mynewspapers.net

Rum utsmyckning idéer för barn pojkar

Rum utsmyckning idéer för barn pojkar


Ändra ditt barns förskola i ett barn rum är en viktig händelse. Din pojke är att nå en milstolpe i livet som du ska fira med en stor pojke säng och en inredning som passar hans personlighet. Medan ditt barn inte kanske kunna förmedla till dig de exakta delar han vill ha i sitt rum, bör hans personlighet lysa igenom för att hjälpa dig hitta de dekorativa detaljer som kommer att göra honom leende.

Sport

Sport är ett gemensamt tema för en liten knatte pojkar sovrum inredning. Medan toddler förmodligen inte har uttryckt något verkligt intresse i en viss sport, kan du inkludera element från en mängd olika sporter i rummet. Måla fotbollar och baseballs på väggarna och har dem på sängkläder. Riktig sportutrustning kan vara alltför svårt och farligt för ditt barn att leka med, men du kan använda bilderna i hela rummet.

Transport

Cartoon flygplan, tåg och bilar är ett lämpligt val för pojkarnas rum. Småbarn flyttar in i en stor pojke säng för första gången kan få över gripandet med race bil säng utrustad med race bil lakan och sängkläder. Giant väggmålningar kan skildra alla metoder för transport för ditt barns rum.

Yttre rymden

Rymdskepp och rymden är en annan utsmyckning idé för ett barns rum. Giant väggmålningar av ett rymdskepp och en återgivning av Vintergatan i taket gör pojkens rum intressant. Leta efter rymdskepp sängkläder och även en rymdskepp säng för ditt barn att spela i när han är i sitt rum. Dekorera rummet med riktiga bilder av månen och utrymme att växa med ditt barn.

Dinosaurier

Cartoon dinosaurier har varit en del av småbarn rum i år. Hyllorna med dinosaurie actionfigurer och dinosaurie sängkläder är bara en aspekt av denna pojke-tema inredning. Överväga att skapa en grotta i rummet för ditt förhistoriska barn att tillbringa tid att spela. Måla en grotta dörr över dörren till rummet och placera stenarna på väggarna för att ge intryck av sitter inne en grottman hem.