mynewspapers.net

ansiktsmålning häxa

Att blanda Snazaroo ansiktsmålning

Att blanda Snazaroo ansiktsmålning


Snazaroo ansiktsmålningar som vanligen används av professionella ansikte målare. Penslar och svampar är de två viktigaste verktyg för att rita linjer, svamp mönster och blanda färger. Blanda färger är en teknik som kan generera mönster som ser både vackra och professionella. Det finns många olika ansikte målningstekniker som involverar blandande färger. Här är tre face paint-knåda färdigheter som tillåter dig att vara mer kreativ med dina Snazaroo färgpalett.

Instruktioner

• Ladda en medellång rund borste med den första färgen genom doppning din pensel i vatten och sedan gnugga på Snazaroo ansikte måla tills du har en creamlike konsistens på borsten.

• Belastning bara toppen på penseln med en andra färg.

• Tryck på borsten ner, spets först att göra en tunn linje, och sedan släppa stroke och tryck hårdare, gradvis att få tjockare göra en tår släpper form. Färgerna kommer att blanda från den ena till den andra och gör en elegant varumärke som kan användas att göra blomblad, blod droppar, eller och accent för vackra mönster.

• Ladda en svamp med den första färgen genom doppning i utkanten av svampen i lite vatten och sedan gnugga det på Snazaroo ansikte måla i cirkelrörelser.

• Tryck på svamp i ansiktet du målar och oss fast, cirkulär förslag för att fylla önskat område. Låt den första färgen torka.

• Läsa in en annan svamp med annan färg. Denna gång inte använda cirkelrörelser. I stället lätt dab andra färg över den första färgen. Denna metod att blanda färger kontrasterar och blandar samtidigt.

• Välj färger för ditt ansikte måla kaka.

• Rengör en tom, runt 18ml Snazaroo ansikte målning behållare.

• Fukta färger du vill lägga till i ditt ansikte måla kaka genom att spraya dem med vatten. Ge tid för fukt att sippra in.

• En gång fuktig, skära en tunn remsa av första färg och placera den på behållaren Tom 18ml Snazaroo. Gör samma sak med er andra, tredje, fjärde och femte färg tills Tom behållaren är full av olika färger. Inledande och avslutande färger har att passa i de runda kanterna, men överskottet kan sätta tillbaka sin ursprungliga behållare. Premade mångfärgad ansiktsmålning kakor också kan köpas online (se resurser).

• Välj en svamp som har en plan yta så bred som ansikte målning kakan.

• Blöt något i utkanten av svampen.

• Tryck på kanten av svampen längs kanten av flerfärgade kakan. Om färger inte lyfter väl, tillämpa lite mer vatten och upprepa processen, att se till att färgerna stämmer överens med det tidigare försöket att lyfta färg.

• Tillämpa multicolors i ansiktet genom att trycka och dra över önskat område.

Fireworks ansiktsmålning

Fireworks ansiktsmålning


Fireworks göra ett vackert ansikte måleri design med gnista och färg. Dessa explosiva mönster är snabb och grundläggande att måla och ser fantastiska. Fyrverkeri designen är elegant, spännande och slående. Med endast en typ av borste, några ljusa färger och ansiktsmålning gnistrar, kan du skapa en effektiv fyrverkeri ansikte målning skapelsen. Fyrverkeri ansiktsmålning är lämpligt för festivaler och helgdagar där fyrverkerier visas. Lära sig att måla fyrverkerier för ditt nästa event ansikte målning.

Instruktioner

Snabb fyrverkeri ansiktsmålning

• Läsa in en mjuk borste liten rund detalj borste med gul färg genom doppning färgen i vatten och sedan vrida den i ansikte måla. Måla en båge omkring en tum och en halv bred någonstans i ansiktet.

• Använd samma pensel och färg för att måla en annan arch samma storlek. Denna gång måla bågen på en liten diagonal. I mitten av den andra bågen bör passera genom mitten av den första bågen.

• Måla en tredje arch på ännu mer av vinkling och igen passerar genom samma punkt i mitten av den av de andra bågarna med gul färg och med en liten rund borste. Detta kommer att utgöra en fyrverkeri form. Välja en annan färg för fyrverkeri, som rosa, lila, guld eller klarblå att måla denna samma fyrverkeri form någon annanstans i ansiktet. Måla så många fyrverkeri former som du vill ha, i så många färger som du önskar, hela ansiktet. Strö guld eller silver lös ansiktsmålning gnistrar över ansiktet.

Detaljerad fyrverkeri ansiktsmålning

• Använd en liten rund borste för att sätta en vit prick i pannan i ansiktet. Måla rosa prickar som går diagonalt uppåt åt höger i en linje omkring en tum och halv lång. Sedan måla de rosa prickarna av samma längd i en linje som går diagonalt uppåt till vänster. Måla sedan nedåt diagonalt till vänster och höger. Mellan dessa fyra rader, måla ljus lila prickade linjer lite mindre än en och en halv tum lång. Detta bör skapa en asterisk-liknande form. Sätta några vita prickar i mitten av formen och längs de rosa och lila prickade linjer som skjuter ut från mitten.

• Starta igen med en vit prick och gör samma fyrverkeri form någon annanstans på pannan, men med två olika färger som gult och orange. Att en tredje fyrverkeri form med hjälp av ljus blå och limegrön.

• Måla några guld och silver vågiga linjer kommer ut från fyrverkerier. Också måla några vågiga linjer, virvlar, lockar och spiraler som kommer ner från ögonen i samma färger används för att måla fyrverkerier. Strö guld eller silver lös ansiktsmålning gnistrar över ansiktet.

Svett-bevis ansiktsmålning

Svett-bevis ansiktsmålning


Ansiktsmålning är en populär mode tillbehör för män, kvinnor och barn. Dekorera en persons ansikte med färgerna från deras favorit fotbollslag visar en passion för spelet och lojalitet till en specifik klubb. Ansikte måla kommer också i mycket användbart för Halloween-firande. Vita ansikte måla kan förvandla en person till den ultimata zombie, ghost eller häxa. Ansiktsmålning spelar också en viktig roll i olika kulturer religiösa traditioner. Det finns dock ett problem med ansiktsmålning. När temperaturen värms upp och bäraren börjar svettas, kan ansiktsmålning köra. Lyckligtvis, det behöver inte vara så.

