mynewspapers.net

Romantiska Godmorgon SMS-meddelanden

Romantiska Godmorgon SMS-meddelanden


Vakna en älskad från Vila med ett SMS är ett optimalt sätt att börja sin dag ut väl. Romantik är i betraktarens öga, och den effekt ett meddelande har beror på omtanke av avsändaren. Texter kan vara kort och koncist eller lång och komplicerad, men universal syftar till att göra din partner lycklig, eftersom även om du inte är det i person, du kan vara där i anda.

Litterära citat

Stjäla från de litterära storheter med hjälp av en romantisk morgon citat från musikaliska legender som Bob Dylan: "det finns skönhet i floden silver sång, det finns skönhet i soluppgången i skyn, men ingen av dessa och inget annat kan matcha den skönhet, som jag minns i min sanna kärlek ögon." Parafrasera ett Shakespeares citat: "i morse när jag lämnade--du såg så klart som morgon rosor nyligen tvättas med dagg."

Komplimanger

Du kan betala honom en komplimang i SMS: et att väcka honom och få honom att må bra om sig själv. Om komplimangen är något han inte tror att alla meddelanden, då visar det honom hur mycket du bryr dig om honom. Du kan text honom god morgon, följt av en grötig Smeknamn--som cutie cirkel eller honeybunny-- och sedan berätta för honom att du älskar "X" om honom. "X" kan vara en maner--när han förminskas upp näsan--en vänlighet--tiden skar han en äldre grannens gräsmatta-- eller sin intelligens i frågelådan frågor.

Jämförelser

Visa din flickvän hur attraktiv hon är att du genom att jämföra ansiktet morgon pre-make-up positivt med en känd vacker kvinna eller sötaste djuret du såg den morgonen. Exempelvis om du möta en vän som har en bedårande nya valp, kan du beskriva det i glödande ordalag och sedan säga att din flickvän är ännu sötare. Du kan också skicka ett meddelande jämföra henne med en vacker blomma, säger hon är mer fantastisk än den föregående natts solnedgången eller jämföra slöhet i föregående pendlar till hur du känner nu när hon är med dig.

Ord och handlingar

Kombinera ord och handlingar med ett textmeddelande som styr din pojkvän att hitta en fin sak som du gjorde för honom morgonen innan du lämnade. Till exempel ett enkelt textmeddelande av "Morgon älskling--hungrig?" berättar både att du älskar honom och att du i det extra besväret att göra honom hans favorit frukost, lagt ut fint på köksbordet. En annan romantisk morgon budskap att sända honom kunde vara kryptiska vägbeskrivning till en restaurang, som gatan korsningar följt av en hjärtsymbol, där du möter med honom för en romantisk lunch.