mynewspapers.net

Romantiska tips för första natten av äktenskap

Romantiska tips för första natten av äktenskap


Du har tillbringat månader planerar ditt bröllop och har tänkt igenom varje detalj-- eller har du? De flesta par glömma att diskutera och planera för deras första natten ensam tillsammans som gifta par. Om du vill din bröllopsnatt vara en kväll du kommer att minnas för alla de rätta orsakerna, ta dig tid att planera.

Hålla dina förväntningar i schack

När du föreställa dig din bröllopsnatt, kan du fantisera om romantik i din första "perfekta" natt tillsammans och har utsikt över verkligheten. Denna situation kan skapa ångest och orealistiska förväntningar. Tänk på att din bröllopsdag är sannolikt en av de längsta och mest ansträngande dagarna kommer du att uppleva som ett par. När du är äntligen ensam, kan du vara trött, berusad eller mer entusiastiska över gräva i bröllop gåvor än varje annan, så oroa dig inte. Bröllopsnatten, medan särskilda, inte göra eller bryta din äktenskap. Så länge du kommunicera ärligt dina förväntningar, känslor och behov, blir bröllopsnatten underbara--oavsett om du har en natt av mind-blowing passion eller helt enkelt somna i varandras armar.

Romans för honom

Enligt Barbara De Angelis, författare till "Hemligheter om män varje kvinna bör veta," är en av de mest romantiska saker du kan göra för din make att komma ihåg att hans syn på "romance" kan vara olika från din egen. Män är visuella varelser; innan ditt bröllop, ta honom shopping och ha honom välja vad han skulle vilja se dig i på bröllopsnatten, även om det är något du normalt inte skulle bära. Kom ihåg, det är din gåva till honom. Under din mottagning, gör det en punkt att få ögonkontakt med honom, röra vid honom försiktigt när du passerar och låt honom veta att du ser fram emot att vara ensam med honom. Noelle Nelson, psykolog och författare, påpekar att män måste känna behövde och ville ha så mycket som kvinnor gör och den lilla gest gå långt i kindling romantik.

Romans för henne

Du får tro din nya make vill ha stora gester som de i chick flicks du har plikttroget sett med henne, men i verkligheten är de flesta kvinnor uppskattar de små saker som säger att du vet, förstår och älskar henne som individ långt mer. Tar tid att skriva henne ett kärleksbrev berättar henne alla de skäl som du är glad hon blivit din fru och lämnar den på hennes kudde att hitta på bröllopsnatten inte bara kommer att göra sin speciella känsla, men det också blir en suvenir hon ska vårda. Ett annat sätt att göra kvällen speciell för henne skulle vara att ha en CD med hennes favorit låt, och när du är ensam, tala henne du vill ha en mer dans. Kom ihåg, du slipper "tänka stort"; Du måste bara visa din nya fru som du har tagit sig tid att observera de saker som gör henne glad.