Inför faktaAnsiktsmålning är betydligt annorlunda vanlig makeup. Det senare är normalt användas för att göra ansiktet ser levande, frisk och fläckfria. Tidigare, dock används i allmänhet som dekoration, ofta på fester och sportevenemang. Den kan tillämpas med hjälp av en svamp, en borste eller en spray-baserade airbrush. Tillämpas skickligt och försiktigt, kan ansiktsmålning skapa slående bildspråk. Utmaningen är dock att se till att bildspråket bibehålls och inte försämras som en person svettningar. Att förstå varför ansikte måla går, det är nödvändigt att förstå varför vi svettas.

Kyla kroppen

Svett-bevis ansiktsmålning


Människokroppen innehåller två typer av svettkörtlar: apocrine körtlar och ekkrin körtlar. Apocrine körtlar finns i ögonlock, öra-kanaler, armhålor och genitalier. Ekkrin körtlar finns inom nästan hela kroppens hud. Detta gör ekkrin körtlar den mest betydande av två i svettning processen. Svettningar- eller termoreglering, är som det också kallas - kroppens sätt att garantera att överhettning inte uppstår. När människor svettas, avdunstar vattnet som utsöndras av körtlar. Svettning och avdunstning kyler kroppstemperaturen. Så kan det dock utlösa förödelse på ett målat ansikte.

Att skapa ett hinder

Svett-bevis ansiktsmålning


Ansiktsmålning är vanligtvis inte, själv, svett-bevis. Så, när du köper ansikte måla, det är mycket viktigt att gå med ett viktigt tillbehör. Det som kallas barriär-spray. Som namnet antyder, är detta en aerosol-baserad produkt, vanligtvis klar. Barriär-spray appliceras i ansiktet innan ansiktsmålning processen. Det bör försiktigt sprayas på ansiktet på ett avstånd av flera inches. Sedan skall den tillämpas ansikte måla över barriären-spray. Sprayen fungerar en barriär som förhindrar svett utsöndras genom huden från att nå färgen och orsakar det att köra.

Den korrigerande åtgärden som kall grädde

Svett-bevis ansiktsmålning


Ansiktsmålning kör på grund av svett kan förebyggas genom en effektiv metod för gör det själv. Ansiktet bör först tvättas med tvål och cool för att värma vatten. Efter sköljning i ansiktet, klappa den torr med en handduk. Kall grädde bör sedan tillämpas på huden. Det är viktigt krämen inte är helt gnids in. Ett tunt lager bör förbli. Ansikte måla tillämpas sedan över kall grädde. Detta lager grädde mellan ansikte och färg kommer att minska biverkningar av svett. För extra försäkring gälla babypuder ansiktet med hjälp av en powder-puff av typ avsedd för tillämpningen av makeup. Detta kommer ytterligare att säkerställa ansikte måla förblir svett-bevis.

Instruktioner för Tinkerbell ansiktsmålning

Instruktioner för Tinkerbell ansiktsmålning


Tingeling, älva karaktären i Walt Disney's "Peter Pan", kan vara ansikte målat på ett representativt sätt. Målning Tinkerbell realistiskt skulle endast bestå av målning försökspersonens läppar en mörkrosa och uppmuntra henne att bära en blond peruk med en hög hästsvans. Använda Tingeling är klassiska färger av grönt och guld och en liten gnista för att skapa en Tinkerbell-typ fairy effekt. När du har lärt dig grundläggande fairy ansiktsmålning, kan du justera färgerna för att representera andra fairy tecken.

Instruktioner

• Ladda en ansiktsmålning svamp med gröna ansikte måla genom att doppa kanten av svampen i vatten sedan vrida den i paint. Tryck svampen i inre hörnet av ögat och dra den diagonalt uppåt ovanför ögat pannan på pannan på varje sida av ansiktet. Börja i samma plats och dra en annan linje strax under först stoke på båda sidor. Fortsätt att dra linjer fram till ögat och strax under ögat täcks med gröna ansikte måla. Det ska se ut en fläkt kommer utåt från det inre hörnet av varje öga. Inte får färg på bron i näsan.

• Ladda en streckmönster svamp med vit färg. Ladda på samma sätt som du läser in en vanlig svamp. Lätt dab vit över gröna färgen.

• Ladda en liten rund detalj borste med vit färg genom att doppa penseln i vatten och sedan gnugga det i paint. Måla runt kanten på formen fan du skapat.

• Måla gula prickar och virvlar i fan former runt ögonen med en liten rund detalj borste. Den virvlar och prickar symmetrisk kan du göra på båda sidor eller slumpmässig.

• Använd små rund borste att tredubbla ladda din borste med vitt och grönt. Trippel belastning din borste genom att fylla hela borsten i grönt, rotera sedan bara upp hälften i vit färg och sedan bara rotera spets i gul färg. Tryck på spetsen av färgen på bron i näsan mellan ögonen. Bild borsten rakt uppåt, att trycka som du skjuter. Slut upp och ner teardrop stroke genom att trycka på fullt på borsten. Måla samma stroke börjar vid samma punkt, men glidande diagonalt uppåt åt höger och vänster om den första raka linjen.

• Måla läpparna rosa med en medellång rund borste. Strö över lös guld ansiktsmålning strössel på målade områden.

Hur du Airbrush ansiktsmålning

Hur du Airbrush ansiktsmålning


Ansiktsmålning är ett unikt sätt att fira en rolig utflykt som en karneval, mässa eller idrottsliga evenemang. Det är användbart för att skapa tecken för teaterproduktioner. Airbrush ansiktsmålning kan en mängd unika mönster som vanligt borstar och kaka make-up inte kan enkelt uppnå.

Instruktioner

• Se till att det finns ett eluttag nära ditt ansikte målning station, som du behöver el för att driva din airbrush och luft kompressor. Koppla in och ställa in din station.

• Blanda tillsats alkohol baserade som Kryolan's Fixier Spray eller Ben Nye slutliga tätningen i din make-up för extra svett motstånd, särskilt under varma väderförhållanden.

• Fäst den stencil som du planerar att använda i ansiktet som du målar. Sätta på din ansiktsmask slipper andas in ångorna från färgen.

