mynewspapers.net

Rosa & choklad brun bröllop idéerHelt enkelt färg val av en rosa och choklad brun tema sätter upp en läcker bild för ett bröllop. Efter bruden väljer rodna rosa klänning och baby rosa brudtärna klänningar, efter brudgummen plockar ut de choklad brun smoking, och efter par beställa den perfekta chokladkakan med rosa glasyr, utföra massor mer rosa och choklad brun idéer kan hjälpa färgtemat effektivt.

Rosa och choklad brun inbjudningar

Bruden och brudgummen som väljer rosa och chokladbrunt som deras bröllop färger kan ange humör början med deras inbjudningar. Rosa ut på rika choklad texturerat papper är ett val; brunt bläck på ljus rosa eller grädde färgad-papper tryckt i brunt och med en rosa ros i det övre vänstra hörnet är en annan möjlighet. För dem som vill ge gästerna en heads-up ännu tidigare än ankomsten av inbjudningar, rosa och choklad personlig spara-datum finns magneter på myweddingreceptionideas.com. En annan save-the-date idé är att skicka ut chokladkakor med personliga omslag, tillgänglig på en mängd olika källor som customcandybarwrapper.com.

Rosa och choklad brunt pappersvaror

För en inte-så-formellt bröllop, brunt pappersvaror (tallrikar, muggar, servetter & mdash; tillsammans med plast bestick) skapa en dramatisk look; Alternativt, servetterna kan vara rosa och personlig i brunt med bruden och brudgummen & rsquo; s namn först. När mer formella tabeller är draperad i vitt linne, leta papper glasunderlägg, kanske bruna med rosa prickar, rätt på bordet. Det rosa och choklad temat kan vidare genomföras med brunt papper blad utspridda på bordet mitt i rosa papper rosor.

Rosa och choklad brun gynnar

Choklad, naturligtvis gör perfekta favören för ett rosa och choklad bröllop. Liten rosa rutor är fylld med choklad och bundna med bruna band runt varje bord; omväxlande, Martha Stewart gynnar använda mjukpapper och stämplar för att skapa små enskilda godis-inslaget favörer. En annan möjlighet är att linda in choklad-doftande enskilda ljus i rosa vävnad. En källa för dessa är caterpillarscandles.com, där de finns i en choklad tomte doft.

Rosa och choklad godis bord

Ett rosa och choklad godis bord är en självklarhet för ett bröllop med dessa färger. Klart glas eller rosa tonade glasskålar, fat, brandy snifters och andra glasbehållare fungera som godis rätter håller en mängd choklad och rosa godis. Ett val för rosa godis är rosa-belagd choklad godis personlig med bruden och brudgummen & rsquo; s initialer. Rosa jelly beans, rosa Jordan mandlar, rosa folie-täckt choklad hjärtan, rosa middag myntverk och rosa saltwater taffy finns online företag som ohnuts.com.