mynewspapers.net

Ryska vargar i bergen

Ryska vargar i bergen


Det finns fyra typer av vargar i de bergiga regionerna av Ryssland--euroasiatiska varg (Canis lupus), tibetanska varg (Canis lupus chanco), Kaspiska havet varg (Canis lupus campestris) och tundra varg (Canis lupus albus). De är alla underarter av grå varg (Canis lupus).

Euroasiatiska varg

Eurasiska vargar bär en slående likhet med fysiska till nordamerikanska Great Plains vargar men deras rockar är kortare och mer tät, allt i nyanser från svart, krämig vit, grå eller röd eller en kombination. De är stor, väger upp till 59 kilo och stå upp till 39 inches på axlarna. De vanligtvis lever i små förpackningar och jaga som en enhet men kan söka byte ensam. Vargarna dagliga kosten består huvudsakligen av bär, fisk och litet spel men de kommer också att driva medelstora vilt när det är tillgängligt. Perfekt, vilda villkor, en varg livslängd varierar från 7 till 10 år. Den euroasiatiska vargen lever i hela Kina, Mongoliet, Västeuropa, Skandinavien, Ryssland och Himalayas berg.

Tibetanska Wolf

Tibetanska vargar stå cirka 30 inches hög och väger upp till 31,8 kg. De har långa, lurviga päls som skiftar i färg beroende på säsong, i en blandning av gul, brun, vit, grå och svart. Utmärkta jägare, de kommer att söka byte som ett pack eller ensam. De kan enkelt få ner stora djur som får och hjortar. De har möjlighet att köra vid hastigheter som når 40 miles per timme i en kort burst. Deras livslängd kan nå 10 år i vilt. Tibetanska wolf spänner genom bergen i sydvästra Ryssland. Det uppstår också i de centrala Himalayan regionerna i Indien, Nepal och Bhutan, samt centrala Kina, Manchuriet och Tibet.

Kaspiska havet Wolf

Kaspiska havet vargen, även kallad den kaukasiska varg eller steppen wolf, bodde mellan Kaspiska och Svarta havet i Ryssland. Akut hotad, finns det nu endast i extrema sydöstra området gränsar till Kaspiska havet. Allmänt dödade som en olägenhet djur, har vargarna nummer också minskat på grund av det förorenade vattnen i Kaspiska havet, som har blivit en dumpningsplats för Rysslands avloppsvatten. Kaspiska havet vargar väga vanligtvis upp till 39.9 kg. De har korta kappor som visar olika nyanser av grått med rost eller brunt och svart hår.

Tundra Wolf

Tundra vargen förekommer i skogar och bergiga områden i västra Ryssland och norra Skandinavien. Dess utbredningsområde sträcker sig in i långt norrut och når den arktiska tundran. En av de största underarterna, den kan mäta upp till 7 fot från spetsen av näsan till spetsen av svansen och väga upp till 54.4 Kilogram. Vargen har en dubbel lager rock för skydd i de kallaste och mest extrema klimat. Pälsfodra visas i olika nyanser av grått, svart, rost eller silvergrått. De lever på stora däggdjur, till exempel rådjur, älg och caribou.