mynewspapers.net

Romantiska saker att göra för din pojkväns födelsedag

Romantiska saker att göra för din pojkväns födelsedag


Det är din pojkväns födelsedag, och du vill göra det romantiska. Enligt Doug Fields, författare till "Kreativa Romance," definiera män Romantik olikt än kvinnor. De vill mystik, intriger, sensualitet, underkläder och passion. Så mycket för bubbelbad och middag som du planerat, rätt? Tja, inte så fort. Kate White, chefredaktör för tidskriften Cosmopolitan magazine, säger att män måste känslomässiga presenter från kvinnor som stärker banden. Förvirrad ännu? Hur kan du översätta till synes motstridiga råd till romantik för dig och din kille?

Privat fest

Håll det enkelt och roligt. Planera en fest för bara er två. Göra en födelsedagen spellista för din MP3 stereo. Det finns många versioner som du kan köpa, till exempel Beatles, Stevie Wonder, Marilyn Monroe och nya barnen på blocket. Du behöver inte vara Martha Stewart till baka sin favorit födelsedag kaka. Du får poäng för att försöka. Som han väntar i din matsal med ljus nedtonat och födelsedag musik spelar, don ett förkläde, badda lite mjöl på din panna, tända ljus och ta din födelsedag till din man.

Födelsedagen Spanking

Skicka honom en text eller e-post på exakt tid han kom till världen. Berätta för honom hur glad du är att han föddes och hur mycket du älskar honom. Påminna om att det fanns en tid när läkare smisk nyfödda på botten för att se till att de andas. För att fira hans födelsedag ordentligt, ska du behov att göra samma sak. Ordna att träffa honom senare så att du kan leverera hans födelsedag spanking. Visa upp bär en läkare stetoskop, vit labbrock, hans favorit outfit under-- och ett stort leende.

Romantisk picknick

Planera middagen eller midnight picknick. Din midnatt picknick kan vara inomhus eller ut. Om du går utanför, ta med gott om extra filtar att krypa och en termos varm choklad eller kaffe. Sätter stämningen för Romantik med ljus, glow sticks, eller varm strimma av en lykta. Inomhus, sprida en filt på mattan och tända en eld. Packa en picknickkorg med plockmat som du kan mata varandra, som jordgubbar, ost, rökt lax och crusty bröd. Glöm inte mousserande apple cider eller champagne att rosta din pojkväns födelsedag. Din man kan inte vara bekväm spendera den nästa timme stirrar in i ögonen. Så, ta fram en rolig brädspel eller Twister.

Kärleksbrev

Du har uppdragen anteckningar i sin ryggsäck eller portfölj på en vanlig dag. Men på hans födelsedag, penna ett äkta kärleksbrev för honom. Berätta din kille hur mycket du skatt att ha honom i ditt liv. Beskriv din favorit minne under det senaste året och berätta om du vill ha många fler. Se till att påminna honom om hur stark, smart, trogen och sexig han är. Skriv bokstaven på girlie stationära besprutas lätt med din doft. Doften kommer att dröja i sin väska och han kommer tänka på bokstaven-- och du--ömt.

Middag datum

Låt oss inse det: pojkvänner ibland får den korta änden av pinnen när det gäller att vara druckit och ätit. Han kanske inte uppskattar de samma romantisk middag som du vill, men du kan fortfarande ta ut honom för en födelsedag måltid. Hitta en rolig, avslappnad restaurang som kommer att leverera en födelsedag överraskning för efterrätt och kanske en serenading waitperson eller två. Plocka upp honom på den bestämda tiden. Ge honom hans favorit choklad bar bifogas en rolig födelsedagskort. Var noga med att plocka upp kontrollen. I slutet av kvällen, tacka honom för datumet och för att vara en underbar pojkvän.