• Airbrush ett lager färg över schablonen. Växla upp färger som behövs och skugga utformas med en realistisk effekt. Undvik kontakt med ögon, mun och näsa.

• Ta bort schablonen att inspektera din design. Tryck upp några områden som behöver arbeta eller extra fyllning.

• Rengör din airbrush genom sprutning gnugga alkohol genom kammaren. Spraya direkt i ansiktet eller inte andas in dimman.

• Öva airbrush sminkning och ansiktsmålning med stenciler hjälper dig förbättra dina kunskaper så kan du så småningom måla frihand.

Diamond effekter med ansiktsmålning

Diamond effekter med ansiktsmålning


Diamond effekter lägga till vackra accenter för att lägga till vackra ansikte måla mönster. Tillämpa diamantliknande utsmyckningar är grundläggande och ger en glittrig gnista till ett målat ansikte. Använda diamant ansikte målning tricks för att experimentera med annars enkla mönster. Att lägga till juveler och glitter ett ansikte kan verkligen klä upp, öka sin elegans och glamour och ge det ett mer professionellt utseende. Lär dig några glittrig diamant tekniker som hjälper dig förbättra din ansiktsmålning.

Instruktioner

Enkla diamant effekt

• Läsa in en mjuk borste liten rund detalj borste med silver eller ljus blått ansikte måla. Ladda din borste med doppa penseln i vatten och sedan vrida den i vatten-baserade ansiktsmålning.

• Måla en diamant form i ansiktet. Fyll i rombformen helt med silver eller ljus blå färg.

• Beskriva diamant i vitt eller svart ansikte målar med samma pensel. Fortfarande använder samma borste, måla en liten asterisk med vitt eller svart färg i det högra hörnet i diamant till accent diamanten och ge intryck av att diamanten mousserande. Måla så många diamanter i ansiktet som du önskar.

Diamond Glitter tatuering

• Rengör ansiktet området där du kommer att använda diamond glitter tatuering genom att gnugga alkohol till en bomullstuss och använder den för att gnugga ansiktet försiktigt. Välj ett område i ansiktet från ögonen eftersom de material som använts på detta område kan irritera ögonen.

• Måla en diamant form på ansiktet med akryl ansiktsmålning limmet. De flesta akryl lim har en borste fäst på locket som du kan använda för att borsta det på huden. Om akryl limmet har en pensel, Använd en bomullstopp gälla för huden.

• Strö lös silver ansiktsmålning gnistrar över området där du målade rombformen. Blås bort överflödigt gnistrar. Instruera personen ansikte målas inte för att röra tatueringen tills limmet har torkat. Det tar ca 10 minuter för limmet torka. När torkat, kan glitter tatuering pågå upp till en vecka.

Diamantbeströdd Crown

• Ladda en medellång rund borste med guld, orange eller gul vattenbaserade ansikte måla. Måla en krona eller tiara på pannan av ämnet målas upp.

• Tillämpa stick-on silvrig juveler till kronan genom peeling av plastad papper uppbackning och trycka på juvelerna fast på kronan. Gäller så många juveler som du lust att dekorera kronan och ge effekten av en diamant fullsatt krona.

• Sätta en sandskädda av akryl lim på baksidan av juvelerna om juvelerna inte håller också med bara självhäftande stöd. Dabbed juvelerna ordentligt mot ansiktet intryckt i en minut eller 2 att låta limmet torka lite.

Hur man en läskig häxa för Halloween ansiktsmålning för barn

Hur man en läskig häxa för Halloween ansiktsmålning för barn


Följa några grundläggande målning och make-up riktlinjer inför måla en läskig häxa ser. En kostym butik kommer att bära alla nödvändiga typer och färger av smink som är säker att använda på barn. Också använda traditionella make-up, som läpp och eyeliner, för att skapa detaljer och skuggor för en fullständig effekt. Har gott om disponibel make-up svampar och applikatorer till hands om du ansöker sminket på flera barn.

Instruktioner

• Tillämpa det gröna Halloween sminket över hela ansiktet, undvika ögonen och munnen. Dutta små mängder av svarten eller grå Halloween smink under kindben, runt näsborrarna, i templen och ovanför raden panna. Fungerar detta i grön färg och blanda kanterna för att skapa en mjuk skugga övergång.

• Använd mörk eyeliner penna för att skapa intryck av vårtor på häxans ansikte. Gemensamma platser för dessa är på områdena näsan, kindbenet, haka och panna. Lätt applicera en liten cirkel, då mörkare och sprida varumärket penna längs del av den lilla cirkeln att skapa effekten av en skugga att gjutas från ljus.

• Applicera ett lager genomskinlig ansikte pulvret över hela ansiktet. Detta hjälper försegla ansiktsmålning och tråkig fet utseendet på de flesta kostym smink. Pulvret kommer också att förhindra smink från smetar och gnugga bort på händer och kläder alltför lätt.

• Använd grå eller svart ögonskugga mörkare området runt ögonen. Mörkare och bredare skuggan mer dramatiska utseende kommer att vara. Blanda i ögonskugga med omgivande make-up och touch upp med genomskinligt pulver vid behov runt ögonen.

• Skapa en dramatisk åldern effekt på läpparna med en medellång och mörkt tonad läppenna. Rita ett flertal små veck runt läpparna samt en mängd stora och små veck på läpparna sig med mörkt färgade liner. Fyll mellan mörka linjer med medellång tonad färg och blanda med en make-up svamp.

Hur du använder Magic markörer för ansiktsmålningAnsiktsmålning ger en individualiserad form av underhållning. Oavsett om det handlar om skönhet, att göra ett personligt uttalande, eller bara på kul, kan ansiktsmålning anpassas till en mängd olika inställningar. Moderna ansikte målning material, såsom tillfällig tatuering markörer, har också gjort det möjligt för alla att ge bra, snabba resultat.

Instruktioner

• Välj rätt markörer för målning ansikten. Läs produktinformation att avgöra om bläcket är säkert för hud och giftfria. Produkter som innehåller xylen, som beskrivs av Christer_smebacken Enterprises, bör strikt undvikas eftersom de kan orsaka en mängd skadliga reaktioner. För bästa resultat, köpa specialdesignade tatuering markörer. Dessa är tillverkade för säkerhet och precision.

