mynewspapers.net

Romantisk picknick korg idéer

Romantisk picknick korg idéer


Om du är ett nytt par eller har varit gift i år, att upprätthålla din relation är viktigt. Att hålla lågan antänds och bevara romantik kan hjälpa relationen pågå en lång tid. Överraska din partner med en romantisk picknick. Del av planeringen en picknick är att välja den mat att ta med dig. Vara kreativ och Visa henne att du spenderat mycket tid på planering picknick.

Kryddig

En rolig och romantisk picknick korg idé är att föra kryddstark mat, som korv och salsa, tillsammans med ost. Inte stereotypt romantiska livsmedel, de är ovanliga. Också, roligt delen av denna mat är att du kan doppa korv och ost i salsa och mata dem till en annan. Denna romantisk picknick korg idé är väl lämpad för kallare väder kontra varmt väder. Kall öl är gott med maten.

Vin och ost

En romantisk picknick korg idé som är klassiska är vin och ost som äts på en filt under en fullmåne. Inkludera glow sticks eller facklor i korgen att använda medan du äter. Välj en läcker ost som irländska cheddar eller Havarti. Koppla ihop den med vin och känner dekadent och romantisk. Glöm inte att inkludera vinglas och en korkskruv i fikakorgen.

Gourmet

Överraska din älskling med en gourmet picknick. I picknick korgen, inkluderar delikatesser som pate', färskt bröd, skinka, rökt lax och ost. Lägga till en flaska champagne och glas. Tillsammans med gourmet högtiderna, pack duk servetter och en duk duk att sitta eller lägga över ett picknickbord.