mynewspapers.net

Rustik förpackningar idéer

Rustik förpackningar idéer


Förpackning av en produkt eller gåva bidrar till hur det uppfattas i kundens eller mottagarens sinne. Förpackning något på ett rustikt sätt skapar en känsla av enkelhet, miljövänlighet och tidlöshet. Rustik förpackningar är också mångsidiga och användbara om du designar förpackningar för en produkt som kommer att säljas runt om i världen eller om du försöker bara lista ut hur man ganska upp din hemgjord sylt för att göra julklappar.

Rustika material

Rustik förpackningar idéer


Använda rustika material som utgångspunkt för rustik förpackningar. Material anses rustik eller som har det rustika look handgjort papper, brunt papper (grov eller släta), säckväv, oblekt muslin, flanell, ull, trä, garn, fråga band och knappar. Stick med en handfull material snarare än att försöka använda allt material anses vara rustik i ett enda paket. Tryckt eller mönstrat papper kan titta rustika så länge färgerna är avstängda, mönstret klassiska istället för modern och matt finish.

Siluetter

Rustik förpackningar idéer


Använda silhuetter av rustika objekt och platser för att utlösa visuellt intryck av "rustik". Skriva ut silhuetter med bleka eller ofullständig kanter, beskrivs ibland som "vintage look," till exempel när talar om T-shirts, istället för skarpa, perfekta kanter. Platser och silhouette på viktigaste förpackningen eller på etiketten-objekt inkluderar träd, växter, blommor, husdjur, trä eller taggig-wire staket, stugor, stugor, bondgårdar, berg och vattendrag.

Glasburk

Rustik förpackningar idéer


Lagra den gåva eller produkt i en glasburk som enkel utgångspunkt för en rustik förpackningar utseende. Glas är tyngre än plast, det är också förvånansvärt robust och bär starka anslutningar med lantliv, användbarhet, värde och "som det brukade vara." Förgyll glasburk med en matt tryckt papper omslag över locket, en etikett som gjord för att likna en handskriven anteckning, en etsad eller rub-på offert, eller produktinformation, gingham eller rutigt band eller en fästade med snöre lindade flera gånger runt locket.