mynewspapers.net

Romantiska hantverk att göra för din pojkvän

Romantiska hantverk att göra för din pojkvän


Som din relation växer, kommer du vill göra mer romantiska saker för din pojkvän. Om du har ett intresse för hemlagad craft-projekt, finns det en mängd romantiska hantverk att göra för din pojkvän som inkluderar fotografier, älskar bokstäver eller dikter och minnessaker Visa honom hur mycket du älskar och bryr sig om honom.

Inramade Collage

Gå igenom gamla tidningar för foton, beskrivningar och ord som uttrycker vad du vill säga till din pojkvän. En blandning av tidskrifter får du ett bra urval inklusive hem och trädgård tidskrifter, damtidningar, underhållning och även mat tidningar. Limma tidningen urklippen till en affisch styrelse eller kort stock. När limmet är torrt, placera det i en bildram att ge till din pojkvän.

Découpage flaskpost

Välj en glasflaska att dekoreras och remsor av färgglada papper. Découpage görs av förpackning papper runt en container och med ett speciellt lim och lack för att päls det. Gå till din lokala hantverk butik för découpage lim och lack. Fäst pappersremsor i flaskan med découpage lim och applicera ett lager lack när det är torrt. Skriva eller skriv ett kärleksbrev till din pojkvän. Rulla ihop brevet och placera det i flaskan.

Scrapbook

Gör din pojkvän en scrapbook med uppriktig och professionella bilder från din relation. Gå till din närmaste hantverk butik för en klippbok och leveranser. Välj från en mängd olika papper, mallar, sax, knappar, stenciler, brads, klistermärken och glitter. Papper och klistermärken är tillgängliga i en Romantik tema med hjärtan, cupid, kärlek och andra symboler av romantik. Dekorera varje sida med foton och utsmyckningar, med en penna eller klistermärke bokstäver för att skriva bildtexter och meddelanden till din pojkvän.

Låda med kärlek

Skapa en dekorativ låda att fylla med föremål som illustrerar den kärlek du har för din pojkvän. Välj en oavslutad boxen från en farkost butik och dekorera utsidan av det med färg, stenciler, klistermärken, knappar, strass eller band. För att limma knappar eller strass till en trälåda, måste du använda trälim så utsmyckningar sticka under lång tid. När rutan är inrett och torka, öppna den och fyll den med föremål som fotografier av två, evenemangsbiljetter du sparade från platser du gått tillsammans, en servett eller visitkort från den första restaurangen du gick till, en DVD av den första filmen du såg tillsammans och älskar anteckningar du har skrivit till honom.