mynewspapers.net

Romantiska idéer för ber flickorna att vara din flickvän

Romantiska idéer för ber flickorna att vara din flickvän


Frågar en tjej att vara din flickvän kan vara mycket stressande men att hitta en rolig och romantisk sätt att göra det kan lindra spänningen och göra det mer spännande. Att ge gåvor och visar att du bryr dig på andra sätt gör begäran en romantisk en; ju mer personlig du göra den mer menande det kommer att ha.

Blommor och presenter

Det är alltid trevligt att få presenter och en romantisk och personligt sätt att fråga en tjej att vara din flickvän är att ge henne en symbolisk gåva som verkligen skriker hennes namn med en anteckning bifogad. Att ge henne en blombukett hennes favorit visar att du är uppmärksam på hennes gillar och ogillar när du frågar ut henne och är också en traditionell romantisk gest. Andra gåvor som målade eller decoupaged rutor med anteckningar inne är söta och personliga om du sätter din egen snurra på dekorationer.

Musikmixar

Ett sätt att visa dig som någon är att göra dem en musik blandning av saker som du gillar som du tror att de kommer att uppskatta. Det visar att du vill ansluta på gemensamma intressen och lägga en ljudfil med en personlig begäran är en söt sätt att ställa ut henne samtidigt som meddelandet skickas. Detta skulle bara fungera om du vet att hon kommer att faktiskt lyssna till mixen, emellertid. Du kan också skriva en egen-cd etikett eller ett CD-fodral frågar ut henne som ett alternativ.

Föreställningar

Vissa tjejer gillar att vara i centrum för uppmärksamheten, så be denna typ av tjej ut på ett sätt som sätter fokus på henne kan göra henne att känna sig speciell. Det finns många sätt att lägga till "Vill du vara min flickvän?" på en prestanda men en som kan vara lättast att dra bort är karaoke. Sjunga en sång om attraktion eller ens en om frågar en tjej ut och slutar det med att be henne är ett sätt att göra det. Detta kan slå tillbaka på grund av hur offentliga är det så att detta förmodligen bör reserveras för om du är säker på att hon ska säga ja.

Hantverk

Att sätta extra omsorg och möda till något är alltid en trevlig romantisk gest. Göra ett kort för den tjejen som du vill ställa ut eller ge henne andra utformad gåvor att visa henne att du tycker hon är värd tid och ansträngning i dina ögon. Presentera en hemgjorda bildram med en bild av två i det och be henne själv eller inkludera begäran inuti eller på vad du gjort.