mynewspapers.net

Romantiska Chattanooga stugor & stugor

Romantiska Chattanooga stugor & stugor


Vare sig du firar din årsdag, på din smekmånad eller letar efter en lugn oas där din kärlek kan blomma, är stugor och stugor i Chattanooga, Tennessee, där naturälskare återuppväcka Romans. Även om det finns många stugor och stugor i Chattanooga-området, bara en handfull faktiskt återspeglar en lantlig romantik, som kan hjälpa till att sätta stämningen för amour.

Blå stuga

Denna pittoreska, blå, viktorianska-inspirerade stuga är den perfekta destinationen för ett par i kärlek. Fullt möblerad stuga finns ett bra, tresidiga wraparound veranda och ett bubbelbad med utsikt över skogen. Denna avskilda stuga ligger på Lookout Mountain, en drakflygning jump-off. Nära Rock City, IMAX Theater, Discovery Museum och Chattanooga Choo Choo ligger blå stugan några minuter från många. Om vistas i är din sak, krypa ner framför brasan och njuta av landskapet med din älskling.

Det lilla huset vid floden

Kallas "The Little House på the River," denna romantisk semester för två--- eller två par---har en adobe-inspirerade interiören med takfönster, ett fullt utrustat kök och utsikt över hisnande sjön. Den stora bubbelpoolen är ett bra ställe att gosa med din älskare medan du andas in den friska luften i Tennessee. Efter att i sevärdheter och ljud av Chattanooga, koppla av i spa-inspirerade badrummet.

Creek huset

Creek huset är en avskild stuga som har flera rum och är ett bra ställe att vara värd ett par get-together bevattnas med romantik. Vardagsrummet har en enorm sten spis och stora glasdörrar som öppnas på ett däck med utsikt över en stor bäck. Stugan har ett fullt utrustat kök, så att du kan laga en romantisk middag för din betydande andra, före pensioneringen till sovrummet, där det finns ett stort burspråk med utsikt över vattnet. Det finns också en annan vackert inredda sovrum med en queen size-säng, franska dörrar som vetter mot ån och en braskamin. Detta rum har tre mindre sängar, i tillfället din barnvakt har att avbryta.

Inge på åsen

Med utsikt över centrala är Chattanooga, Lodge på åsen en mission-stil stuga extra bekvämligheter. Denna lyxiga stuga har lodge-inspirerad inredning med rustika charm, massor av inbyggda program, och bekvämligheter som trådlöst Internet och platt-TV. Lodge ligger nära Tennessee akvarier, södra Belle middag kryssningar, transport Rider, Coolidge Park och Tennessee Riverparks. Krypa upp vid den öppna spisen eller fördjupa dig i centrala Chattanoogas nattliv.