mynewspapers.net

Ryobi Vs. Makita sladdlösa borrmaskiner

Ryobi Vs. Makita sladdlösa borrmaskiner


Sladdlösa borrmaskiner har blivit mycket populära under det senaste decenniet, och finns från de flesta power verktygstillverkare. Makita och Ryobi varumärken är två som har funnits länge och är relativt lätt att hitta, prisvärda och finns i flera olika storlekar och effektnivåer.

Energialternativ

Ryobi batteridriven borrarna har flera olika alternativ, inklusive 7.2 volt, 9.6, 12 volt kompakt och 12 volt standard. Makita linjen erbjuder en något bredare utbud av Energialternativ, börjar med 7,2 volt, 9.6 volt och 12 volt. För den som söker mer makt, erbjuder Makita 10.8, 14,4 volt och 18 volt borrar.

Batterier

Ryobi borrmaskiner har uppladdningsbara batterier. Några är litium-jonbatterier som påstås håller en längre laddning. Makita borrarna också komma med uppladdningsbara batterier, antingen litium ion eller Ni-Cd.

Funktioner

Keyless chuckar, framåt och bakåt alternativ och magnetiska brickor för borr komma som funktioner på flera av Ryobi sladdlösa borrmaskiner. Du hittar vanligtvis rörlig koppling positioner och inbyggda bubbla nivåer också. Makita borrarna erbjuder även keyless chuckar på deras övningar, samt variabla hastigheter och vridmoment. Några av de dyra modellerna har inbyggd LED-lampor som hjälper dig att se vad du gör.

Tillbehör

Ryobi borrmaskiner kommer med uppladdningsbara batterier och en laddare. Makita borrarna komma med sina egna mål, batteriladdare och laddningsbara batterier. Några av de mer avancerade övningar kan också komma med ett hölster för lätt bringar.

Var man kan köpa och pris

Både Ryobi och Makita borr finns hemma Depot butiker, även om inte alla platser kommer att bära varje borr. Makita bärs också av Fatenal distributionsföretag kedja av butiker. Genom att utnyttja online-återförsäljare kan också hjälpa dig att köpa en Makita borrar, som de kan hittas på försäljningsställen som Amazon.com och Tylertool.com. Ryobi borrmaskiner är prissatta mellan £19 och £104, medan Makita borr tenderar att vara dyrare och prissätts från £120 till £185.