• Tvätta händerna noga. Använda rinnande vatten, lödder med tvål och tvätta kraftigt i minst 20 sekunder. Använda facial wipes för att bada ritning yta. Sanitise eller rewash händerna mellan varje ämne att undvika risken för irritation eller infektion.

• Flytta hår från personens ansikte med hårspännen eller ett pannband till ta bort distraktioner. Drapera en handduk runt axlar att skydda kläder eftersom även vattenbaserad tryckfärg kan orsaka fläckar.

• Undvik områdena öga, näsa och mun att undvika reaktioner eller skador. Tillämpa ljusare färger och större former först på en Kind eller panna. Lång, enkla linjer kommer att göra en renare design. Med mörkare färger lägger detalj. Regelbundna magiska markörer har en tendens att blöda och färger kan av misstag blanda. Flexibel plast schabloner kommer att förhindra blödning eftersom de ger små utrymmen mellan varje färg. Hålla en spegel i närheten så att ett barn kan visa hennes ansikte måla när den är klar.

Idéer för katt ansiktsmålning för vuxna

Idéer för katt ansiktsmålning för vuxna


Barn är inte de enda människor som får sina ansikten målade. Ibland vuxna behöver eller önskar ansikte måla också. En katt ansikte är en av de mer efterfrågade ansiktena. Från grundläggande till intrikata finns det många olika stilar av katt-tema ansikten för vuxna. Anser att grunderna och intrikata variationer att besluta om vilken typ av katt ansiktsmålning du kanske vill.

Katt tecken för föreställningar

Vissa vuxna behöver måla deras ansikten som särskilda katt tecken för lekar eller dans nummer. Här är en grundläggande cat ansikte som kan anpassas och justeras med hjälp av olika färger och accenter som passar din karaktär. Ladda en ansiktsmålning svamp med vit vattenbaserad ansiktsmålningar genom doppning i utkanten av svampen i vatten och sedan vrida den i paint. Måla cirklar runt ögonen vita. Måla i området under näsan och över läpparna vita efter skratt linjer. Måla resten av ansiktet gula också med en svamp. Med en mjuk borste fan pensel, måla orange runt kanten av ansiktet börjar vid hårfästet, käklinjen och hakan och rulla inåt en tum mot näsan. Måla näsan och munnen svart med en mjuk borste rund borste. Beskriva nosen, området vitmålad mellan näsan och läppen, i svart med en mjuk borste liten rund detalj borste. Med samma pensel måla en linje från basen av näsan till mitten av läppen och sätta prickar på vardera sidan av linjen. Lägga morrhår kommer ut från näsan. Lägg till svarta ränder om du agerar som en tiger eller svarta fläckar om du spelar en gepard eller leopard karaktär.

Kvinno-katt ansikte

En grundläggande rosa-målade näsa och svart morrhår ser mycket söt och även lockande på en vuxen dam, särskilt om tillsammans med en slinky, figursydd katt kostym. Tillämpa din runda katt näsa med en medellång rund borste laddad med rosa vatten-baserade ansiktsmålning. Måla dina läppar att matcha med samma pensel. Använd en liten rund detalj pensel för att måla tre morrhår som Häll ut från varje sida av näsan. Denna lockande söt katt ansiktsmålning kan bäras för att krydda upp någon maskerad kostym engagemang.

Hane katt ansikte

När vuxna män klä upp som en katt, tenderar de att försöka se mer skrämmande än söt. Gör din katt ansiktsmålning skrämmande genom att lägga till vassa tänder med blod droppade. Huggtänder är målade genom att trycka på en vit-lastat medellång rund borste till mun då snärta och lyft för att avsluta stroke i en punkt. Huggtänder kan vara längre eller kortare och kan gå upp eller ner från munnen. Lägg i som många vassa tänder som du vill göra din katt ser verkligen ond. Måla blod droppar genom att läsa en liten rund detalj borste med röd färg, att trycka spetsen i ansiktet sedan glidande borsten en kort väg och trycka på mer som du skjuter. Du avslutar linjen, tryck borsten helt ner i ansiktet.

Katt kinden tatueringar

Måla en katt ansikte, tass print eller skriva miaow som en liten falska tatuering i ansiktet att visa din katt älska status på djur rättvis eller katt konventionen. Du kanske vill visa en berömda katt i ansiktet, som en Garfield eller Sylvester målade kinden tatuering.

Tips för barnens ansiktsmålning

Tips för barnens ansiktsmålning


Ansiktsmålning är ett givande sätt att uttrycka din kreativitet. Att se glad och förvånad ser på barns ansikten är när du visar dem deras målade ansikten i spegeln mycket tillfredsställande. Njut av ditt ansikte målning erfarenheter ännu mer genom att följa några bra ansikte målning riktlinjer.

Har rätt utrustning

Ha rätt utrustning och förnödenheter när ansiktsmålning är nödvändigt. Använda vatten-baserade ansiktsmålningar och mjuka borst borstar, inklusive en liten rund detalj borste, medelstora runda penslar, stora runda penslar och en fläkt borste. Använd latex fri svampar att täcka större områden i ansiktet och bygger rockar snabbt. Hålla våtservetter på din station att korrigera misstag. Också, hårspännen, hårspännen, pannband eller hårgelé kan användas att hålla håret borta från ansiktet. Gnistrar är alltid en stor hit med barn, men se till att du får giftfri gnistrar som kan användas på huden och ansiktet. Har en spegel på plats för att Visa barn den färdiga produkten och en kamera att ta bilder av ditt arbete. Se till att du få tillstånd från föräldrar innan du tar bilder.

Vård för utrustning

Hålla en ren inbjudande arbetsplats så att människor dras upp att få sina ansikten målade. Töm smutsigt vatten regelbundet som ni ansiktsmålning. Ren dina penslar, svampar och måla med varmt vatten efter varje händelse. Använd en annan svamp för varje färg. Kassera ansiktsmålningar för äldre än 18 månader. Lämna inte dina penslar framsidan nedåt i vattnet eftersom det kommer varp penslarna. Använda endast mycket lite vatten för att fukta och ladda svampen och låt inte svampar blöta i vatten.

