mynewspapers.net

Romantiska idéer för 1 månad årsjubileum

Romantiska idéer för 1 månad årsjubileum


Den första månaden av en relation handlar om att lära känna varandra och se om du är kompatibla med varandra. Även om inte alla par väljer en månad årsjubileum, kan göra så Visa din betydande andra att du har haft den första månaden av att lära känna varandra och du ser fram emot många fler månader av lycka.

Utbyte gåvor

Tänk på vissa traditionellt romantiska idéer, som en massa blommor, en speciell låda med choklad, eller en flaska av hennes favorit parfym. Alternativt kan du tänka på några kreativa idéer att visa att du bryr dig. Hitta en bild på er två tillsammans och rama in den. Dekorera ramen med glitter pennor eller måla, eller omger bilden med mattor och skriv ett personligt meddelande. Skriva en kärleksdikt eller brev till din pojkvän och laminat eller Rama in den så att den sista. Bränna en CD eller skapa en spellista med din flickväns favorit låtar, så att hon kommer tänka på dig när hon lyssnar till den.

Romantisk måltid

Går till din favoritrestaurang din en månad årsjubileum. Alternativt, laga en romantisk middag hemma för er att njuta av två. Tänk på en måltid som ger tillbaka minnen eller som du vet är en favorit. Duka med färska blommor och ljus, och sätta en CD med romantiska sånger på stereon. För att göra måltiden extra speciell, överväga att förbereda en förrätt och efterrätt att dela.

Kuponger

Kuponger med personliga meddelanden är en kreativ gåva att ge på din en månad jubileum. Skapa handgjorda kuponger för saker du vet att han kommer att njuta av, till exempel ett hem lagad måltid, biljetterna för att se hans favorit sport team eller en utekväll med vännerna med några klagomål från dig. Om ni två har redan blivit intima, prova att göra kuponger för sexuella saker du vet att hon kommer att njuta av.

Weekend

Om du har nått stadiet i er relation där du skulle vilja gå bort över helgen med din flickvän, är din en månad årsjubileum en perfekt tid att planera en sådan resa. Leta efter destinationer i närheten eller som kan lätt nås med flyg. Fjällstugor, stranden hyddor och minisemester är alla romantiska idéer för en en månad årsdagen resa. Överraska honom med biljetter på din årsdag för dig att gå bort nästa helg. Begära hennes vänner plats idéer, eftersom de är de som vet hennes bästa preferenser.