mynewspapers.net

Rostning pan alternativ

Rostning pan alternativ


En långpanna är en tung kastrull, oftast med en löstagbar tråd rack. Dess huvudsakliga användning är att steka kött eller fågel. Stekheta pan storlek variera; dessa pannor är utformade för att hålla allt från små grönsaker eller en liten kyckling till en 9.07kg. Turkiet. En långpanna är användbart eftersom det gör att kocken att hålla köttet separat från alla grönsaker som kan rostning. Denna typ av pannan kan du samla in drippings, som senare fungera som vätskan för en sås.

Värme-safe glas bakning Pan

En värme-safe glas bakning pan kan användas istället för en långpanna. Pyrex bär flera rader av dessa värme-safe glas bakning kokkärl. De har en fälg och handtag, och används säkert i ugnen vid höga temperaturer. Ett glas bakning pan är ett starkt alternativ till en långpanna eftersom det bedriver värme jämnt, men behåller inte värmen för mycket lång. Glas bakning kokkärl kommer i olika storlekar. Hitta en som bäst passar storleken på objektet du vill grilla. Grönsaker eller andra objekt som ska med steken kan ordnas runt steken i samma pannan. Du kan köpa en Stekhet rack att använda med ditt glas ugnsfast form om du vill behålla ditt kött och drippings separat. Se till att mäta din panna och rack innan inköp för att se till att det passar vad du om-- eller vana vid--att grilla.

Keramisk gryta

En keramisk gryta kommer i många olika storlekar och är avsedd att vara ugnsfast. En glasad keramikfat kommer att förhindra skålen från att absorbera och behålla någon av juice som utvecklas under rostning. En keramisk ugnsform behåller värmen, så maten kommer fortsätta laga mat i längre efter det har tagits bort från ugnen. Du kan köpa en Stekhet rack att använda med din keramiska ugnsform om du vill behålla ditt kött och drippings separat. Se till att mäta din panna och rack innan köp att se till att din steken och grönsaker kommer att passa ordentligt.

Aluminium rostning fack

Aluminium stekheta brickor är allmänt billigt och kan köpas i livsmedelsbutiker. De är avsedda för engångsbruk och oftast bortskaffas efter en stekt. Detta är ett verkligt val om du vill minimera sanering. Aluminium stekheta brickor kommer i en mängd storlekar. De är lätt uppvärmda och ugn-safe. Dock eftersom magasinen är så tunn, värmen finns inte kvar för länge, och facket ska inte värma så jämnt som andra typer av rostning pan alternativ. Om du vill behålla ditt kött och drippings separat, köpa en Stekhet rack att använda med din aluminium bricka. Se till att mäta din pan och rack förväg så att de passar.

Gassande fack

En gassande bricka är det närmaste substitutet för en långpanna bricka; men kanske inte den bästa lösningen om du tänker laga grönsaker vid sidan av steken. Denna typ av bricka är vanligtvis inte kantad och består av två delar: ett slitsade topp rack och en metall droppbrickan. En gassande fack gör att du kan hålla steken skild från drippings. Det blir svårt att laga några grönsaker eller andra produkter vid sidan av steken, eftersom det finns inte mycket utrymme mellan slitsade racket och droppbrickan.