Lär dig grunderna

Lära och praxis några grundläggande ansikte måla mönster. Utöka din repertoar av ansikten som du blir mer bekväm med ansikte målningstekniker. Lär dig grundläggande penseldrag som kommatecken stroke och droppformade stroke. Kommatecken stroke sker genom att trycka på borsten helt ner sedan lyft borsten som du kurva och slutet stoke med en punkt. Teardrop stroke sker genom att dra bara toppen på borsten ett kort sätt i ansiktet och sedan slutar stroke genom att trycka på hela borsten nedåt. Lära sig dessa linjer kommer att förfina utseendet på din ansikte måleri design och kommer att spara tid när du är ansiktsmålning.

Arbetar med barn

Ansiktsmålning barn är svårare än målning på en duk. Ett barns ansikte är inte platt som en duk och målning som ett barn kan ibland vara som att slå ett rörligt mål. Håll barnets huvud med handen att stadig barnet. Använd din pinky-finger pressas mot deras ansikte för att stabilisera din hand. Kontrollera barnets ansikte är ren och att håret är ur deras ansikte. Tala till barnet med en snäll, vänlig röst och alltid leende. Be barnen att blunda när du målning runt ögonen och be dem att vända huvudet eller sätta huvudet som du behöver dem för att underlätta målning.

Har försäkring

Om du är ansiktsmålning som ett företag eller regelbundet, måste du få en försäkring för ditt ansikte målning industrin att skydda dig själv och de människor du är ansiktsmålning. Ansvarsfull arbetsgivare kommer att inte anställa en ansikte målare utan försäkring. Professionell ansikte målare vet att ha försäkring är viktigt i den olyckliga händelsen att det finns en ansvarsfrågan.

Hur du ansiktsmålning för Trollkarlen från Oz partOm du planerar att gå som en av huvudpersonerna från "Trollkarlen från Oz" till din nästa maskerad, kommer du vet hur man på ett lämpligt sätt tillämpa smink för att hjälpa dig se ut din valda tecken. Alla tre Dorothys följeslagare, tenn mannen, Fågelskrämman och det fega Lejonet, har en massa smink i den klassiska filmen. Men låt inte detta skrämma dig. Du kan enkelt skapa dina egna "Trollkarlen från Oz" ansikte måla med Halloween make-up.

Instruktioner

• Sprayfärg en skallig mössa med silver färg. Låt det torka.

• Placera skallig locket på. Täck hela ansiktet med silver Halloween make-up. Täcka din näsa, haka och hals. Om du vill undvika att dina ögonbryn, kan du lämna dem upptäckt eftersom den ursprungliga Tin mannens ögonbryn sågs. Måla inte dina läppar.

• Använd en touch av svart ansikte måla för att göra en liten cirkel på spetsen av näsan. Cirkeln ska bara täcka din näsa spets.

• Använd silver tonade läppstift och lip gloss att täcka dina läppar. Om du föredrar att använda ansiktsmålning, kan du; dock gnugga läppstift inte så lätt som det Halloween sminket kommer.

• Täck hela ansiktet med ljus tan färgade Halloween make-up. Gäller inte ansikte måla din näsa eller läppar.

• Täcker hela näsan, inklusive din näsbrygga och näsborrar, med bruna Halloween make-up.

• Tillämpa ett kött-färgad läppstift på läpparna.

• Täck hela ansiktet med en ljus gyllene gul Halloween sminkning. Lämna dina ögonbryn och läppar omålad.

• Använd en mörk brun Halloween make-up för att måla spetsen på näsan.

• Tillämpa ett ljus gyllene gult läppstift på läpparna.

• Rita morrhår på ditt ansikte med svart eyeliner. Starta morrhår runt din överläpp och förlänga morrhår upp dina kinder.

Ansiktsmålning idéer

Ansiktsmålning idéer


Ansiktsmålning är en aktivitet som kan göras på barnkalas och för särskilda semester, såsom Halloween. Ansiktsmålning är också en verksamhet som en förskollärare kan göra för sin klass. Göra det roligt att ha en tävling för bästa design. Vissa konstruktioner ingår att skapa lurviga kattdjur eller ens favorit karaktärer. Ansiktsmålning idéer kan vara så enkelt eller så intrikat som du vänligen.

Clowner

Ett barn kan måla denna klassiska idé som hon önskar. Börja med en grundläggande vit färg runt ansiktet. För funktioner har hon inte hålla sig med röd. Låt barnet välja vilka färger hon skulle vilja använda för kinderna och näsan. Om hon vill göra en scary clown, har hennes färg nedåt inför svarta ögonbryn ovanpå hennes riktiga ögonbryn. Clown make-up kan variera från enkla för barn till mer intrikata mönster för äldre barn och vuxna. Kolla nätet för mönster.

Lurviga kattdjur

Måla ansiktet som en större katt, till exempel en tiger eller ett lejon. Till att börja använda en ren svamp för att måla gult på kinder och panna. Använda orange färg för att smälta in runt huvudet. Lägga till vit runt munnen och för ögonbrynen. Måla i svart och vita ränder som du vänligen.

Natur

Ansiktsmålning mönster kan komma i vägen för landskap. Du kan till exempel måla en naturskön utsikt över bergen med blå himmel och moln på ett barns ansikte på en fest. Andra objekt idéer omfatta fjärilar på kinderna eller en vinstock av blommor att frame i ansiktet. Enkla modeller som omfattar en enda blomma som en ros eller maskros på kinden. I stället för målning hela ansiktet som ett lejon, kanske du vill måla en hela lejon, inklusive kroppen, på pannan och har svansen springa ner sidan av ansiktet till kinden.

Andra mönster

Andra design är bunny kaniner, regnbågar och baby dockor. Karaktär specifika idéer omfatta Spiderman eller Darth Maul från Star Wars-sagan. Sportentusiaster kan njuta av en fotboll, baseboll och fotboll boll design.

Hur man drar en Bat Mask med ansiktsmålning

Hur man drar en Bat Mask med ansiktsmålning


Rita en bat mask med ansiktsmålning är en av de enklaste ansiktsmålning mönster som kan bemästras. Detta projekt är särskilt bra för absoluta nybörjare--använder masken bara tre färger med några fina detaljer. Två av färgerna är block färger som täcker ett stort område i ansiktet och är enkla att göra. Här målade mask är också bra för små barn, eftersom det täcker bara upp hälften av ansiktet och är mindre sannolikt att gnuggas bort eller förstörs genom att äta.

