mynewspapers.net

Rosa blomma träd

Rosa blomma träd


Kanske är den enklaste sorten blommande träd att hitta rosa. Tender rosa blommor förebådar våren och i vissa fall ge frukt också. Nyanser finns i allt från vit skiftar i rosa till djupt, nästan varm rosa. Du kan hitta rosa-blommande träd knappt större än en buske eller höja mogna exemplar värdig en park.

Rosa Knochout Rose Tree

Den rosa knockout rose träd blommar från vår till falla. Frost dödar sina blommor. Trädet växer upp till 7 fot hög och täcker sig i stora rosa rosor. Enligt webbplatsen snabbt växande träd plantskola dessa naturligt sjukdomsresistenta träd är lätt att vårda och kräver inte mycket underhåll.

SORGFLOR myrten

Flera sorter av SORGFLOR myrten trädet producerar rosa blommor. Den rosa velour växer upp till 10 fot hög och är ett mindre träd som kan användas som en häck. Växa i rosa velour i U.S, Institutionen för jordbruk växt härdighet zoner 7 till 10. Andra rosa sorter inkluderar de Basham parti rosa, Biloxi och Chickasaw.

Hundkäx

Dogwood producerar rosa blommor på våren. Det är en all-kryddar träd, som ger grönska på sommaren, blir röd på hösten och då producerar röd frukt. Trädet växer upp till 25 fot och blommor växa allt mörkare som trädet fortskrider. De är lämpliga för USDA Plant härdighet zoner 5 till 8.

Körsbär

Dekorativa körsbär ger det bredaste valet i rosa blommor. Det Kwanzan trädet producerar dubbla rosa blommor på våren. Yoshino körsbär har i Washington, D.C. Cherry Blossom Festival och producera kopiösa mängder doftande rosa, fluffiga blommor. Det är bra för USDA Plant härdighet zoner 5 till 8 och är en av de tidigare körsbär. Körsbär växa till 30 fot lång.

Crabapples

Överflödet crabapple är en mörkare rosa. Frukten är oätlig, men blommorna har en lila nyans och trädets koppar-röd blad är attraktiva. En annan crabapple är Robinson, som producerar blekare rosa blommar. Detta snabbt växande blommande träd lockar djurliv. Både träd passar USDA Plant härdighet zoner 4 till 8 och växa till 20 fot hög.