mynewspapers.net

Romantiska par spel

Romantiska par spel


Party spel är inte bara för barn. vuxna kan njuta av att spela spel på fester, också. När du kastar en fest för en grupp av par, överväga planering spel som är utformade för människor i romantiska relationer. Lättsamma, romantisk spel är ett roligt sätt för par att samverka och lära känna varandra bättre.

Smak spel

Mat kan vara upptakten till romantik, så anser spelar ett spel som involverar smak. Varje par bör välja en person att vara ögonbindel och smaka på maten. När varje smakprov är ögonbindel, ska annan medlem av par mata honom tuggor av maten. Han har sedan gissa vad livsmedel är. Det par som får de flesta svaren rätt vinner. Välja livsmedel som är vanligen förknippas med romantik, som choklad och jordgubbar.

Kiss eller Drink

Det här spelet testar hur bra par känner varandra. Göra upp en lista över frågor som rör relationer innan festen och ge varje person på festen en stack av indexkort och en penna. Ring ut frågorna och har folk skriva ner Svaren. Till exempel frågar, "Var är din första dejt?" eller "Vad är din flickväns favoritmat?" Om de par svar match upp, belönas de med en kyss. Om de missar en fråga, har de att göra en bild eller ta en klunk av sin cocktail.

Dancing konkurrens

Överväga att ha en dans tävling när du är värd en fest för en grupp av par. Spela musik och har var och en av par Visa upp sina sexigaste danssteg. Spela spelet i flera omgångar. Till exempel i den första omgången, par har att dansa till hip hop musik och sedan alla röster för bästa par. Sedan spela salsamusik, följt av långsam-dansmusik och countrymusik. Paret som slutar med mest röster vinner.

Tipspromenad

Sätta ihop en tipspromenad för par partiet. Par skall arbeta tillsammans för att söka efter en lista över romantiska artiklar. Varje par bör ta en kamera längs och ta bilder av objekt. På listan, inkludera ett hjärta, ett par kyssas och en bit av underkläder. Första paret att ta alla bilder och komma tillbaka till platsen som parti vinner.