Instruktioner

• Skriva ut en bild av en fladdermus. Leta efter en bild där kroppen av bat syns tydligt och vingarna är expanderade. Öva på att rita det, med papper och en penna tills du är säker kan du rita det freehand.

• Rengör med varmt vatten i ansiktet på den person du målar. Doppa en tunn pensel i svart ansikte färg och doppa den lätt i burken med vatten (gör inte få det för blött). Måla konturerna av bat. Spännvidden bör leda ut till kanterna på ansiktet, över ögonbrynen. Chefen för bat bör vara mellan ögonbrynen, och längden på sin kropp ska köras till spetsen av näsan. Den yttre kanten av vingarna ska komma under ögonen och täcker ungefär hälften av kinden. Se till att när du målar runt ögonen att ögonlocken och under ögonen inte är målade.

• Fukta make-up svampen med lite vatten och dopp i den gula ansiktsmålning. Sponge färgen runt om skissera av stafettpinnen i pannan och på bottnar i kinderna. Akta att smeta ut bat svart kontur.

• Fyll i konturerna av bat med svart färg och tjock pensel. Fukta borsten i vatten burken som behövs för att underlätta målning.

• Måla i bat's ögon med ren tunn pensel och vit färg. Lägga till några fler vita linjer vertikalt längs kroppen av pat och mot yttre kanterna för att göra bat mer realistiskt. Använd spetsen på en öra bomullstopp doppad i såpvatten att rätta till eventuella misstag och att städa någon smetas ut i kanterna. Om du har att rätta till eventuella misstag, måla över det korrigerade området att fylla tillbaka i någon raderat färg eller detaljer.

Hur du skyddar en akryl ansiktsmålning i frakt

Hur du skyddar en akryl ansiktsmålning i frakt


En Akrylmålning kan vara skadad vid leverans om inte ordentligt skyddad med rätt material. Målningar är allmänt levereras i antingen cylindriska eller platta behållare. Båda formerna av paket kräver isolering mellan ytan av målningen och yttre emballage. Om du inte hittar rätt storlek på behållare som bjuds ut till försäljning kan du konstruera en egen behållare. En akryl ansiktsmålning kräver isolering och korrekt emballering att skydda varje tum av duken som har målat på.

Instruktioner

• Rulla målningen runt ett papprör om det inte är spänd över en duk. Placera ansiktet mot papprör, paint-sida i. Tejpa duken på plats, sedan rulla på utsidan av målningen med bubbelplast.

• Täcker ansiktet sida av målningen med syrafritt papper och säkert med tejp om målningen sträcks redan på en ram för visning. Sedan wrap hela målningen med bubbelplast. Skydda hörnen med kartong hörnet vakter.

• Placera målningen i en plastpåse. Isolera målningen med mer kartong. Om målningen varit lindade runt ett papprör, placera den inuti en annan papprör.

• Band i ytterkanten av målningen. Om sjöfarten i ett papprör, tejpa båda ändarna på cylindern. Fästa sjöfart.

Hur man fågel tema ansiktsmålning

Hur man fågel tema ansiktsmålning


Ansiktsmålning är ungefär som målar på en duk, förutom att duken är nu den krökt ytbehandlar av ett ansikte. Med beaktande av den naturliga formen av huvudet, ögonbryn, näsa, ögon och mun, kan du hantverk en design som antingen beskrivs funktioner i ansiktet eller förvränger dem. Fågel tema ansikte måla kan förvandla en näsa till en näbb och ögonbryn i fjädrar, eller ändra hela ansiktet till en icke-specifik men aviär-tema konstverk. Njut av design och visar upp din egen personliga fågel måleri.

Instruktioner

• Ta din pensel och kolla att det är rengjort och förberedas för målning. Du kan måla över något ansikte, men anser att tvätta ansiktet om du har fet hud. Misstag kan lätt målas över, så oroa dig inte om perfektion. Dra ditt hår från ansiktet och säkra den med en hårband, hatt eller stift. Prime ansiktet från näsan till pannan med vit, måla över ögonbryn och ögonlock. Täck med ett enda lager av vit så att huden inte är synlig. Lämna kinderna gratis av alla färg. Bara ögon, ögonbryn, näsa och panna kommer att delta i detta steg. Låt färgen torka. De flesta ansikte måla ska torka på mindre än en minut, så vänta ca 60 sekunder innan du fortsätter.

• Använd en medellång medelstora pensel och måla gul längs från bron i näsan till om spets, men inte når toppen eller att gå över. Fyll i näsan med den samma färgen om halvvägs på varje sida, så att du har en mindre, rundade, upp och ner gul triangel på vardera sidan. Försök att vara symmetrisk, om möjligt. Blanda i gula ovan bron i näsan med små inslag av gul mindre än en tum lång. Låt alla i paint torrt för ungefär en minut.

• Spår över kanterna på gula med en liten detalj pensel doppad i svart. Detta är konturerna av näbben. Spåra upp längs mitten av näsan, upp till bryggan. Linje borsten med tår-trummorna av ögonen och placera två prickar på vardera sidan av näsan, som påminner om en fågels vaxhud, del av näbben där nares--näsborrarna--finns. Låt den "näbben" torka.

• Täcker dina ögonlock i en färg som du väljer. Svart ger uppmärksamhet åt den snart-till-vara målade fjäderdräkt, medan vita kommer att lysa i ansiktet. Hålla målning upp till ögonbrynen och täcka dem också. Inte måla under ögonen eller på utsidan av-uttag, om målning uppåt "cat-eyes" eller vingar skulle kunna vara ett alternativ, beroende på personliga preferenser.

• Välj den färg du vill ha för din fjädrar. Blå fjädrar kan se ut som en blå Ara. Green skulle vara perfekt för en stadsboende papegoja. Svart och gul kan vara som påminner om en toucan. Att lägga till grå med fläckar av gröna och lila skulle likna en duva. Lägga till ett underställ av din primära färg längs din panna och pannan, i den längd som du vill att din fjädrar.

• Måla över din primära färg med din accent färger i form av fjädrar och att alla färgen att torka. Fjädrar kan målas av måla en linje och sedan fylla i utrymmet på vardera sidan i form av ett löv. Lägga till många små rader från centrum går ut och uppåt. Lägg till omväxlande lager av gles accent och primära fjädrarna som du tycker passar. Låt torka målade fjädrar.

