mynewspapers.net

Rose Pasta såser

Rose Pasta såser


En rosa sås får dess rosa färg från en blandning av grädde och tomater. Rosa sås har en färg som liknar rosévin, en djupt rosa nyans. Rosa sås har ett antal varianter, varav många är tänkta att ätas med pasta. Några steg såser kan dock också serveras med kyckling och skaldjur. En nyckel till en bra rosa sås är att använda mogna tomater eller hög kvalitet konserverade tomater. Kvalitet grädde också förbättrar strukturen på rosa sås.

Penne alla Vodka

Penne alla vodka kan översättas till "penne med vodka sås." För denna maträtt du koka penne pasta, en kort, ihåliga pasta i saltat vatten. Såsen, som är en klassisk version av en rosa sås, innehåller lök, vitlök, plommontomater, vispgrädde, vodka och smör. Kockar fräs lök och vitlök i en sås pan och tillsätt sedan plommontomater. Tomaterna ska sjuda i 20 minuter. Vispgrädde läggs och pannan tas bort från värmen. I sista minuten tillsätt kockar vodka och smör att göra såsen silkeslen och smidig. Penne pasta läggs sedan till såsen. Som många andra steg såser Garnera kockar den med färsk persilja och parmesan.

Hummer grädde tomatsås

Rose Pasta såser


Delikat hummer kött lägger otrolig smak till en klassisk pastarätt grädde tomatsås med fettuccine pasta. Kockar koka havskräftor, att kött avlägsnas och lägga det åt sidan. Hummer skalen går in i en varm, oljad stekpanna, tillsammans med tomatpuré. Kockar Lägg tomater, vitt vin, vitlök, Dragon, timjan och persilja i grytan och låt sjuda. Krämen läggs och såsen sakta kokning för att ingjuta hummer smak. Kockar Sila noggrant såsen, att trycka på fasta att utvinna så mycket vätska som möjligt. Pasta och hummer kött är kastade i såsen för en dekadent maträtt.

Rose basilikasås

Denna sås innehåller mascarpone ost istället för vispgrädde. Mascarpone ost, en krämig och len mjuk ost, kommer från Italien. Receptet innehåller enkla ingredienser. Basil stjärnor i denna maträtt och söt doft och friskhet läggs till i krämig sås. Kockar fräs vitlök i extra virgin olivolja tillsammans med körsbärstomater, salt och nymalen peppar och sherry vinäger. Mascarpone ost läggs på bakpartiet, tillsammans med fint strimlad färsk basilika.

Pancetta grädde tomatsås

Pancetta, en rökt sidfläsk från Italien, lägger till rikedom och smak enkel sås gjord på tomater och grädde. Cook hackad pancetta i en stekpanna tills köttet blir skarpa. Ta bort kött och överföring till en papper handduk fodrade tallrik. Koka olivolja och vitlök i pancetta drippings. Konserverade plommon tomater, vitt vin och grädde går in i pannan. Såsen bör komma till en koka innan minska värmen. Krydda såsen med salt, peppar och färsk basilika. Sked såsen över pastan tillagas till al dente. Strö pancetta över pastan.