mynewspapers.net

Rosa & gröna rum idéer för en liten flicka

Rosa & gröna rum idéer för en liten flicka


Dekorera ett barns rum ger dig chansen att omfamna ditt inre barn igen med ljusa, lekfulla färger och dumt och söta dekorativa accenter. Oavsett om din lilla tjej bad om en rosa och gröna rum eller tog du färgerna själv, ta din inredning inspiration till färghandel och göra en oförglömlig plats.

Pinstripe väggar

Festoon väggarna i en flickas rum med målade pinstripes. Välj tre rand bredder: en stor, en mellanstor och en mycket tunn. Tilldela rosa eller grön--den färg som du gynnar mest--med största bredden, och Använd den andra färgen i mellanstorlek stripe. Använd vit eller svart färg för de tunna dekorränder. Väggarna kan har en bred rand somrigt lime grön, en tunn rand av vitt, en medellång rand av ljusrosa, en annan tunn vit rand, och en annan brett kalk rand. Tejpa kanterna på ränderna noggrant när du målar för att förhindra färg blödning.

Svartvitt med accenter

Välj antingen rosa eller grön som den dominerande färgen och den andra som en accent. Till exempel Måla väggarna pastell rosa och fylla rummet med matchande möbler och tillbehör, som vita och rosa polka prickade gardiner. Sprida en skog-grön område matta på golvet under sängen. Alternativt kan du överväga dekorera rum mestadels i en neutral nyans som vitt och fylla det med rosa och gröna detaljer, som beskrivs i "Att göra ett utrymme Pop med Bright rosa tillbehör" på lägenheten terapi webbplats. Till exempel börja med en vit kid-storlek hantverk bord och stolar. Måla bordsben eller stolsbenen en chockerande fuchsia eller electric limegrön nyans. Ena rummet visuellt med hjälp av några accenter som blanda grönt och rosa, som paisley ark. Fördelen med stänk av grönt och rosa accenter på en neutral palett är att rummet blir mycket lättare att ändra som en flicka blir äldre och vill ha en mindre barnsliga look.

Blomma Accent vägg

Måla alla väggar utom en liten accent väggen rosa. Måla muren accent vit och pryda det med stora rosa tulpaner med gröna stjälkar och blad. Du behöver inte vara en professionell målare att måla tulpanerna själv. I själva verket skulle en förenklad målningen stil vara passande för ett barns rum. Eller måla blomma silhuetter i stället. Strö flickans säng med hemgjord filt blomma-kronblad kuddar, som föreslås i "lätt helgen DIY: Mollys filt blomma kuddar" på lägenheten terapi webbplats.