• Avsluta ansiktsmålning med en liten fjäderdräkt avsnitt mellan ögonbrynen. Detta lilla fjäderdräkt avsnitt kan vara primär fjäder färg men lite lättare, och gjorda av små, fjäderlätt linjer i stället för faktiskt målade fjädrar.

Idéer för humla ansiktsmålning

Idéer för humla ansiktsmålning


Humlor är 1-tums bee familj med svarta kroppar med gula ränder. De tenderar att ha en knubbigare, mer luddig utseende än honungsbin, getingar och gula jackor. Skapa humla ansikte färg utseende för Halloween och kostym partier inklusive enskilda stora bevingade konstruktioner och målade ansiktsmasker. Enskilda bee mönster kan användas vid barns mässor och skolan tillställningar.

Ränder över hela ansiktet

Använd gula och svarta färgen att alternativa horisontella ränder över hela ansiktet. Täcker de flesta av haka, näsa och runt ögonen med svart färg men behålla gula måla i stripe-format. Lämna några av övre pannan kala och måla bee antenner på detta område med svart färg. Måla inte öronen.

Bevingade Bee Design

Använd ditt ansikte för att skapa en bevingad bee design över näsan och runt ögonen. Använd svart ögonpenna för att spåra din design. Måla flesta bee kroppen på näsan eller en oval-typ form med gula och svarta ränder. Måla en runda, svarta bee huvudet mellan ögonen med antennerna målade på pannan. Spåra vad blir bee påskyndar hela vägen runt ögonen, lämnar rummet och speciellt under ögonen. Fyll med vit färg att slutföra designen.

Bee kinden Design

Måla en leende humla på kinden. Använd svart ögonpenna skapa bee disposition och fylla i bee stinger. Använd gula och svarta färg för att fylla i biets oval kropp. Måla bee huvudet gul och rita en bee ansikte med svart ögonpenna eller svart färg. Rita antenner med ögonpenna eller svart ansikte måla och fylla i kulisserna med vit färg. Skapa mönster på båda kinderna om så önskas eller skapa flera små bee mönster på ena eller båda kinderna.

Målade ansiktsmask

Om gå som en humla för Halloween, försök att skapa en intrikat målade ansiktsmask runt ögonen i guld och svarta färger. Använd svart färg för att skapa en prickad kontur ovanför ögonbrynen, över bron i näsan, runt templen och strax över kinderna och näsan. Prickar kan vara något mönster som du väljer, men du kanske vill utveckla designen i vissa områden, såsom på bron över näsan och kinderna. Fyll mönstret med ljus guld ansiktsmålning. Lägga till andra dekorationer om så önskas, till exempel guld och gult faux juveler.

Hur man gör en glad fågelskrämma ansiktsmålning

Hur man gör en glad fågelskrämma ansiktsmålning


En fågelskrämma leende ansikte kan förbättra barnets sovrum, på sidan av en pumpa eller en inramad akvarellmålning. Ljusa ögon, sydda mun och rosiga kinder är lätt att dra. Med några steg leder varje del av Fågelskrämman till en glad, glad tavla. Akvareller eller akrylfärg kan göra Fågelskrämman levande och levande. Gör detta ett familj projekt och ge barnen sina egna penslar och låt dem ha kul.

Instruktioner

• Plats tidning eller plast över en flat tabell eller arbetsytan.

• Rita en cirkel på akvarell papper med bröd plattan. Använd plast härskare för att rita en linje där fågelskrämmans hat börjar över hans panna. Rita fluga på linjalen eller Frihand---vad känns bekväm.

• 1-tums borsten dopp i vattnet och stroke sienna brun färg, sedan gnugga akvarell paletten att sätta in färgen. Upprepa två gånger och skölj borsten. Stroke borsten i den gula färgen tre gånger och placera på paletten 2 inches från sienna brown och skölj borsten. Linjera den vita färgen tre gånger och placera på paletten 2 inches från sienna brun och gul färg.

• Välj 1/2-tums pensel och doppa den i vattnet. Blanda alla tre färger lite i taget in till centrum av paletten att skapa färg vete.

• Skölj borsten och våta 1-tums pensel med vatten. Snurra borsten i vete färg och tvätta hela bakgrunden av din Fågelskrämman. Undvika de penna linjer avgränsar ansikte, bow-tie och hatt av Fågelskrämman. Skölj borsten ordentligt och rita shaggy majs-skalet utkant över ögonen, ovala ögon, ögonbryn, näsa och sydda mynningen av Fågelskrämman.

• Använd sienna brun och en touch av gula akvarell färg med våt liten rund borste och måla en tjock kant på raderna i hatten. Använd 1/2-tums borsten för att fylla i resten av brun hatt. Skölj borsten och sedan använda en antydan av gul för att skapa ljus som träffar hatten från solen. Använda en mörkare sienna brown för att skapa skuggor där hatten får inget ljus. Skölj borstarna.

• Mix del av vete färg i paletten med en mörkare sienna brown med våta 1/2-tums borsten centrum. Skölj borsten. Kombinera en annan del av vete färg med mer inslag av gult. Dessa tre färger kommer att majs-skalet effekten för hår, bow-tie och utkant i ögonen. Använda ner stroke eller side slag med en våt 1/2-tums och 1-tums borste för att skapa naturliga majs-skalet variationer. Skölj borstarna och sedan använda den rund borsten för att lägga till bilden mörk sienna eller ljusare nyanser.

• Använd röd och vit färg för att skapa en rodnande rosa nyans. Gälla den fågelskrämma kinderna färg med liten rund borste. Skölj borsten och blanda apelsin med lite sienna brun till skapa en pumpa-färgade näsa. Skölj borsten och låta bilden att torka. Applicera mun, ögon, ögonbryn och spår runt näsan med svarta fine-tip permanenta märkpenna.

Ansiktsmålning affisch idéerOm du är värd en händelse ansikte målning på ditt barns skola eller på en välgörenhetsgala, behöver du en affisch som visar barnen de olika mönster som du kan måla. Det finns många lätt och billigt sätt att göra en affisch. Använda hjälp av dina artister och överväga att använda hantverk leveranser för att göra arbetet enklare för dig.

