatroner kan kosta mindre än att köpa utbyte patroner. Fyll på dina bläckpatroner när utskrivna dokument visas svagt eller blekta eller din skrivare-ledning programvara anger låga bläcknivåer.

Instruktioner

• Täcker din arbetsplats med hushållspapper för att suga upp något spill.

• Skala etiketten från toppen av bläckpatronen ska fyllas. Om påfyllning HP 97 färgbläckpatron, läge med enda centrum hål ifrån dig.

• Fyll en ren spruta, i bläck-refill kit, med 20ml svart eller 6ml färgbläck.

• Injicera långsamt svart bläck i alla hål i patronen. För HP 97 färgbläckpatron, injicera gul bläck i den enda centrum hål, magenta i det nedre vänstra hålet och cyan i botten rätt hål.

• Torka upp något överflödigt bläck. Byt inte ut etikett.

• Avkastning bläckpatron till skrivaren.

• Kör en till tre skrivare-rengöring cykler med din skrivare-programvara.

Hur Fyll HP 22 trefärgs bläckpatron

Hur Fyll HP 22 trefärgs bläckpatron


Bläckpatron HP 22 trefärgs används i HP PSC 1410 allt-i-ett skrivare, HP Deskjet 3930 skrivare och skrivaren Deskjet 3940. Du kan fylla patronen med en refill kit som innehåller de leveranser som behövs att fylla patronen hemma. Du kommer att spara pengar genom påfyllning din egen bläckpatron med en refill kit som kan användas upp till 10 gånger.

Instruktioner

• Placera den tomma HP 22 bläckpatronen på tidningen att förhindra eventuella spill från att förstöra din tabell. Ta bort den översta etiketten från patronen att avslöja att fylla hålen. Ta påfyllningen leveranser ur paketet. Har du en flaska med cyanblå, gul och magenta och tre sprutor.

• Placera en tandpetare i varje refill hålen att testa färgen. Magenta bör vara på topp centrum, gula i mitten vänster och cyan på centre rätt.

• Placera sprutan nålen i bläck. Använda en separat spruta för varje färg. Dra tillbaka kolven att dra ut 5ml av varje färgbläck.

• Placera sprutan nålen i Fyll hålet. Kom ihåg där färgerna är belägna så att du fylla i korrekt fylla hålet med rätt färg. Sakta tryck ner på kolven att injicera bläcket. Gör detta för varje färg. Om någon bläck börjar bubbla ut ur hålet, stoppa och torka upp överflödigt bläck. Patron färgerna kanske inte tomma hela vägen och tar inte hela beloppet.

• Placera nyligen fyllda HP 22 bläckpatronen i skrivaren transport. Stäng locket och köra tre till fyra testsidor för att cykla bläck. Du kan använda valfritt dokument med lite färg för att köra testsidan.

Hur Fyll Lexmark P4350 färgbläckpatron med standardkapacitet

Hur Fyll Lexmark P4350 färgbläckpatron med standardkapacitet


Lexmark P4350 använder #33 eller #35 färgbläckpatroner. Antingen en är kompatibel med skrivaren. När bläcket i patronen tar slut, kan den fyllas istället för att köpa en ny patron. Efter korrekt påfyllning förfarande kommer att minska risken för den påfyllda bläckpatroner orsakar skador på skrivaren eller påverka utskriftskvaliteten.

Instruktioner

• Ställ in patronen på en plan yta täckt med lite hushållspapper. Pappershanddukar absorberar alla pennanteckningar som spiller.

• Skala den översta etiketten ut bläckpatronen.

• Fyll en spruta med 7ml av cyan bläck. Fyll en spruta med 7ml magenta ink. Fyll en spruta med 7ml gult bläck.

• Infoga spetsen på sprutan som innehåller magenta ink i hålet längst upp till vänster i patronen. Långsamt injicera bläcket i bläck kammaren. Om bläcket börjar bubbla ut ur hålet, är den full.

• Infoga spetsen på sprutan som innehåller gul tryckfärg i hålet på mitten till vänster i patronen. Långsamt injicera bläcket. Stoppa om bläcket börjar bubbla ut ur hålet.

• Sätt spetsen på sprutan som innehåller cyan bläck i hålet på mitten höger på patronen. Långsamt injicera bläcket i kammaren. Sluta fylla om bläcket bubblor ur hålet.

• Byt ut etiketten på bläckpatronen. Sätt in kassetten i skrivaren. Vänta åtta timmar så att bläcket har tid att bosätta sig och mätta svampen.

• Kör en till tre rengöring cykler på skrivaren för att få bläcket rinner genom patronen. Se till att det finns vita papper i skrivaren. Tryck på "Menu" knappen på skrivarens kontrollpanel. Tryck på nedåtpilen tills "Ren kassett" markeras. Tryck på "Select".