mynewspapers.net

Romantiska idéer för män

Romantiska idéer för män


Oavsett vad tillfället, uppvakta din man med en romantisk gåva som ni kan njuta av. Spendera tid att tänka på en present som kommer att behaga honom till ytterst och återspegla din kärlek till honom. Oavsett om det är din årsdag, jul, alla hjärtans dag eller något annat tillfälle, förbereda en intim kväll din man kommer att vårda för en lång tid.

Sovrum Massage

Ge din man en avkopplande och upplyftande massage, särskilt om han har haft en lång dag på jobbet och kommer hem spänd. Glida in nya underkläder i hans favoritfärg, dämpa belysningen i ditt sovrum och ljus ljus runt. Spela upp mjuka, instrumental musik såsom jazz eller klassisk i bakgrunden. Bjud in din man att ligga i sängen på magen med bara ett par nya silk boxare på. Gnugga massageoljor på ryggen och utöva påtryckningar på hans kropp för att frigöra spänningar.

Övernattning Hotell

Om en fullfjädrad semester eller helg flyktbilen verkar alltför extravagant, boka ett rum på ett lokalt hotell för en romantisk mini semester. Boka ett rum för en natt på lokala hotell eller värdshus, kontrollera först att rummet har kvalitet sängkläder och möbler. Packa en ny klänning, underkläder och massage oljor för att behaga din man med under natten. Begära förvaltningen förväg att behandla dig som en smekmånad par och få en blombukett och en bricka med godsaker på rummet. Anländer tidigt för att dra fördel av alla Hotellets faciliteter såsom swimmingpool, jacuzzi och cocktailbaren eller helt enkelt beställa rumsservice så du skämma bort din man i sängen. Ta en sinnlig bad tillsammans utan att oroa om städa upp på morgonen.

Romance burk

Ge din man en burk fylld med remsor av romantiska aktiviteter som varar för varje dag i veckan, två veckor, månad eller hur lång tid du vill förlänga det. Klipp remsor av doftande papper och skriva intima aktiviteter du och din make kommer att utföra på varje. Hålla verksamheten som subtil eller stygg som din man gillar. Vik papperet flera gånger och lägga till i burken. Varje kväll, när barnen sover, din man kommer att dra en remsa från burken. Du och din man sedan tar time out för att utföra den romantiska aktiviteten, således vänder en dag av firande till en lång händelse som sträcker sig över under loppet av veckor.

Favoritmåltid

Laga din man sin favorit måltid men med en romantisk twist; bär din nya underkläder under ett förkläde och retas med honom under cookout med glimtar av den för att få sitt hjärta racing och ivriga för mer. Köpa ingredienser till en gourmet maträtt han gillar förväg tillsammans med specialitet vin och få honom på humör. Servera maten på ett bord för två på din terrass, balkong eller veranda, direkt under stjärnorna. Spela lugn musik på stereon att lägga till den romantiska atmosfären.