Tema affischer

Om du är en konstnär, skapar du tre tema affischer. Du vill ge barn som besöker din monter val av bilder de kan har målat på deras ansikten-- men du vill kontrollera att du har bilder att alla dina artister kan måla väl. Överväg att använda akryl hantverk färg att måla bilder på tre olika tema affischer. Du kan dela upp affischerna något sätt du vill. Några förslag är följande: Animal Kingdom, blommor och flaggor. Dela varje affisch i kubik avsnitt, och måla en bild i varje kub.

Klistermärke affischer

Snabbt skapa en ansikte målning affisch med klistermärken på din affisch. Du kan utforma dina affischer som tema affischerna ovan, men istället för att måla dina bilder i avsnitten kubik, kan du placera ett klistermärke i kuber. Du kommer att behöva berätta för barn som besöker din monter som du kommer att måla så nära dekalen som möjligt. Detta är ett bra alternativ för exceptionella ansikte målare.

Foto affischer

Börja ta bilder av ditt bästa arbete på varje ansikte målning händelse. Sedan skriva ut bilderna, och bifoga dem till affischer. Du kommer att ge de barn som besöker din monter korrekt exempel på hur ditt arbete ser ut på deras ansikten. Överväga laminering din affischer att kontrollera att de är skyddade och kan användas flera gånger.

Idéer för en djävul ansiktsmålning för en liten flicka

Idéer för en djävul ansiktsmålning för en liten flicka


Måla en liten flickas ansikte är ett enkelt sätt att göra en traditionell devil kostym unika. Oavsett om hon är en vänlig, dum eller skrämmande djävul, hjälper ansikte måla framhäva hennes djävulens personlighet och göra den hel kostym mer underhållande. När du skapar ansikte färg design, överväga de åldersanpassade detaljerna som en djävulsk grin.

Devils lilla flicka

Skapa en karaktär med lite hjälp från flickans fantasi, och fråga henne vad hon tycker djävulens dotter ser ut. Täcka hennes ansikte med röd färg och göra rosa horn sträcker sig över ögonbrynen. Beskriva hennes läppar i samma nyans som hornen, utvidga munnen bredare för en omänsklig flin. Måla svarta rosor på sidan av hennes kind och tillbehör hennes dräkt med en röd glittrig högaffel.

Djävulen själv

Om din dotter vill vara en stor bad djävul som den som spökar historia böcker, accentuera de skrämmande detaljerna. Använd en ljus nyans av rött som bas över hela ansiktet och betona gaunt kinder med svarta linjer under kindbenen. Måla en svart bockskägg på toppen av hennes haka. Använd svart eyeliner för att överdriva hennes näsborrar storlek genom att dra stora runda cirklar längst ned i hennes näsa. Färg i utrymmet mellan hennes ögon och ögonbryn med svart och slant upp i hennes ögonbryn uppåt.

Djävulen i förklädnad

Om flickan är ung, göra henne djävulen förklädd till en liten flicka och undvika målning hennes hela ansiktet av dekorera hennes egenskaper. Beskriva hennes läppar med svart läppstift och rita en svart triangel över hennes näsa att likna ett skämda skelett. Göra ögonbrynen tjocka och mörka med en eyeliner penna. Komplett kostym med röda böjda horn över hennes panna.

Spektakulära horn

En djävulens horn är hennes bästa funktion. Fokusera på målning utarbeta horn som börjar strax ovanför ögat och gå till toppen av hårfästet. Kurvan runt dem att se ut som de börjar på hennes öra. Färg hornen i ljusa röda och spåra dem med tjocka svarta linjer. Rita små gula eller vita stjärnor över hornen för extra känsla och rita på stjärnor på hennes kinder. Lämna resten av hennes ansikte gratis smink och dra håret tillbaka med ett rött pannband eller taggiga hästsvans på toppen av hennes huvud.

Ansikte målning idé för en Halloween Bunny

Ansikte målning idé för en Halloween Bunny


Bunny kostymer är en populär Halloween syn och bärs av både barn och vuxna. Varje år uppsjö av kostymer inkluderar söta kaniner, sexig kaniner, roliga kaniner och vampire kaniner, men många bärare inte bry med pricken: face paint. Kanin ansiktsmålning är snabbt och enkelt och kan vända årets Halloween kostym från stora utestående i några minuter.

Söt kanin

Den söta kaninen är idealisk för spädbarn och barn under 5. Detta ser kräver minimal färg och är snabbt och enkelt att skapa. Tillämpa svart ansikte måla på undersidan av näsan för att täcka näsborrarna och över ögonbrynen. Måla tre whiskers ca 1 tum lång på vardera sidan av näsan med en angränsande till näsan, en vinklad upp och den andra vinklade nedåt. Applicera en cirkel av röd eller rosa ansiktsmålning på spetsen på näsan för att avsluta utseendet. Bäraren kommer att se ut som om hon är en söt baby bunny.

Sexig Bunny

Sexig bunny utseendet är perfekt när det paras ihop med en glittrig klänning och högklackat och är baserat på utseendet på tecknet Jessica Rabbit från 1988 filmen "som Framed Roger Rabbit." Applicera ett lager av foundation för att matcha din hudton och måla undersidan av näsan svart. Rita tre morrhår på vardera sidan av näsan med en angränsande till näsan, en vinklad upp och den andra vinklade nedåt. Linje ögonen med ett brett svart eyeliner penna på toppen och botten lock och toppa looken med klarröda läppstift täckt med gnistrande glans.

Funny Bunny

Funny bunny som är skapad för att locka ett skratt från alla som ser det är ett bra samtalsämne. Tillämpa svart färg på undersidan av näsan för att täcka näsborrarna och måla läpparna svart också. Rita fem bruna prickar på varje kind att se ut som fräknar samt tre svarta morrhår. Avsluta looken med ett par falska bunny tänder.

Vampyr Bunny

Skrämmande Kanin färg systemet kommer att förvandla dig till en mörk-sidig bunny på nolltid. Måla hela ansiktet vitt och undersidan av näsan svart till täcka näsborrarna och tillämpa tre svarta morrhår på varje kind. Täcka läppar och ögonbryn med svart ansikte måla också. Använd en pensel för att rita tre droppar röd blod på ena sidan av munnen som börjar på hörnet och går nedåt mot hakan. Avsluta looken med ett par vampyrtänder för en kostym som dina vänner kommer att tala om för kommande år.